Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 465.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ja jestem trochę nieśmiały ?:P To mnie zaskoczyłaś hehe Taką opinię to miałem jedynie do 1-2 podstawówki Potem się rozbrykałem hehe Dałabyś radę studiować dwa kierunki i do tego pracować ?;) Czego Ci obecnie najbardziej brakuje albo chciałabyś mieć czego teraz nie masz ?:) Dobranoc Idę zaraz spać po nocce
-
To z Japonią to wiedziałem że tak powiesz:P Zresztą chyba kiedyś się o to pytałem A jaki kraj z europejskich ? I oczywiście dlaczego ? Myślisz że piękna to piękny kraj jeśli chodzi o turystykę? Lubisz makarony ? Ulubione danie z makaronem ? Czemu kraj niemiecki chociaż przegrał dwie wojny światowe i poniósł tymi faktami ogromne straty ekonomiczne i gospodarcze jest bogatszy od Polski ?
-
Dostanie z widełek ? mhm co za ta propozycje tutaj lecą, prawdziwa djablica kocica z niej mrauu Forsa chyba zawsze jest potrzebna, więc cały czas ja bym dorabiał gdzie tylko jest możliwość Lubisz wodę cytrynową ? Lubisz w ogóle smakowe wody? gazowana czy niegazowana ? Ulubiona gra na PC ? Masz na ścianie zdjęcia ? Jak tak to kogo/z kim ?
-
Djablica
PostTo w jakich godzinach masz zmianę ? TY od razu byś chciała warna przyznanać a to nie była groźba do życia realnego chodziło mi o Twojego forumowego kota z avatara:D Ulubiony przedmiot z szkoły średniej ? Znienawidzony przedmiot ? Czego bałaś się w dzieciństwie ?
-
Djablica
PostDjablica chce zdementować plotki o tym że ja niby spamuje Ja nie spamuje, ja odpowiadam na posty coca zwykła czy light ? A może fanta ? Odpowiedź czemu tak rzadko tutaj zaglądasz, jesteś cześciej na forum i dwie minutki możesz poświecić mhm ?:P NIe wymiguj się pracą, bo udusze:P OD której do której pracujesz ?
-
Kasia321
PostCo jest przyczyną tak dużej ilości skarg na Ciebie ?:) Lubisz leniuchować ? Ulubione piwo ? Marzenie z dzieciństwa " Kim chce zostać w przyszłości ?" Spełniło się ? Masz ulubione autora książek, jakiego rodzaju czytasz ?
-
Nie wiem jakie Ty avocado kupujesz Ale ja takie Cytat: „Awokado jest stosowane przede wszystkim w sztuce kulinarnej. Zawarte w owocach tłuszcze są równie łatwo przyswajalne przez organizm człowieka co masło. Zawartość nienasyconych tłuszczów sprawia, że polecane powinno być osobom chorującym na miażdżycę, nadciśnienie oraz jako uzupełnienie diety lub zamiast masła. Awokado wskazane jest dla osób chorujących na stłuszczenie wątroby i zaburzenia matabolizmu tłuszczów, gdyż zawarta w nim miedz powo…
-
Dokładnie Damaszek to dopiero spamer ja przy nim to jestem cicha woda Przez Ciebie marcik dzisiaj musiałem kupić sobie dumle Ale akurat pojechałem do domu rodziców, przez co straciłem ich trochę Ale i tak warto było sobie przypomnieć ich smak hehe Czy gwałcik odwołam ? Nigdy w życiu Chyba że będziesz chciała użyć jakieś bicze, podpalanie itp A teraz lepiej ustal termin przyjazdu Czemu uważasz, że liceum najlepsze ? Co tam takiego się działo ? Kiedy byłaś ostatnio na imprezie i gdzie ? Lubisz dom…