Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 230.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Farnah ale zbudowales 30kk floty w 20 dni, kupiles na rynku 6 czy tam 5 (przeciez to kosztuje sure) i mowisz tu o pushu etc- zwolnij, albo zrob porandik jak zbudowac 30kk floty (flota top3 rocznego uni) to sam chetnie go nabęde, cale zycie czlowiek sie uczy, chetmnie zglebie wiedze. Starcie jak starcie, moim zdaniem oboje nie powinni wstawiac starc na board bo burza byla 100%towa, jezlei ktos chce sie zastanowic nad czystoscia starcia to niech pierw pomysli ile kont lezy na u do ktorych w kazdej…
-
Tyle BFSow upłynęło az sie trafil prawie nie BFS ale ze na Tomku to juz muszę pogratulowac bez szydery- GRATULUJĘ (SCV potwierdzi ze umiem docenić dobre zagranie żeby nie było ) Tomek byl zajety kochanka- zamęczyła go ta gnida, mówilem ze jak ruchasz to nie graj, za kare upublicznie jej zdjecie 220px-Single_transverse_palmar_crease_adult.jpg
-
niech wygra lepszy
-
Grigor 04 [SWISTAKI] vs. Jabol1987 [NFZ] ~ 2880% Grigor 04 [SWISTAKI] vs. Jabolcjusz [NFZ] ~ 1920%
PostGratuluje ! Piekne stracia ! Super Moderator Ruda:proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
-
Tez chce taki fanbase !
-
Hmm... Longaba? Gz starcia
-
Jezeli sojusznik z toba gra i u nas sie z ciebie smieje- wasza sprawa, ja stwierdzam fakty- chcesz wiedziec kto zapytaj na sojuszu, dopoki nie zacznie tu ujadac to nie mam interesu w tym zeby wywlekac brudy- niech cio powie jabol jak ma ochote albo sami zainteresowani (dwoch dokladnie) Nie dalem ci ani jednego screena? chocby w przypadku akcela- dostales od nas komplet screenow z czasami zdrazen ktory nijak nie pokrywaly sie z tym co wciskal ci akcel, chcesz po pol roku zebym odnalazl wszystko> …
-
Ej chlopie z ciebie sie nawet twoi sojusznicy u nas smieja ze masz nie rowno na bani i do mnie wyjezdzasz z takimi tekstami? Ja w ogame gram 15 lat? Majac 23 lata? Ty wiesz co piszesz wogole czy znowu cie ponosi fantazja? Twoim tokiem rozumowania idąc skoro zimny czy ktokolwiek u was nie ma bana i sa czysci- jabol tez nie mial bana wiec tez jest czysty? Co jest nie tak z toba koles? Nie bede sie wypowiadal na temat grigora i akcela- mozemy zrobic rozmowe na disco jak powazni ludzie ktora OD ZAWS…
-
Cytat od Hollus Grand Master: „Cytat od Ser Presidente: „@Hollus Grand Master prawisz tyle morałów, ciagle mowisz o honorze i tego typu bzdury, ale topicie floty az staty trzeszczą, ze swieca szukac u was kogos kto w kulki nie leci- jedynie na ciebie nic nie ma poza glupota, ale skoro ja jestem zly bo akceptuje jabola to ty jestes zly bo akceptujesz swoj sojusz, Walenie moonow z multi z waszej strony jest okey to odwrocimy sytuacje- wy usprawiedliwiacie push jabolem, to teraz ja usprawiedliwie s…
-
Jabolcjusz [NFZ] & Tomasjusz [NFZ] & WalicSD [NFZ] & Incepcja [NFZ] vs. Zimny [CannaTM] ~ 108338.7%
PostW sumie jednym strzalem trafiona flota zimnego baginsa i jeszcze chyba foxa :p @grigor04 to o tym mowilem na disco piszac ze ciesze sie ze zimny topi do siebie floty sojusznikow Gz jabol, bedziesz od teraz naszym egzekutorem, po co sie fatygowac, czemu kilka osob ma nie spac :p