Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 199.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Owocna to była niedziela Specjalne pozdrowienia dla NOstalgicznych i wracających urlopowiczów Epuzzer, @Ilusi00n Ventyl obrońcy Odbudowy Dnia 14-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor paragwajski [2020] ________________________________________________ Krążownik 6.213 Okręt wojenny 5.017 Pancernik 2.052 _________________________________________ Obrońca Haos [grubson] ________________________________________________ Mały transporter 1.606 Duży transporter 587 Lekki myśliw…
-
Cytat od Dewey89: „Gratulacje co tam skubles oby tak dalej przetapiaj na eko i do przodu :D. ” Haha dzięki Ty, też ciśnij panie Prokuratorze i chcę widzieć odrodzenie z zaświatów za miesiąc
-
Flota na eksp, skanowałem no iiii....Nie mogłem się zdecydować na którego polecieć, więc zebrałem się zgrałem recki i wyleciałem na obydwu Efekt poniżej , bSZO obrońcą Pozdrowienia dla NOstalgicznych @TACO @synalek @staruch i ludzi z disc :) Dnia 14-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor paragwajski [2020] ________________________________________________ Krążownik 2.512 Pancernik 1.211 Pathfinder 1.000 _________________________________________ Obrońca Chancellor Retina …
-
Nie grillowałem, więc skanowałem bo pozazdrościłem lotów @TACO Szybka decyzja znowu kluczowa, gdyż obrońca zalogował się pare min po starciu i wywiosłował 500 recków gdzieś - niech ma na SzO Pozdrowienia dla Nostalgicznych, @Travis Joint , zwierzaka i ludzi z buddy Dnia 13-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor paragwajski [2020] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 159.215 Reaper 582 Ciężki myśliwiec 9.387 Pancernik 1.947 Krążownik 10.281 Ok…
-
Zwierzak [OGA] vs. Komendant Melanzu [SBN] ~ 2160.38% i Zwierzak [OGA] vs. Lordzik [HOP] ~ 4028.37%
PostGraty Zwierzak, widzę obudziłeś się ze snu zimowego po urlopie i wypoczęty wjechałeś Zysk jakiś jest - to najważniejsze
-
super chłopaki zysk na prawdę cieszy oko przetapiajcie na recki
-
Najważniejsze, że na plus sojuszniku Przetapiaj na rekiny
-
Graty zysku, przetapiaj Co do samego starcia haha @MaziiPL Ty wiesz o czym piszesz? Sprzedawałeś trzy-cztery razy Miśkowi dex po ŻYDOWSKIM przeliczniku 5:1 i już jesteście przyjaciółmi? Na dodatek wycofałeś się, z transakcji, którą zaproponowałeś bo przecież na rynku masz lepiej Podejrzewam, że na takiego "frajera" bez obrazy ale tak Twoje zachowanie się prezentuje, to nie jedna osoba by poleciała Nie odebrałeś floty - trzeba się pilnować Słabo to wygląda z Twojej strony, ja bym na Twoim miejscu…
-
Piękny wlot i zysk powala a mówiłem na disc wczoraj wieczorem , że coś znajdziecie w końcu obrońcy lepszych fs'ów
-
Te skany w nocy na początku 2g nie były przypadkowe hehe przetapiaj na więcej tych ow co ponoć nie lubią ekspedycji obrońcy