Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 641.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kasia321
PostCytat: „Q_Wolf_Dominion napisał(a) hehehe odnosnie "a co" - czemu mam nie pytac ?? dokopali Ci nowe Uni czy sama chcialas ?? :>” hmm czemu masz nie pytac? tego pytania nie przewidzialam, ale czasami lepiej za duzo nie wiedziec... tak mawiaja 'dokopali' hmm to slowo wskazuje jakoby to mialoby byc dla mnie jakiegos rodzaju kara a tak z pewnoscia nie jest... na reszte odpowiedz sobie sam lalala;> Cytat: „Alchelor napisał(a) Eno nie odpowiedziałaś:(. Będę płakał... ;(” hmm... czasami dobrze jest sob…
-
Kasia321
PostCytat: „Q_Wolf_Dominion napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) 1. jestem niefotogeniczna, poza tym pozniej wszyscy zdjecia widza... no oczywiscie poza mna 2. nie znasz dnia ani godziny 3. uczono mnie, jak daja to bierz ” 1.Bo ja nie robilem tych zdjec 2.To grozba czy obietnica ?? 3.To masz I. Masz juz ten pilniczek? II. Czemu ostatnio jakos nie widze Cie na GG??? III. Rybki czy akwarium?” 1. skromnis 2. nic z tych rzeczy, wyprzedzajac Twe pytanie 'a co?' - nie pytaj 3. dzieki I. tego nie, ale in…
-
Kasia321
PostCytat: „Alchelor napisał(a) Hehe takie do bulu szczere pytanka na odwagę:) 1.Por czy brukselka?? 2.Wyznajesz sektę wielkiego pora?? 3.Który z Kaczyńskich?? 4.Begger czy Giertych?? 5.Pies czy kot?? 6.Koń czy słoń?? 7.Smok czy mysz?? 8.Lubisz fantasy?? 9.W jakim wieku straciłeś/aś cnotę?? 10.Co to jest na 12 cm długie i sprawia że kobiety robią się szczęśliwe i grube?? 11.Jest duży i czerwony i uwielbiasz jak wchodzi. Co to??” 1. por 2. nie 3. nie odrozniam ich nawet 4. nie interesuje sie polityka…
-
Kasia321
PostCytat: „Sejk napisał(a) Ale kotki są słodsze A psy gryzą Ale kotek ładny... masz dobry gust. Więc wolisz serce... nie martw się, zawsze wychodzi na dobre.” e tam slodsze.. kwestia gustu a psy gryza jak ktos sobie zasluzy a przynajmiej te zdrowe na umysle wiem, ze mam dobry no niestety nie zawsze wychodzi na dobre Cytat: „Q_Wolf_Dominion napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) bo nie i w przyszlym wystarcza mi tlen :>” ueeee skypologia tez jest dobra dostalas zdjecie ?? :>” tlenologia lepsza dosta…
-
Kasia321
PostCytat: „Q_Wolf_Dominion napisał(a) Czemu nie w tym miesiacu ?? :>” bo nie i w przyszlym wystarcza mi tlen
-
Kasia321
PostCytat: „Q_Wolf_Dominion napisał(a) wiec co z tym skype ?? :>” na ten miesiac nie mam w planach instalacji skype'a... probuj za miesiac Cytat: „Muszynianek napisał(a) Nie czytałem całego tematu, wiec jak juz pytanie bylo to sory Czemu Kasia321 ?? Rozum czy Serce ?” mhm nie czytales bylo ciezkie pytanie... niekiedy zle sie na tym wychodzi, ale serce
-
Kasia321
PostCytat: „The_navy napisał(a) Za Sonitzekiem nikt nie plakal za toba bedzie tesknic wiele osob No ale gratuluje slusznej decyzji Powodzenia w byciu okrutna GO :D” ee za Sonitzkiem tesknia wielbicielki, ktorych troche mial sluszna czy nie i tak w koncu zatesknie i wroce okrutna nigdy nie bylam i staram sie takowa osoba czy tez GO nie byc ale dziekuje Cytat: „Sejk napisał(a) Nie wierzysz mi? To twój kotek w avatarze?” wierze nie lubie kotow, wole psy, ale ten akurat mi przypadl do gustu i dlatego te…
-
Kasia321
PostCytat: „Q_Wolf_Dominion napisał(a) Kiedy zainstalujesz skype??? :]” kiedy zainstalujesz tlen? Cytat: „Sejk napisał(a) Mówiłem dokładnie tak samo Trzeba, trzeba, minister zarządził :D” taa jasne mam wybor... podstawa albo rozszerzenie.. no dobra nie mam wyboru .. trzeba rozszerzone Cytat: „Sonitzek napisał(a) Kasia zakończyła grę na u10. TEAM (cały, bez wyjątków - Art też), foch! Jak mogliście? ;(” Ty tez juz nie grasz SiO w innym dziale
-
Kasia321
PostCytat: „Sejk napisał(a) Jak dla mnie kupa czasu Eee tam angielski, banalny jest Ale się ucz do maturki bo teraz rozszerzony trzeba zdawać :D” taa banalny, ciekawe czy przed matura tez tak mowiles nic nie trzeba...
