Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 199.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
dzięki za pozdro widzę dałem sygnał do dziabania, a więc czekam na następnych przetapiaj na bombowce , pozdrowienia z urlopu
-
Inicjatorem jakieś dwa miesiące temu był @Travis Joint , a ja to ciągnę dalej #STOPBUNKROM POZDRO GRUPA i znajomi ps. Zysk jest najważniejsze Dnia 21-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor paragwajski [GRUPA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 33 Bombowiec 1.919 Niszczyciel 1.831 Lekki myśliwiec 777.605 Ciężki myśliwiec 7.124 Pathfinder 5.670 Okręt wojenny 31.626 Pancernik 9.550 Krążownik 48.931 Mały transporter 1 __________________________…
-
Pięknie DJ, Ty to masz zapał do gry Tylko pozazdrościć zysku hehe Widzę ładnie jedziecie w trochę mniejszym składzie(pora roku nie sprzyja grze w ogame), ale ciągle jest mega wysoki poziom Pozdro
-
Chciałem podziękować na starcie za nieocenioną pomoc i wkład @_XYZ_ Mieliśmy polecieć razem, ale i moon padł Cytat: „Atak na księżyc19.07.2020 xx:xx:xx Od: dowódca flotyTwoja flota z:Marini [x:xx:x] dotarła do księżyca planety Tails [x:xx:x]. Twoja Gwiazda Śmierci kieruje swoje działo grawitonowe na księżyc. Początkowo lekkie trzęsienia na księżycu wzmagają się. Księżyc zaczyna się deformować i w końcu rozrywa się. Gigantyczne kawałki szczątków kierują się w stronę twojej floty. Za późno, aby ic…
-
Lordzik [OGA] & #20 paragwajski [GRUPA] & Travis Joint [OGA] vs. Koronaswirus [DarkWolf] ~ 69115.58%
PostDzięki za lot panowie wczoraj absztyfikant miał mieć moona rwanego, ale się nie udało więc gdy natrafiła się okazja spakować kolegę, fajnie było wykorzystać bez odbioru
-
Dzieki za pozdrowienia o takiej obronie jeszcze nie słyszałem, dlatego też nie mogła zadziałać piękne 20k+%, przetapiaj na lm/y bo ponoć nieźle Ci idzie ich spawanie
-
Dzięki za sobotnią nockę @Lord Andromeda i pozdrawiam wielkiego nieobecnego powracającego @Travis Joint Strzelamy się dalej fighter.gif na rejonie fighter.gif Pozdro dla GRUPY Dnia 13-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor paragwajski [GRUPA] ________________________________________________ Okręt wojenny 17.666 Pathfinder 7.010 Pancernik 8.481 Krążownik 42.777 _________________________________________ Obrońca Wonsz ________________________________________________ Lekki…
-
jak to się mówi, masakracja wielkie graty wiatrak top na recki
-
Przede wszystkim wielkie pozdrowienia dla sojuszu, karawana jedzie dalej Dnia 10-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor paragwajski [GRUPA] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 3.238 Krążownik 27.027 Okręt wojenny 15.907 Pancernik 7.699 Pathfinder 2.328 _________________________________________ Obrońca shrek [W2020] ________________________________________________ Mały transporter 2.334 Duży transporter 577 Lekki myśliwiec 2.383 Krążownik 5.…
-
RedDragon z kamizelką latał i niejedną strzelanine przetrwał, ale chyba w końcu wyprowadziłeś ostateczny strzał brawo Ty Usi, przetapiaj
-
Przetapiajcie, bez odbioru Cytat od Ergon: „ależ w życiu nie śmiałbym stwierdzić że WIELKA GRUPA się puszuje ... broń cie bóg ależ w życiu no gdzie GRUPA I PUSH BOTY MULTI TURECKA ANTY nieeee no coś ty. ILADIAN na żadnym uni nie kupił i nie spuszował ani jednego konta z salahem. ja wam wierzę macie u mnie 100 % Gwarancji wy jesteście poprostu tak dobrzy wymiatacie w tą gre macie u mnie i u wielu graczy pełen SZACUNEK Graty starcia takie nie kupione . ” Chłopie, zastanów się chociaż przez chwile …