Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 641.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) hmm wygodnie z gwiazdeczkami w kolorze Silnie sie lenic moge i nikt mi nic nie powie :PPPP Cieszy mnie to wredna jestes strasznie, dobrze ze chociaz ta wode mialas, bo bym umarl :P” i bez tnich sie leniles:P wole wersje 'slodka jestes' btw. czy nie uwazasz, ze rozmowa w trzecg oknach z ta sama osoba jest dziwna?:P
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) mniej niz 0:] nie masz za co przepraszac, dobrze, ze wyszlo jak wyszlo :P” No juz mnie tak nie przeceniaj No wyszlo calkiem dobrze, bo jakbym tam czekal 3h to bym umarl ;PP” spamer:P jakos dziwnie Ci z gwiazdkami exa ojj doceniam mi za to calkiem przyjemnie sie czekalo te 3h, chlodno, nie suszylo...
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) Ty sie nie potrafisz na mnie fochac jutro tez bedziesz taki odwazny?^^” No teraz to juz w ogole odwazny nie jestem, odwaga 0 przepraszam, Ty wiesz za co :>” mniej niz 0:] nie masz za co przepraszac, dobrze, ze wyszlo jak wyszlo
-
Kasia321
PostCytat: „Tycjan napisał(a) Cytat: „a na tycjana fotki (lub ich brak) ” pfffffff ale zeby nie spamowac... DLAAAACZEEEEMUUU?? Za co? Jakie grzechy i przewiny popelnilem ze mię tak skrzywdzilas? ;)” pffff i f* ja wiem ze sie cieszysz panelik od razu taki pelniejszy jest
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) No i za ta pierwsza czesc jest foch. Ja sie obcasow nie boje!! o! Bede odwazny :D” Ty sie nie potrafisz na mnie fochac jutro tez bedziesz taki odwazny?^^ Cytat: „CzasZemsty napisał(a) Stanowczo chciałbym zdementować pomówienia, jakobym ja miał należeć do tego "Dream Team'u" obiboków i leniów. Wypraszam sobie. O!” no i sie wyparl swoich... na stos z nim
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) tego od 300% nikt nie przebije :P” Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff i ffffffffffffffffff brak mi slow... Necia... ratuj, zobacz czlowiek sie stara, pracuje i zero docenienia ;((” tia kobieta sie zaslaniac lama ale miluska lama^^ Cytat: „Czapek napisał(a) A Nas to za spam kickują i blokują To podobno jest temat dla useró a tu non stop tych dwóch co sie obija na IRCu (Tycjan i Buras) jeszcze tylko DarkAngel, lish i CzasZemsty no i cał…
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Student to synonim glupoty? Zorientuje sie i nie ma byc podkladania Nie, nie, mnie nigdy nie ma pozatym Buras jest bardzo nie mily ;-)” glupoty? Ty to napisales nawet nie zauwazysz, nie zorientujesz sie... no teraz Ciebie nie ma ojj miluski jest^^ Cytat: „Izebergiel napisał(a) witam moja nowa SGO cieszysz sie, ze w koncu sie dalem przekonac ? jak myslisz ile wytrzymam u Ciebie na rewirze ? i najtrudniejsze pytanie kto jest najbardziej leniwym go jakiego znasz ? :D” witam…
-
RE: Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Bede probowal, ale pewnie znowu sie skonczy na tym ze bede musial kupic 2 piwa, a wypic tylko jedno :PPP ad2. Buras sie nie zna, Buras nic nie wie... a w szczegolnosci "krutko" na IRCu jestem zawsze away, wiec ciezko mnie zlapac. Kasiu, udziel Panu odpowiedzi, skoro tak slicznie Cie poprosil :>” dobra, ja wiem, ze Ty student wiec nawet nie zauwazysz jak sie podstawie :PPPP Buras jest na tyle milutki, ze udzieli odpowiedzi! i nie dajcie sie zwiesc temu away, wystarczy wpi…
-
RE: Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) ehhh Nie ma podkladania sie Wygram jeszcze piwko, zobaczysz Cos sie znajdzie w czym wkoncu przegrasz :D” ehh obawiam sie, ze bez podkladania nie przejdzie, a Ty biedactwo moje wisisz mi kolejne piwo, chyba, ze wymyslisz cos lepszego^^ Cytat: „mancin2 napisał(a) mogla byś mi krutko wyjaśnić o co tu biega bo sie troszeczke pogubiłem czytajonc zasady gry ????? to jest coś w rodzaju jakiegoś komunikatora ?(” ehh krotko sie nie da ale popros tego Pana: Buras on jestna tyle mi…
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Wymysl cos, zebym wkoncu to ja mogl wygrac piwko :P” obawiam sie, ze nie ma takiej rzeczy, no moze poza lamerstwem w tym jestes lepszy, przyznaje w ostatecznosci, zeby Ci glupio nie bylo, moge przegrac specjalnie ps. ja Ciebie tez
-
Kasia321
