Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-199 z 199.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
graty dubletu, kuj na pancki
-
ostatnia litera
Weekend Warrior - - Spam
Postbuzdygan.
-
ostatnia litera
Weekend Warrior - - Spam
Postogród
-
Cytat od GulashPL: „To prawda. Dałem się że złomować, bo znudziła mi się gra i wróciłem do rodziny. Nie jestem w stanie zajmować się dzieckiem i żoną cały czas pilnując floty. Wysłałem do Bogoty flotę na złom i dałem urlop. Koniec z bzdurami. A Wy się bawcie pozdrawiam ” No jakbyś nie mijał się przy co drugiej wypowiedzi z prawdą nikt by nie robił dywagacji i znowu czeski film, byłeś w sojuszu SMERFY tak super się wspieraliście(jak to podkreśliłeś w poście), że wolałeś do Bogoty polecieć się zez…
-
Cytat od GulashPL: „Leciałem dla fejmu hahaha ” No właśnie widać ten fejm , dzisiaj ponad 2k reca leżało w 2g, co wyglądało jak podstawka od Ciebie, a parę godzin póżniej tysie straconej floty, pokasowane planety i urlop a więc pierwsze i ostatnie starcie w tym dziale na tej uni @Pandemia byłby z Ciebie dumny
-
woooowww, niezle, niezle jak to się mówi zatrzęsło uniwersum
-
Graty wlotu Janusz, dzieki za rozmowe wczoraj! Cytat od RelentlessOne: „no i pograne poszly baniki ” Jak zwykle wszechogólne podniecenie, BAN na pewno PUSH, pushowali się nawzajem w soju w czwórke albo piątke taaaa ;p poszły bany i to nie jeden, ale to o niczym kompletnie nie świadczy, no chyba , że kolega ma jakieś ściśle tajne poufne info z pręgierza od SGO , że to za push i ban na 27lat
-
GRATY zysku i wlotu Cytat od ^.Dark Angel.^: „Dzięki Sid od dzisiaj nowy próg exp, więc szybko odrobicie Szo! ” Hahaha, grunt to dobre pocieszenie
-
graty, akcja jak w ściganych tom lee johns
-
Cytat od john malkowitz007: „ Chodzilo o to ze na zakup brakujacych surowcow do rozpoczecia budowli ,badania trzeba wydac tyle antymaterii Event sie skonczyl , to cena wzrosla Proste i jasne jak budowa cepa ” To w końcu bug czy super mega promocja na której ludzie się dorobili za malutką ilość anty tony surowców? Bo po przeczytaniu wszystkich postów już nic nie wiem, można prosić o wypowiedź GO?
-
Siemanko, Może pytanie już padło ale nie mogłem się nigdzie doszukać, grałem ostatni raz około 2 lata temu stąd moje pytanie, a mianowicie grałem sobie dzisiaj wieczorem około 3 i po komunikacie że magazyny można zapełniać do 100 tysięcy, zauważyłem, że ceny np. badania astro wynosi 6k antymaterii w stosunku do surowców które posiadałem ( gdzie brakowało mi gdzieś 30k surowców), później rano zauważyłem , że ceny zaczęcia badania,budynku, czegokolwiek z antymaterią, nagle drastycznie skoczyły byl…
-
Stare prawidło mówi, iż o gustach się nie dyskutuję każdemu co innego się podoba, jedni wolą blondynki z obfitymi kształtami inni zgrabne wysokie brunetki Wiadomo, że nie ma jednego rodzaju kobiety która każdemu by się podobała bo w każdym można znaleźć jakąś słabostkę jesteśmy tylko ludźmi W każdym razie życzę wszystkim powodzenia, szczególnie pięknym panią, które tak licznie biorą udział w konkursie Jak dla mnie każda pani, która znalazła w sobie tyle odwagi aby się zgłosić już jest wygrana
-
No to tak rzutem na taśmę :D Imię: Patryk Wiek: Dokładnie za dwa tygodnie - 22 Nick w grze/na forum: Uni Eridianus - Luonga/ Forum – Weekend Warrior Gram/grałem na uniwersum/uniwersach: Zacząłem na uni 10, zahaczyłem się o uni 29, długaaa przerwa w grze uni 60, a potem po kolejnej przerwie zaczęły się literki – Andromeda,Capella,Gemini,Jupiter,Mizar,Nekkar, MŚ w ogame no i obecnie po 3-4 latach przerwy Eridianus. Ulubiony film: Limitless Ulubiona książka: Łuk triumfalny - Ericha Marii Remarque'a…
-
Cytat od Czekoladowy: „Konkurs pozbawiony jest sensu z jednego i prostego powodu! Zwycięzca zostanie wybrany poprzez głosowanie przeprowadzone w gronie członków Teamu. ” Moim skromnym zdaniem właśnie bardzo sprawiedliwe, bo nie będzie przekrętów typu np. zakładanie kont na forum aby oddać głos na siebie czy innych bezczelnych kombinacji, "głosujcie na mnie muszę wygrać darmową anty" A tak obiektywnie nasz kochany team ogame podejmie oby jak najbardziej słuszną decyzje