Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 199.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 15
Post1277
-
Cytat od sheaker: „Warto zauważyć, że większość uniwersów z innych społeczności ma 5 galaktyk, a nasze od dawien dawna po 7-8. Po co? Żeby jeszcze spotęgować uczucie pustki? Przy dzisiejszej ilości graczy nawet na wyższych speedach nie ma potrzeby ustawiania więcej niż te 5 gal, naprawdę. ” Dokładnie, kolega sheaker ma rację, 7 galaktyk to zdecydowanie za dużo - powinno się iść tym dobrym tropem jak octans 6 galaktyk i zejść nawet na 5 galaktyk może na początku wydawać się, że to super ścisk 5 g…
-
OKA: Dzień 14
Post(od 14.03.2005)
-
ale @Conradus Ars Humana jak możesz porównywać Zibal , który ma speed x1 do tego x4 ? Kompletnie urwane z choinki przyrównanie Przy speedzie x1 to możesz wypić trzy driny, zapalić fajeczkę, zjeść obiad, przespać się 15 min i masz pewność, że flota będzie stała jeszcze na moonie ( chyba , że ktoś kr poleciał w us )...Przy x4 pójdziesz do toalety na dłuższą chwilę, albo pójdziesz zrobić kawe i się z kimś zagadasz 5 min - bum nie ma floty... Grałem na pasiphae tam jest x4 speed pz 80% i def 30% czy…
-
OKA: Dzień 13
Postpole wrakowe pojawi się, jeżeli przynajmniej 5% floty w walce i ponad 150.000 surowców zostanie straconych.
-
OKA: Dzień 12
Postbędzie to 7
-
OKA: Dzień 11
Post2:453 -zasięg lewo (2:50:6moon) zasięg prawo- 2:146
-
OKA: Dzień 10
Postsiedemnaście
-
OKA: Dzień 9
Post2009
-
OKA: Dzień 8
Postvarh
-
OKA: Dzień 7
Postpancernik
-
OKA: Dzień 6
Post992 pełzacze plus bonus za geologa 10% czyli łącznie 1091,2 ~ 1091 pełzaczy
-
OKA: Dzień 4
PostUniversum 50
-
OKA: Dzień 3
Postpozycja 8
-
OKA: Dzień 2
Postmoderator działu Pierwsza Pomoc, FAQ.
-
Graty, Zwierzak zawsze wiedziałem, że z Ciebie top gracz, ale ogarnij kolege trochę beaten.gif beaten.gif Cytat od Hollus Grand Master: „a no ... podziewam i dominuje-MY ” Misiu złoty jakie dominujemy? Jak TY drugi raz znowu na banie za bota na dwa tygodnie d5fe5b9161f43.png Tak więc dzielisz i dominujesz na uni - ten co wyzywał ludzi od boterki i pushu na początku uni, patrz @Matematyk DS Ban za bota 14dni Ban za push 7dni Kolejny ban za bota 14dni Bez odbioru
-
Nowe uni
PostCytat od cokolwiek: „@GulashPLNie życzę powodzenia - nie zasługujesz na to. ” Opisałeś tak dokładnie i rzeczowo , że lepiej bym sam nie umiał @cokolwiek - ode mnie Dodam, że to jedna z wielu "markowych" akcji tego pana od OCTANS ciągnące się.... coś nie pasuje zawsze naszej "gwiazdeczce ogame" @GulashPL - raz za szybko , raz za wolno , ale zawsze kolega miał jakąś wymówkę , że to ja , albo ktoś inny się czepia, że on krystalicznie czysty, no ale już tak dowalił, do pieca, że wszyscy powiedzieli …