Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 114.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dobrze może przestaniecie mi powiadomienia wysyłać i obrzucać się gównem jak cos wyjaśnię... Jeżeli głosowałoby ludzie z danego uni- tak samo jak teraz kazdy głosowałby na tego kogo lubi czyli byłoby do dupy, wtedy byś wnioskował aby głosować mógł jedynie Twoj sojusz, albo tylko top20 bo reszta to multi etc i ciągnęła by sie ta dyskusja w nieskończoność jak teraz. Zrozum trzonie ze po to należało uzasadnic swoj wybór aby cala społeczność mogła przeczytać co kto nawywijal na uni i wtedy bez koles…

• Cytat od CzarnyPan: „Cytat od One Soldier Army: „Mogę uwierzyć że złapałem wenere od gołębia ktory narobił mi na parapet i musiałem ogarnąć temat ale nie w to ze Frank sie kiedykolwiek spushowal. Franek jest na tyle naiwniakiem (sorki Franczi) ze jak Cie zezlomuje i poplaczesz mu na priv ze dziecko mialo katar to odda Ci caly zlom plus dorzuci cos od siebie. Wasza mania wyzywania wszystkich od pusherow robi z was idiotów wiec tym bardziej nikt nie powinien na Ciebie głosować. Każdego kto zrobil/…

• Mogę uwierzyć że złapałem wenere od gołębia ktory narobił mi na parapet i musiałem ogarnąć temat ale nie w to ze Frank sie kiedykolwiek spushowal. Franek jest na tyle naiwniakiem (sorki Franczi) ze jak Cie zezlomuje i poplaczesz mu na priv ze dziecko mialo katar to odda Ci caly zlom plus dorzuci cos od siebie. Wasza mania wyzywania wszystkich od pusherow robi z was idiotów wiec tym bardziej nikt nie powinien na Ciebie głosować. Każdego kto zrobil/zarobił wiecej niz Wy nazywacie pusherem/ botem..…

• Ja gralem na tym uni i nie uważam żeby nominacja franka byla jakas krzywa. Frank jest graczem stabilnym, mimo różnego rozdania na uni ciągle gra bez urlopu i robi swoje- zlomuje, rozwija konto (UCZCIWIE!). Nie oceniam graczy przez wzgląd na ilość ST czy to ilu ma kolegów, gdyby nie to ze uczylem Cie co to kolejkowanie podczas gdy miałeś juz topową flote smiem twierdzić że zbudowałeś ja nieuczciwie stad mój głos nie padł na Ciebie- czy grasz uczciwie czy nie mnie teraz nie interesuje wiec prosze …

• Jakie konterki? jaka obrona? grasz na tym uni i tak znasz realia? unknown.png az Ci kolorkami zaznaczylem: - czerwony- floty ktore mam dostepne z sojuszu - niebieski- floty ktore wy macie dostepne do was nalezy dodac znajomych bela czyli sojusz rex- nie chce mi sie zaznaczac ale kazdy chyba sam widzi. A czy zaufalbym Pan S i Firemanwi? ogame mnie nauczylo ze obcym ufac nie wolno wiec nie zaryzykowalbym floty lecac z obcymi w ACS policz komu kontre moglismy zrobic i jak? jak mielismy to bronic? c…

• Ale mozemy dyskutować tylko obrzydza mnie zmienianie rzeczywistosci. Wiesz wgl ze nasz atak sie nie odbyl? ze cofnęliśmy wszystko 5s przed wlotem? bo to byl blef? odbierasz sobie u mnie 120kk ja u ciebie 9kkk- dla mnie moze byc ps. i to Ty podjales dyskusje kolejny raz nas oczerniajac

• Dobrze, nie bede dyskutowal z kims kto nie potrafi pozbierac po sobie pz, czekaj na bany ktore nigdy nie beda mialy miejsca i dalej wierz w swoja wyimaginowana rzeczywistość . A ja juz 2 Twoje PZty topilem, czekam na wiecej. Dobrze ze jestescie to przynajmniej GSow na killing nie musze marnowac

• Kiki jaka nasza moonowka? to my mielismy dograne rece i to mi zalezalo zeby wszystko sie odbylo jak sie odbylo. Myslisz ze chcielismy zlomowac watahe? plan byl prosty. Zobaczylem w nocy ze lepicie kule u watahy i czekalem az go skruszycie zeby dograc rece bo widzialem ze sle PZty, nie ustawiliscie pilota- zrobiliscie to dopiero 7h przed wlotem wiec ja dogralem raki i kazalem wszystkim zrobic to samo, lot mial wymusic na was nie opoznianie pod recki czyli wymusic lot na 0 gdzie nie mieliscie dogr…

• Dnia 18-11-2020 03:29:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor One Soldier Army [NFZ] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Fazant [N_O] ________________________________________________ Duży transporter 28.000 _________________________________________ Po bitwie... Agresor One Soldier Army [NFZ] ________________________________________________ Krążownik 20.000 ( -0 ) _________________________________________ …

• Przeciez to Wy strzelaliscie sondami wiec o czym piszesz kiki? zawsze musiecie przeklamac wersje wydarzen? Gz, fajny % wyszedl z watahy i dzieki za kawalek tortu unknown.png

