Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
O biała czekaloda coś super A lubisz z orzechami sama czystą?:P Ja uwielbiam z orzechami;D Telefonu do przyjaciela w tym teleturnieju nie ma także musisz odpoiedziec bez pomocy:P- najlepsze zwierze ?:P
Maila Twojego zapomniałem ;D A u mnie w miarę dobra pogoda była tam gdzie byłem chwilę tylko pokropiło i tyle Kiedy bierzesz jakieś wolne i nad morze się wybierasz ?:P
A dzionek miałem miły Zrobilem sobie wolne i z rodzicami wypad sobie zrobilem Hehe a mi szpinak tak średnio smakuje Wiem wiem, że obiecałem, ale wiesz:D Jak tam Tobie minął dzionek ?:* rolety czy firanki ? policjant czy żołnierz? notes czy zeszyt ?:D
A szpinak chociaż miałaś kiedyś na języku Że tak mówisz:P To ja nie rozumiem jak Ty możesz nie rozumieć mojego zrozumienia jesz winogrona z pestkami czy wyrzucasz je ?:P
Oj ja na IRC ostatnio wogole nie siędze także rozumiesz:P Musisz wybrać kiwi albo gruszka Czemu nie lubisz zupy szpinakowej ? Jadłaś ją kiedyś wogole ?:P
No mogę komentować niby Ale wiesz chyba od razu bym bana dostał za takie spamy:D Mandarynki czy pomarańcze? Kiwi czy gruszka ? Lubisz zupe szpinakową ?