Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 114.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od pavilus!!!: „nie ma co z oszustami gadać. Lepiej wróć to Cię znów odwiedzę na planetach Dnia 29-11-2020 07:42:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pavilus [MUMINKI] ________________________________________________ Krążownik 22.011 Pancernik 977 _________________________________________ Obrońca One Soldier Army [NFZ] ________________________________________________ Duży transporter 5 Lekki myśliwiec 20.535 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 135 Bombowiec 1 Satelita sł…

• Cytat od Inner Demon: „Cytat od One Soldier Army: „Nie wiecie za co na ile i za ile ale najmądrzejsi jak zwykle... Team to sie powinien zainteresować wami, ale klikacie po 2 tp dziennie bo nie potraficie nic inaczej ubic wiec kur od złotych jajek banować nie będą ” powiedzial ten co wlasnie zostal generalem ostatnio jak sprawdzalem to wlasnie kolega Kiler kliknal teleport zeby w bunkier Dragona wleciec, moj caly czas w budowie przestan sie wybielac, KUPIE DUTER ktorego trafiles pare dni temu (i …

• Nie wiecie za co na ile i za ile ale najmądrzejsi jak zwykle... Team to sie powinien zainteresować wami, ale klikacie po 2 tp dziennie bo nie potraficie nic inaczej ubic wiec kur od złotych jajek banować nie będą

• Cytat od Master Chief: „Ja to widzę tak...Kreseczka widzi off u obrońcy. Daje cynk... zgadnijcie komu? TEN Ktoś jak to ma w nawyku dogaduje się z atakującym. A potem Beleth i Kreseczka lubią to. ” Najgorsze w tym interesie jest to ze obronca tak sie chował przede mną ze wpadl w raki kikiego

• Ku chwale Dnia 28-11-2020 23:31:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor One Soldier Army [NFZ] ________________________________________________ Pancernik 250.000 _________________________________________ Obrońca olaf71 ________________________________________________ Mały transporter 126.834 Duży transporter 43.638 Lekki myśliwiec 134.613 Ciężki myśliwiec 15.351 Krążownik 5.009 Okręt wojenny 7.479 Recykler 22.780 Sonda szpiegowska 159.159 Bombowiec 2.464 Niszczyciel 964 Gwiazda Śmierc…

• Sasiedzi sie rozlatali wiec zeby nie bylo ze leń obroncy szo, pare ekspow i odrobione wiec nie ma sie co lamać pozdro NFZ Dnia 28-11-2020 16:34:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor One Soldier Army [NFZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 24.837 Pancernik 100.000 Mały transporter 1 _________________________________________ Obrońca Ptaszysko ________________________________________________ Mały transporter 40.726 Duży transporter 20.292 Lekki myśliwiec 20…

• 4g? mi sie chcialo spac wiec zostawilem. Gz sasiad

• Cytat od Akcelerator: „To tylko gra jest, wyluzujcie trochę, nie ma się co tak spinać każdy gdzieś kiedyś wtopił i to nie raz więc może bez wyzywania kolegów z sojuszu pozdrawiam i graty ataku ” ja jestem w pełni wyluzowany, tak mi luźno ze dorzucę tomka i chilla bo z darkstarem te farmy sa po jednych pieniądzach

• Cytat od cokolwiek: „Cytat od BlackLatteCoffee: „Długi ten ban 24h i gościu gra dalej Lubię to ” Czyli vpn / obrażanie-przeklenstwa albo naruszenie zasady 6s. Jak pisałem - takie konto w jednym jest dobre - nikt nie będzie ryzykował tam pushu na jakieś nędzne 2-3kkk zasobów. Bo po co. Więc poza oszukiwaniem z urlopem w Brazylii - ten sposób gry jest uczciwy - i taki pozostanie. W odróżnieniu od flociarzy nabijających top na flotach znajomych czy kupionych.A to, że GF przez swoje działania (i szc…

• truck ty rozumiesz slowo pisane? Zaczynam rozumieć libre i to co z toba przechodzi... Nie pisze do dziecka tylko do ograniczonego doroslego w takim razie... Obrażam Cie bo próbujesz zabłysnąć oczywista oczywistością tzn "nie podoba sie to wypad grać w cos innego" ale forum i dział dyskusji służy wlasnie do dyskusji Napisalem- nie interesuje mnie jego kasa a ty dalej o tym ze niby boli mnie to że gość wydaje... Gdzie go oceniłem? Nie bede dalej dyskutował jeżeli nie rozumiesz to przeczytaj jeszcz…