PostCytat: „Setzer napisał(a) W odyseji pracuje moj kumpel, Tomek hehehe moze znasz :D” moze z widzenia Cytat: „Tycjan napisał(a) nie no kompleksow nie... pffffff i f - monopol na fochy zakonczony... :P” weto Cytat: „ w sumie to dobrze bo znaczy sie sie nie zloscisz... ?? ” nee, to znaczy, ze serio nie wiem ocb;> Cytat: „nie to nie laski bzy... jeszcze bedziesz chciala ” czyzby? Cytat: „iii tam... nie dziala... :D” dziala oj dziala Cytat: „nuuuu... w zamian zaloze swoj temat w ktorym bedziesz mogla …
-
Kasia321
PostCytat: „Setzer napisał(a) Kaska, ktory pub lubisz w Toruniu najbardziej i kiedy postawisz mi to zalegle piwo :D” Odysey, czy jak to sie pisze;) jakos mam sentyment do tego pubu;> noo w next sobote, chyba, ze uda Ci sie wyciagnac mnie wczesniej;)
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) ostatnio w tym mnie przebijasz spotka Cie w koncu za to kara szpile czekaja ” Pamietaj adidaski ubierz i obetnij paznokcie, bo inaczej bede sie bal spotkac :P” neee to nie wchodzi w gre;> nie ma czego sie bac ja niegrozna Cytat: „Troy X napisał(a) O i kolejny temat w ktorym GO i SGO sobie posty nabijaja. Tempic spamerow do ostatka sil :D” tia i kto tu jest spamerem pisac o spamie to samemu spamowac, czy jakos tak
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) nee, cos z dyskiem, ze az zyc sie nie dalo Podstępny ” To za te Twoje zgryzoty zlosliwosci i wykorzystywanie Bog Cie pokaral :P” ostatnio w tym mnie przebijasz spotka Cie w koncu za to kara szpile czekaja Cytat: „Tycjan napisał(a) "malenki"... chyba focha z przytupem strzele... Na jakiej podstawie takie epitety... ” czyzby jakies kompleksy na punkcie wzrostu?:P od fochow ja tu jestem Cytat: „mam nadzieje ze rowniez decyzji pewnego GA tez nie b…
-
Kasia321
PostCytat: „Tycjan napisał(a) Bo ja mam wprawe... ;p i kobiecie zdominowac sie nie dam :P” do czasu malenki... do czasu^^ Cytat: „zebys nie zalowala... :evil:” staram sie w zyciu niczego nie zalowac... Cytat: „oczka wypadly ze az do szpitala... ” nee, cos z dyskiem, ze az zyc sie nie dalo Cytat: „uuuu... mrrrr... tym bardziej czekam :P” moze w koncu sie doczekasz Cytat: „a przenocujesz mnie? bo wiesz ja z daleka... :P” z Buraskiem razem w samochodzie... bedzie titanic^^ Cytat: „jak tak to sie zastan…
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) No bo ten... bo sie znecasz nademna i podam Cie chyba do sadu o mobbing! :PPPPPPPPP” nie zapomnij upomniec sie o zalegla pensje, eeee to nie ta bajka Cytat: „lish napisał(a) Cytat: „Buras napisał(a) No bo ten... bo sie znecasz nademna i podam Cie chyba do sadu o mobbing! :PPPPPPPPP” Buras psegral z rozpruwacem i sie focha Kasia motywuj Burasa dalej PS. fajnie ci ze masz czas na piwko czasem isc - wypij i za mnie :)” heheh Buras przebije Rozpruwacza, prawda Filipie?^^ Ty …
-
Kasia321
PostCytat: „Tycjan napisał(a) Solidaryzujac sie z GO bez "t" ani m. ani r. /me szypie focha na szefowa i wylacza hajlajta na "sio do at" !! :D” te te te;> taki mlody a juz sobie pozwala sio do AT Cytat: „uuuu czuje sie niedoceniony... ale postaram sie to naprawic... :D” heheh czekam z niecierpliwoscia^^ Cytat: „po co do szpitala? :>” kichnelam Cytat: „mrr... jaka?? :>” zobaczysz Cytat: „jakie bluzki kupilas?? i jakie kolczyki?? Kiedy dostane foty? :>” nastepna sobota - Torun - to zobaczysz Buras: cz…
-
Kasia321
PostCytat: „Tycjan napisał(a) jestem bardzo upierdliwy?? czy w zwiazku z wykrakaniem pewnego faktu mam sie spodziewac kar zwiazanych z uszczerbkiem na zdrowiu i (nie daj bycie wyzszy jakis tam) zyciu? :D” o moja m. nie jesteś upierdliwy bywali gorsi eh zaraz jadę do szpitala Oo wiec kara będzie
-
Kasia321
PostCytat: „Nuncjusz napisał(a) kasiu to moze i ja zadam pare pytan o ile nei sparwie tym problemu a) co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie (Nie liczy się Ogame) b) jakie skłądniki dodajesz do kąpieli c) Co na ogame sprawia ci najwięcej radosci ?” w ogame w zasadzie juz nie gram co lubie hmm plotkowanie z przyjaciolka wypady na piwo, ostatnio spacerki po bulwarze i imprezy w hipno poczytac lubie, ale do tego mi brakuje ostatnio i checi i czasu... dobrej muzyki posluchac, mozna by tak wymieniac…
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) jak Ci nie odpowiada slowo cyborg to moze byc to na m. nie opieraj sie tak :P” Stawiac opor musze, bo inaczej w ogole nawet bym sie pytal, czy oddychac moge :P” ojj nie przesadzajmy, ps. sio do AT Cytat: „Setzer napisał(a) opor definiuje to ze jestes czlowiekiem a nie botem Kasia scharakryzuj prosze swojego ulubionego bohatera/bohaterke literacka ;>” hmm hmm hmm... nie mam ulubionego Cytat: „Izebergiel napisał(a) hmm:P chyba dawno sie tu nie w…