Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 230.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie no ja myslalem ze gra w ogame polega na pięciu sie w górę statystyk czytaj wlotach na plus czytaj jak masz nasrane satelit i oplaca sie w to leciec to licz sie z tym ze ktos kto ma czas wykorzysta tę okoliczność i zwyczajnie zaora takowe satelity- tak robią dobrzy gracze i oni rozumieja wloty w produkcje czy wloty w satelity, dna ogamowe budujace konta na pushu nie rozumieja tej praktyki bo zwyczajnie nie widzą możliwości zarobku poza kupieniem konta- pozdro Maryś. Tak samo loty gsami kiedy …
-
Ze ja mam zgona za boga? Nie, ja jestem jedynym Bogiem tej gry a zgon moze mi max czyścić buty ale to nie zmienia faktu ze nie robie z gowna cukierka i potrafie przyznać ze ktos jest dobry- zgon jest, miesiace temu twierdzilem ze zgon jest strasznym pusherem bo jest, znam go od lat, gralem z nim itd ale czy to ze jest pusheram odbiera mu miano dobrego gracza? Czy zlodziej z doktoratem z ekonomii jest tylko zlodziejem? Nie, jest zlodziejem ale tez wyksztalconym czlowiekiem tak jak i zgon jest mul…
-
.... Widzisz... Gdybys siedzial tyle czasu co on to bylby z ciebie wiekszy % bo wiecej bys nafarmil, skoro piszesz co piszesz znaczy ze malo wiesz wiec dalsza dyskusja nie ma sensu.
-
Kochaś widze ze otworzyl przedszkole gz
-
Jakie lumpowe jak browar je przetopil rynkiem po banie :p niby juz nie grasz a jednak wciąż cos kwiczysz marny grajku, xd- to podsumowanie was tam wszystkich. Probujecie skorzystac z taktyki "klamstwo powtórzone 100x staje sie prawdą" ale jak widzisz u nas nikt na banie nie lezy i nie leżał (moze poza zanym lamusem ktory nie umie liczyc do 6) a u was ze świecą szukać w miare uczciwych mimo to ciągle przytyki i baśnie tworzone na nasz temat majace mało wspólnego z rzeczywistym stanem rzeczy- pods…
-
Zgon to kawał gnidy ale żaden z was grajki nie jest godzien by z nim rozmawiać jeżeli mówimy o grze :p znam zgona od lat i sadzac po tym ze macie jeszcze czym latać- stwierdzam ze on juz tu nie gra :p ni chce mi sie czytac innych starć sprzed miesiecy ale śmiem twierdzić ze jak gral to polowa z was zwracala sie do niego per Pan a takie pyskowanie to nawet wam przez mysl nie przeszło... Gz starcia
-
Pa jaka chytra żmija jeszcze dofarmiac chciał tu powiedzenie chytry dwa razy traci ma jak najbardziej swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości a nawet trzy razy bym powiedzial Gz misie
-
Dlugo czekalem na takie starcie zeby napisac jedno- hollus wysmiewal moje liczenie stacji ktore bylo liczone jak bylo (wtajemniczeni wiedza) a sam spierdzielil liczenie marica i przestrzelili dokladnie tam samo o 2s... No właśnie tyle ze moje liczenie było wróżeniem bo nie bylo kliknietej zawrotki a jedynie wróżenie z fusów gdzie i tak cud ze jedynie o 2s była obsowka... Gz panowie, gdzie teraz Ci wszyscy ktorzy mowili ze bezemnie sobie nie poradzicie? Jak podliczając %ty to zaczynam sie czuc ja…
-
No szkoda ze zdzichu po sprzedaży nie wyszedl z soja bo Cin nie mial na tyle honoru jak widac. Kij w oko
-
Gz Panowie, pręgierz mowi sam za siebie wiec szkoda dyskutować, moglbym byc zlosliwy ale napiszę tylko: szybkiej odbudowy Methodzie
-
Jak tam bylo 2 tygodnie na urlopie ketonal? Wypoczęty jestes to daj odpocząć innym
-
Widac ze dobrze wam idzie jak opozycja na u- jabol moze spac spokojnie, Gz pany
-
Abi przypomniales mi akcje incka sprzed tygodnia i nie powiem- mocno sie usmialem az wroce sobie do wypowiedzi jabola z pamietnej nocy Gz akcji, nerwus wkoncu cos zarobil przywódca stadka czujny, chyba jedynie ja wybrałem zly moment na drzemke przy okazji w której chyba grigor nie chcial pozyczyc miningowi swojej grafiki, pozwolilem sobie na uwolnienie wlasnej inwencji tworczej (spokojnie, dopiero sie ucze, next time bedzie lepiej) nfz.jpg
-
Idac waszym tokiem rozumowania spalanie na poziomie 1 tez byloby bledem bo -100% czyli minus cale spalanie to raki powinny latac za 0 matematycy a 1 nijak zera nie przypomina Od dawna wiadomo ze spalanie na poziomie 1 deuteru jest bledem i to zglaszanym, na starych uniach zostal on rozwiazany juz dawno a tu roszczenia ze tak dlugo gf pozwolilo latac za friko :p zrob ktos jeszcze lament ze kupil dopalki stoczni za ktore ZAPLACIL a gf naprawilo blad klonowania floty w stoczni
-
Dnia 10-04-2020 18:22:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Farnah [CanmaTM] ________________________________________________ Krążownik 10.960 Okręt wojenny 7.086 Pancernik 4.455 Mały transporter 20.000 _________________________________________ Obrońca Stadtholder Virgo ________________________________________________ Mały transporter 27.700 Duży transporter 5.701 Krążownik 258 Recykler 9.886 Sonda szpiegowska 118 Wyrzutnia rakiet 17.285 Lekkie działo laserowe 1.013 Ciężkie działo …