• Cytat od I am back: „Ale naiwni jestescie. Jak na ekspach napuchly konta to spoko a kto nie skorzystal na tym ten frajer i do GF nikt sie nie czepia. Ale jak ktos pakuje hajs w konto to juz placz bo GF na to pozwala ” [ciach] Na ekspach kazdy mogl to zrobic i rósł liniowo, proporcjonalnie do floty ZA DARMO, tutaj jak nie wpakujesz odpowiedniej sumki to mozesz pomarzyć- a to spora różnica. Ekspy do zysków wymagaly/ wymagają posiadania floty a tu wymagane jest konto na paypalu. Kto nie widzi różni…

• Cytat od Freon: „Tak się napinacie jakby to Wasze ciężko zarobione pieniądze ktoś wydawał . ” Moze wyjaśnię bez obrażania Cie na początku mimo ze mam wielką ochotę (nie lubię głupków). To na co wydaję koles kase mnie nie interesuje, moze sobie zamówić 3 blondyneczki z roksy albo przelać na biedne pieski w schroniskach- jego sprawa, od zawsze byłem zwolennikiem pilnowania własnego portfela. Problemem nie jest jakis typek pakujący grube tysiace czy dziesiątki czy setki tysięcy w gre tylko GF ktore…

• Tak ma byc ,odpowiednie tagi po odpowiednich stronach, zdusić oportunistów w zarodku Gz Cann Ps. @Akcelerator nie chcecie darkstara do swistakow? Psuje nam farma renome

• Raz kilerowi zawiniesz 2 pushe leżące miesiącami na u, raz mi mój stały pushyk... Jak tu zapłacić za dex teraz ogotcha.universeview.be/en/rep…18-5d83-805e-7e153fec5fcd [ciach] Super Moderator Ruda:Offtop

• Ogólnie to nie ładnie jak ktos podbija z celem a Ty lecisz sobie solo :p ale % ładny to gratuluję

• Nie rozumiem czepiania się :p gość zrobił co mógł, na tyle na ile pozwalał stan floty, należy pogratulować z pokorą a nie czepiać sie szczegółów :p i to jeszcze wyfarmiony szuka "ale"- tego jeszcze bie grali zrobil sobie z Ciebie sługusa dla ktorego zbierales sure kolego guff wiec siedź grzecznie na urlopie, wróć i zbieraj mu sure dalej, po takim doładowaniu next time z pewnością o pomoc prosic nie bedzie musial

• Cytat od Siara: „Podsumowując: 1. Ponad dwa miesiące temu horda Goga i Crash przestali grać i konta na urlopach. 2. Kilka tygodni po tym konta zostały sprzedane, konta nadal przebywają na urlopach. 3. Konto horda Goga schodzi po długich tygodniach urlopu i po chwili dostaje od Ciebie złoma - fart jak nic 4. Dowiaduje się, że konto Crasha kupiła ta sama osoba co horda Goga i informuje o tym Twojego szefa, który Cie jeszcze wtedy bronił. 5. Konto Crasha schodzi na chwile z urlopu i wali dok, który…

• Nie oddawaj konta, na nowym uni gosc w tydzien wbil 250kk pkt te uni co zistaly to ostatnie na ktore warto tracic czas Gz starcia, jest już znów czym latać

• Kiki Ty zaklamana gnidko :p dobrze wiesz dlaczego NFZ zeszlo z urlopów wiec po co znowu wymyslasz? Podpowiem- NFZ zeszlo z urlopu: - kiler na moze godzine przeklikac sure bo wyslalem mu screen ze wyprzedziłem go we flocie -majcher na 5min zrobić moona - ja zszedlem bo po prostu zszedlem a konto crash jak i horda było kupione zanim ja na to uni doszedłem także nie zrzucaj wszystkiego na NFZ bo stosujecie technikę kłamstwo powtórzone 1000 razy staje sie prawda. Powtórzę sie hipokryci- to wasz karp…

• Ale przeciez TEAM to sa gracze czyli uzytkownicy boarda czyli gracze np janice czyl ty nie chcesz nic zmienic, chcesz zmniejszyc ilosc glosow (ograniczyc glosujacych) ale co do zasady nie zmieni sie nic stad mowie ze sie mylisz i marnujesz tu czas- czego nie rozumiesz? czlonkowie teamu robia nie raz wieksze walki niz gracze wiec dlaczego mieliby byc jakims medium? zrozum jak CI tlumacze ze zlotego srodka tu NIE MA, zawsze znajdzie sie ALE