Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Muniek: „Cytat od Ruda: „Panowie naprawdę. Jak chcecie sobie nawrzucać, coś udowodnić lub wyjaśnić załóżcie sobie odrębną konferencję na jakimś komunikatorze. W każdym temacie na Forum wyłaniają się konkretne osoby i offtopują. Bardzo proszę o posty na temat. ” Dejże jakieś info o next evencie, na pewno coś wiesz. ” Jeżeli coś wie to nie może powiedzieć bo GF podaje termin kiedy można info upublicznić i wtedy masz to w dziale nowości u góry na forum.
-
Cytat od Ten Keyra: „Tłumaczenie tak samo słabe, jak sposób prowadzenia tematu. Mówiąc o 10 różnych opcjach miałem na myśli potencjalną możliwość "wygrania" dodatkowego poziomu kopalni w kolejnej edycji Nagród, gdzie nie uznasz tego "bo nie" (czytaj: nie będziesz pierwsza w jakiejś kategorii). Jakość prowadzenia przez Ciebie tematów rekordów jest żałośnie niska i z tą żałosnością może się tylko równać to, że nikt Ci prowadzenia tych tematów nie odebrał. ” W górnikach od zawsze rekordy wygrane (+…
-
Cytat od buleon: „Cytat od powyginany drucik: „Bonus do deuteru był tyle lat i zawsze na zasadzie zaufania. Źle się sprawdzało? ” Tak się sprawdzało jak widzisz w pierwszym poście. Edit: w drugim. ” Z tymi pozycjami z 15 to taki problem że nie wiadomo jaki bonus jest bo 15 łapały się na łączenie więc na pozycji 15 może być planeta z temperaturą 12. Cytat od Muniek: „To bedzie aktualka ? Czy juz nie bedzie w tym temacie ? ” Dodałam. Stwierdzam że z Tobą nie ma sensu najmniejszego dyskutować. Nie …
-
Cytat od magneto_one: „kolumna fuzyjna a za nią kolejna kolumna % co tam się wpisuję ” Tam nawet powinna być lista rozwijana z możliwymi wartościami. Choć nie testowałam excela na darmowych odpowiednikach. Cytat od buleon: „Generalnie tak. Chętni zawsze mogą dodać screena, poza tym bonus z pozycji zostanie doliczony, ale np. z pozycji 15 będzie to średnia temperatura dla piętnastek. Tak mi przyszło na myśl. Wtedy różnice nie będą zbyt wielkie. ” Bonus do deuteru był tyle lat i zawsze na zasadzie…
-
Cytat od buleon: „Temat jest jednak o górnikach, nie o wydobyciu, dlatego proponuję podawać sumę wydobycia podstawowego, produkcji kopalni z założeniem jakiejś stałej temperatury oraz technologii plazmowej. Zawierać się w tym będzie również pozycja, na skutek doliczenia do produkcji metalu/kryształu wynikającego z lokalizacji danej planety. Ma to też taką zaletę, że da się to wyliczyć bez udziału górnika, na podstawie skanów. Gorzej będzie z deuterem, bo temperatury nie poznamy bez deklaracji/sc…
-
Cytat od Muniek: „Nie ważne, wazne ze moje zgłoszenie bedzie w tym temacie. od godziny probuje ustalic czy te elementy moze zawierac zgłoszenie ale udajesz ułomną. ” Przecież napisałam zgodnie z excelem a on liczy podstawe, kopalnie i plazmę. --------------------------------------------------- Mi to wsio jedno jak liczone. Tylko wolałabym poznać opinię również innych osób niż Muniek i Apofis bo oni spamują w każdym temacie na przekór żeby tylko post++;
-
Cytat od Apofis: „Ja nigdzie nie pisałem o konkretnym poziomie kopalni, tylko podałem przykład w liczbach. ” Czasem zastanawiam się czy Ty czytasz swoje posty i innych. Nie podałeś przykładu w liczbach bo podałeś je z kosmosu. Pisałeś o tym wyżej. Przykład w liczbach to dokładnie wyliczony argument. Taka z Tobą dyskusja na argumenty. "Górnik to taka osoba która buduje kopalnie" Odnosiło się do tego że w swojej wypowiedzi napisałam również o budującym kopalnie flociarzu. Zdanie więc odnosiło się …
-
Cytat od Apofis: „Cytat od powyginany drucik: „Napisałeś o kopalni wartej 2 mld. Jak chodziło o większy lvl to po co piszesz o takiej kopalni? ” Chodziło jedynie o sens, że wysokie poziomy zwracają się po latach, więc nie robi się ich dla zysku, o którym tak niektórzy mówią. Nie pamiętałem o jaki lvl chodziło przy tych 100 latach. ” Myślę że typowe eko to okolice 44/37/42 na uni 68. Po 1 - Jak Ci zwróciłam uwagę ze głupotki piszesz to nie przeprosiłeś. Jeżeli coś bierzesz z kosmosu czyli jawnie …
-
Cytat od Apofis: „No pewnie chodziło mu mniej więcej o taki lvl to sam widzisz, że takie są fakty. ” Napisałeś o kopalni wartej 2 mld. Jak chodziło o większy lvl to po co piszesz o takiej kopalni? Z moim kontem, a najgorszego nie mam chyba, dojście do takich lvl zajmuje 60 lat. Serio? Wyskakujecie z kopalnią która przy grze bez paczek zajmuje 60 lat? Cytat od Apofis: „Tylko udowodniłeś to o czym mówię. ” Dodałam edit do posta. Takie liczenie nie jest dobre bo budujesz kopalnie częściej niż pokaz…
-
Cytat od Apofis: „Cytat od powyginany drucik: „Każda kolejna kopalnia powiększa eko więc generuje zysk. ” Powiększa wydobycie ale nie zysk. Jeśli wydałeś 2 mld surowca na coś co generuje ci dodatkowo 50 000 to za jaki czas dojdziesz do zysku? Ktoś już to pisał 100 lat. To nie jest zysk. Tak samo jak flota potrzebuje paliwa. ” Do 2kkk najbliżej jest kopalni metal 43. Przed metalem 43 mamy eko 42/35/39x13 + plazma 19 + Zbieracz Metal 42 daje 829k, metal 43 da 1010k, bez dopalacza pozycji. Dobowy z…