Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 230.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ehh zgon ty znowu sojusznikow pozlomowales czy o co teraz chodzi? Jestescie IDIOCI wszyscy ktorzy sa i byli ze zgonem w sojuszu, ile razy on juz zlomowal swoich? A wy wciaz myslac ze uchowacie aie pod jego plaszczykiem ochoczo wpadacie w jego sidla, zgon jest jak modliszka- zamoczysz ale pozniej cie zje. Obroncy szo Gz stary kretaczu, ze ci sie jeszcze chce to podziwiam
-
23-12-2019 23:17:42 Lucky gal [Tessarion] ~ 645.54% Dnia 23-12-2019 23:17:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lucky gal [NFZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 328.253 Krążownik 34.909 Okręt wojenny 20.530 Pancernik 15.443 Mały transporter 45.474 _________________________________________ Obrońca arczi [TSZ] ________________________________________________ Duży transporter 151 Okręt wojenny 1.190 Niszczyciel 10 Pancernik 9 Reaper 5 ___________________…
-
20-12-2019 21:07:29 Lucky gal [Tessarion] ~ 18942.65% Dnia 20-12-2019 21:07:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lucky gal [NFZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 393.705 Krążownik 44.623 Okręt wojenny 7.953 Pancernik 14.005 _________________________________________ Obrońca GLENTORAN [PFT] ________________________________________________ Mały transporter 12.600 Lekki myśliwiec 56.426 Krążownik 19.001 Okręt wojenny 3.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler…
-
Lekko mowiac komicznie to wyglada, obserwuje to uni od pewnego czasu i juz wcale mnie nie dziwi dlaczego KNRy wycieraja wami podloge, zawsze jest wymowka- rodzina, zakupy, pies z biegunka- zasada jest prosta- nie masz czasu odpal u, nie odpalasz u to nie wymiguj sie brakiem czasu. Na screenie widac jak na tacy sloty i ich czasy, wyliczenie jednego lotu zajmuje tyle samo czasu co 5 slotow z tych samych koordow- wystarczyu dodac minutke tu minutke tam i po sprawie, moim zdaniem nie wiedzieliscie c…
-
Jabol Dnia 22-12-2019 00:02:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lucky gal [NFZ] ________________________________________________ Krążownik 33.170 _________________________________________ Obrońca olaf71 ________________________________________________ Mały transporter 76 Duży transporter 1.835 Lekki myśliwiec 3.997 Ciężki myśliwiec 150 Krążownik 841 Okręt wojenny 721 Recykler 145 Sonda szpiegowska 3.608 Bombowiec 367 Niszczyciel 3 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 170 Wyrzutnia rakiet …
-
NFZ represents...TOP X ACS Lucky gal [NFZ] & Tomasjusz [NFZ] vs. CaptainOwn [ZLY SEN] ~ 78539.95%
PostBot z pamiętnego starcia na botach dobity- co prawda drugi bot ukradl 2,5kkk zlomu no ale ogarniecie 250k recy w sobotni wieczor z tymi pijakami graniczy z cudem... Pozdro dark nie chce mi sie szukac ale to hcyba jakis tam top acs- niech mnie poprawi ten kto to ogarnia oczywiscie bocik odrobi- liczymy na to, zaczynam lubiec te wasze boty, nie najgorzej karmią, Mis u are NEXT trochę czułości po starciu: unknown.png Pozdrawiamy NFZ i ekipe z SD ! do tego podrabianca: ciebie juz nie ma mimo ze jesz…
-
rach ciach bot w piach- kolega smok bedzie mial mniejszy przyrost chyba Dnia 21-12-2019 00:43:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lucky gal [NFZ] ________________________________________________ Krążownik 12.434 Pancernik 13.745 _________________________________________ Obrońca Ahwak ________________________________________________ Mały transporter 4.145 Duży transporter 23.287 Lekki myśliwiec 9.216 Ciężki myśliwiec 1.801 Krążownik 2.000 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 33…
-
Dzieki za recki kakarotti, pzdr NFZ Dnia 20-12-2019 21:07:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lucky gal [NFZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 393.705 Krążownik 44.623 Okręt wojenny 7.953 Pancernik 14.005 _________________________________________ Obrońca GLENTORAN [PFT] ________________________________________________ Mały transporter 12.600 Lekki myśliwiec 56.426 Krążownik 19.001 Okręt wojenny 3.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 6.804 Sonda szpie…
-
Popieram przedmówcę i nie chce ale musze powiedziec "a nie mówiłem?" Nie rozumiem jedynie jak mozna bylo podniesc tak mocno ten prog... Taki amator jak ja wie ze to bezsens i realnie nabijac % na bunkrach moga top floty jedynie a to przecież nie o top floty w sd chodzi a o zabawe dla wszystkich, myslmy co robimy a nie robmy co myslimy- polecam przemyśleć
-
Bo zrobili expo pod miejsce dla botow na idlerach, otworzcie oczy, nie bez powodu mam na 7 kontach bota 24 ustawionego i ani na sekundę nie zwalnia tempa (przepraszam- zawiesil sie po aktualizacji i 3 minuty nie farmil). GO przeciez nie widzi przytostow ani aktywnosci 24 ani wysylania misji 24 ani tego ze jest zwyczajnie niepotrzebny, w sumie anty za free- gdzie sie sklada aplikacje?
-
Gz PLku, jak widać jeszcze te stare pryki cos potrafia top top bo trzeba wkoncu pokazac silentom gdzie ich miejsce
-
Cytat od _Pawelos_: „za 4 h mogę zejść z urlopu @ackra naprawdę chcesz zobaczyć raporty ze sprzedaży takich flot i podobnych ofert, wtedy nie będę potrzebował screenów 420bff82f2695.jpg Bo będę mógł wklejać raporty z wykonanych zakupów. ” NAGRAJ TO bo ci powie ze podorbiles i nie masz wgladu w logi a to ze cos tak kupiles to wytwor twojej wyobrazni
-
Cytat od ackra: „Cytat od Ser Presidente: „chłopaku o czym Ty do mnie rozmawiasz. ” Możesz tak mówić do swojego syna.Cytat od Ser Presidente: „patrzec jak przeciwnicy wymieniaja GSa za 30kk deuteru ” Widziałeś, ze ten handel doszedł do skutku? Masz podgląd w logi handlu? ” nie no mistrz, czepia sie szczegolow, to inaczej, sprzedal 3 gsy poo 11kk kazdy wiec 33kk deuteru za 3 gsy, jaka to roznica? chodzi o dysproporcje ale widze ze nie masz nic madrego do powiedzenia. Posłali mieso armatnie na rze…