Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 230.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie znacie sie LUMPY i inne pomioty diabelskie- GO sie na nich uwzielo ale to taka klatwa top1- poki co zaden nie zagrzal miesca na dluzej niz tydzien najlepsze jest to ze poki inni dostawali bany to bylo smiesznie i byly kpiny, jak cazador dostaje bany to nie macie zycia, szukacie sensacji bo w pracy nie idzie i zona sie puszcza :p jak to szybko czlowiek potrafi zmienic zdanie w danym temacie ps. tak mam bol dupy, tak czekam na pw od engineera ale... chyba odpoczywa
-
Ja nie jestem Twoim fanem, gardzę kłamcami i to tyle, jak widzisz nic Ci nie zarzucilem, docenilem jedynie solidarność sojusznicza w odwiedzaniu pręgierza, rozumiem ze to takie male dwa w jednym- solidarność z sojuszem i danie nam, szeregowym graczom malego oddechu bo jeszcze chwila i kamien na kamieniu by nie pozostal Obroncy odbudowy
-
No popatrz... Jabol tez nie byl na banie a jakos ciagle o nim wspominasz/wspominacie, rozumiem ze przeprosisz za wypominanie mu napushowanej floty? Skoro ban jest wyznacznikiem uczciwosci to jabol jest najlepszym przykladem uczciwego gracza prawda? Ja mam myslec nad soba? W jakim kontekscie? Wydaje mi sie ze pisze o prostych rzeczach... Raczej to Ty powinienes nad soba pomyslec- ty bez bana jestes czysty, przeciwnik bez bana jest obrzucany blotem- nie widzisz tutaj jakiegos nieporozumienia myslo…
-
Nie chce mi sie prowadzic z zbednych dyskusji ale takie tlumaczenie to... Kupiles nie wiem ile 6 czy 10kk floty z foxa za co? Za wszy? Przeciez nie da sie za 100kk wydobycia dobowego kupic 6kk floty z rynku... Do tego historia o 500kk na dobe z idlerow... I to recznie z telefonu :p a dziwnym trafem widniejesz na liscie członków kanału na discordzie bota o nazwie ninja :p Drzazga u przeciwnika wytykana non stop ale pala we wlasnym oku nie widzisz... Ile ukradles jabolowi? W miesiac 2kkk? Ps. Wyja…
-
A twoje multi blady ktore lata calymi dniami ekspy, sprzedaje ci flote na rynku za mete? Aaa to pewnie nie Twoje, z gory przepraszam za te oskarżenia, pewnie mi sie snilo. Obroncy szo Ps. Zalosne grajki
-
Kropla wody drąży skalę jak mawia stare powiedzenie a Ty nie doceniasz straty 1k pc u przeciwnika :p ja jestem fanem yary akurat, skrupulatnie realizuje zalozenie "one man army" nie patrząc na gorzkie zale hipokrytow z forum bo chce grac a nie szukac znajomych
-
Gz dla obroncy za ubicie 1k pc yary- zawsze latwiej bedzie zdjac reszte :p