-
Kasia321
PostCytat: „Sejk napisał(a) Wypracowanie... oj to były czasy A na jaki temat? :>” ee piszesz jakby to bylo co najmiej dwa wieki temu opis jakies osobki, na angielski Cytat: „..::Evilek::.. napisał(a) Dlaczego Kasia321, a nie 123? GG czy Skype?” nie powiem tlen:] Skype nie zainstalowany jeszcze gg ma beznadziejne emotki
-
Kasia321
PostCytat: „Sejk napisał(a) Cierpliwy po prostu jestem... Kaśki zawsze znajdują wymówkę :]” no to przeciwienstwo mnie zawsze mi brakowalo cierpliwosci... szczegolnie do niektorych osobek pewnie, np. dzisiaj wszystko zrobie tylko, zeby nie zabierac sie za pisanie tego wypracowania
-
Kasia321
PostCytat: „Sleepy napisał(a) w co lubisz najbardziej dawac buziaki ? Czy chciałaś byś być.. GA ?” ojej nie powiem GA:> ee kamikaze nie jestem Cytat: „LizuciK napisał(a) chłopcy czy dziwczynki ?” mezczyzni Cytat: „Sejk napisał(a) Wiem, wiem, wszystkie Kaśki to przemiłe istotki czy jakoś tak... Ale pomijając te oczywiste zalety... :P” ale drazysz ten temat, niedlugo zabraknie mi pomyslow na wykrecanie sie od odpowiedzi wiesz, ja nie chce sobie robic tu reklamy.. juz wystarczajaco duzo wielbicieli mam…
-
RE: Kasia321
PostCytat: „Sejk napisał(a) A jakież to są te zalety? :>” to Ty jeszcze nie zauwazyles? przeciez mam na imie Kasia, a wszystkie Kaski sa .... Cytat: „Dziadek Party napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) przyszla i na mnie kolej Mam na imie Kasia, pochodze z Torunia, tu tez mieszkam, nauka - od wrzesnia klasa maturalna, w ogame gram ponad rok, wciaz na uni10 w moim kochanym sojuszu wciagnal mnie w gre taki jeden Wredniak (:*) dalej juz nie wiem co pisac, tak wiec czekam na pytania :)” Znacie się z Ar…
-
Kasia321
PostCytat: „Sejk napisał(a) Wszystko jest prawidłowo... I znowu typowa cecha - wszystkiego się czepiać.” taka juz jestem jeszcze nie znasz moich innych zalet Cytat: „TomekQ napisał(a) To ja zadam pytania, ktorych jeszcze nie zadal nikt ciekawy (w nawiasie nicki nieciekawych, ktorzy je zadawali;>) Kiedy beda zdjecia? (Sejk, L0ozak, Abdul i nastepni, ktorzy tylko o nich napomkneli) kiedy je dam, nie wczesniej nie pozniej :> Czemu najpierw sie obrazasz a pozniej ewentualnie sluchasz tlumaczen? (fcbarca…
-
Kasia321
PostCytat: „CJ111 napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) lubie:> warka strong :>” No i super - Strongi rządzą Choć osobiście wolałem wcześniejszą wersje, ta nowa, czarno złota troszke jest gorsza :(” ee rejestruj sie na uni10/przejmij od kogos konto i tam poprivujemy sobie o piwku:D Cytat: „Sonitzek napisał(a) Kochasz mnie?” Ty tu jestes od kochania Cytat: „* Sonitzek is now known as KochamKasie321” a ja jestem od fochow, choc tego nie jestem pewna... Cytat: „<Sonitzek> foch! * Sonitzek has left #xx…
-
Kasia321
PostCytat: „velvet napisał(a) no to ja też zadam jakieś pytanko(a) 1) jaki wpływ na rozwój militarny we Włoszech miał Henryk Sienkiewicz pisząc trylogie ? odpowiedź uzasadnij przynajmniej 2 cytatami z literatury średniowiecznej 2) dlaczego poprzednie pytanie to kompletny non sens ? Pozdrawiam jako były gracz u10 :)” 1. hmm patrz nizej 2. a) jest po 24, b) spac mi sie chce pozdrawiam, jako idler uni10 Sejk: Cytat: „No nie wiem, z tego co znam ludzi to wszystkie Kaśki są strachliwe... Wiele rzeczy pow…
-
Kasia321
PostCytat: „Sejk napisał(a) Szaleć można z powodu wielu rzeczy... Ale tym razem chyba źle przeczytałem No więc Kasiu czemu wszystkie Katarzyny są strachliwe? :>” noo chyba zle a modkowie to chyba powinni starannie czytac co? hmm obawiam sie, ze to nie zalezy od imienia i jako Zuzka czy Julka bylabym taka, jaka jestem Cytat: „..::Evilek::.. napisał(a) Dlaczego jesteś z Torunia? :P” bo nie z Poznania
-
Kasia321
PostCytat: „-=ToxMan=- napisał(a) t5akie male pytanko lubisz złomowac na uni10?:P,czy masz troszke mniej pkt?? moze nie jestes w top?;p odpowiedz edit pytanie widziales juz ten temat? Dla Kasi GO Uni34:) jaki on mily :P” lubie zlomowac, choc juz zapal do gry nie ten co kiedys, swego czasu kilka RW powstalo, w top 120 sie mieszcze, a przynajmiej tak bylo kiedy ostatnio zagladalam na konto tak temat widzialam, nawet sie tam wypowiedzialam moje robaczki wbrew pozorom nie tylko dziela konta, pushuja sie…
-
Kasia321
PostCytat: „Sejk napisał(a) CZemu jesteś taka tajemnicza? Boisz się czegoś? :>” ja tejemnicza? ee nie sadze, zreszta nie moge sie od razu odslonic a niczego sie nie boja tylko glupcy
-
Kasia321
PostCytat: „kabaty napisał(a) przywiazana jestes do nicka i czy jestes znana postacia swojego uni ?” w grze od czasu do czasu zmienie na nick typu: Kasienka, Kacha etc ale mimo wszystko jestem przywiazana szczegolnie do cyferek:> czy znana? nie mnie oceniac Cytat: „Sejk napisał(a) Czyli jednak nie zdradzisz swojego drugiego? :>” no jak latwo sie domyslec, nie zdradze edit: ehh:]