• Kunknown.png to tak odnosnie konta a urlopie itd smiesznie brzmi Twoje pisanie o pushu biorac pod uwage ze ledwo karpik wrocil z bana i bedzie topil flote zeby oddac 10kkk do GO ps. Adaio to moj ziomal wiec piszcie tickety- mozecie mi skoczyc

• Od jakiegos czasu nie wrzucam starc ale tu pewnie kikiłej bedzie mial cos do powiedzenia i bedzie smiesznie ps. karpik daj znaka o CI cos sypne na odsyłke do GO Pozdro NFZtki, kiler wracaj bo tesknie Dnia 16-11-2020 20:08:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor One Soldier Army [NFZ] ________________________________________________ Krążownik 182.577 Pancernik 172.675 _________________________________________ Obrońca Olsza [MUMINKI] ________________________________________________ Mały…

• Cytat od Dobrygracz: „Cytat od kasai: „Jak bedziemy to weryfikowac, to jest to nasza wewnetrzna sprawa. Ale wez pod uwage to, ze nie siedzimy przy graczach gdy Ci zakladaja konta. No chyba, ze Ty trzymales ich za reke gdy je tworzyli? I wiesz kto sie za tym kryje. ” Wystarczy grać na wezn żeby wiedzieć to i owo i nie trzeba nikogo trzymać za rękę. Naprawdę sądzisz, że ktoś o zdrowych zmysłach zagłosuje na gościa (mając inne alternatywy) który jako pierwszy opuścił tonący okręt? Który nie wiedzia…

• Brak konsekwencji w lamaniu paktu- idealny przykład do czego prowadzi :p ale ja sie przecież zbędnie czepiam Gz Abi, zle nie życzę ale moze w końcu pakciarze wezmą sie do roboty i wykonaja egzekucję zanim dziurawa łajba zatonie

• Ja sie zgodze z PLem w 100%, szuka sie dziury w calym bo bydło na boardzie i diacordzie krzyczy, ludzie nie rozumiejący tej gry wymuszaja na GO działanie a jak to sie mowi "dajcie mi czlowieka a ja na niego cos znajde". Dostalem pol roku temu bana za push- wyjaśniłem po tygodniu ze przecież konto ktore wyslalo mi surówce w momencie ich dostarczenia bylo wyzej no ale co z tego skoro juz bana odsiedzialem? A dlaczego go dostalem? Bo forumowi szczekacie chcieli igrzysk, nie pasowaly im wjazdy w pla…

• Wyczuwam sarkazm- polecam zapisać sie do szkoly ogame, koniecznie na lekcje "jak buduje sie flote". Wiem ze sa ekspy i ludzie nie potrafiacy grac moga byc dzieki temu w topce, ale nie zmienilo sie jedno- plus to plus. Kazdy ma swoja metode na dotarcie do topki- ja w 2 tygodnie zbudowalem flote top15 od 0 takze moim skromnym zdaniem rozbijanie floty z zyskiem ma jednak sens, ja bede sie rozbijal dalej a wy klikajcie sobie lajki pod postami

• Jaja :p ze farnah orajac idlery od roku tego nie znalazł to jestem w szoku :p pewnie szkoda bylo paliwa. Gz Akcel ze Ci sie chce tu skanować jeszcze

• Dnia 06-11-2020 09:24:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor One Soldier Army [NFZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 231.381 Ciężki myśliwiec 7.447 Pathfinder 4.276 Okręt wojenny 25.632 Pancernik 137.829 Krążownik 162.953 _________________________________________ Obrońca Procurator Gliese [REX] ________________________________________________ Mały transporter 6.061 Duży transporter 680 Lekki myśliwiec 2.494 Ciężki myśliwiec 1.466 Krążownik 577 Okręt w…

• @grigor04 dlaczego nie powinno mieć najlepszego gracza? mylisz pojęcia znowu. To wybór najlepszego gracza uni a nie najlepszego gracza ogame- ktoś musi być najlepszy przecież w danym "zbiorze" (uni), chyba że jesteś zwolennikiem LGBT i masz przekonanie że wszyscy są tacy sami- tak samo wysocy, silni i ładni/ przystojni... co do krakena to nie ważne ile gra/grał, nie wybieramy długodystansowca tylko doceniamy "skill" zawodnika- lubisz piłkę więc może prościej- jeżeli Ronaldo zagra 150 meczy strze…

• Kraken @KRAKEN WTB z nikim nie rozumialem sie tak "bez słów" podczas akcji, nie tlumaczysz jak jaskiniowcowi gdzie na ktora tylko wysylasz zaproszenie do acs i wiesz ze lot bez stresu Jabol 1987 @jabol1987 jego firmóweczke z klikaniem defa zna chyba każdy- do dzisiaj wywołuje uśmiech na twarzy, największy progres jaki na tym uni widzialem- od goscia ktory przenosil planety i niszczyl moony bo widzial w pkt militarnych duza liczbe kapujac sie po przenosinach ze to def do kogos kto sam klei akcje,…