Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 401-420 z 465.

• marcik - szefowa szefow;)

Czesiownik - - Archiwum CT

Czesiownik napisał: Nie wierzyłbym mu, bo krzywo mu z oczy patrzy marcik napisała:pokaz mi ja tez chce to zobaczyc Czesiownik napisał: Nie ma, nie ma tylko ja mogę patrzeć Czesiownik napisał: Pomidorowa czy ogórkowa ? marcik napisała: a moze byc zurek? Czesiownik napisał: Jak już musi być to musi:P A co tych dwóch wogóle nie lubisz? Czesiownik napisał: Marcik czuję u Pada ironię, mogę rzucić w niego jajkiem, bądź zająca na niego poszczuć ? marcik napisała:mozesz ...najlepiej malego zajaczka z du…

Marcik czuję u Pada ironię, mogę rzucić w niego jajkiem, bądź zająca na niego poszczuć ? Podoba Ci się moja nowa gwiazdka ?

• Nowe Filmy

Czesiownik - - Muzyka i Film

O GamBit z uni 26 Witam Wątpię żebyś mnie pamiętał, ale ja pamiętam Co do tego nienarodzonego, to aż tak złego zdania o tym filmie nie mam. Co prawda był schematyczny trzeba to przyznać. Ale nie zawsze Film ogólnie mi się podobał, choć był ten właśnie jeden wielkie minus A co do "luster". Niestety nie miałem jeszcze czasu go obejrzeć. Ale widzę, że są dobre opinie na ten temat. Także muszę go zobaczyć w ten weekend, badź w tygodniu

• Nie wierzyłbym mu, bo krzywo mu z oczy patrzy Nie no żartuję, ale wiesz dystans musi być hehe Pomidorowa czy ogórkowa ?

Na pewno ? Nie wymieniłbyś jej czasem na Huntera ?:D

• Oj to te działy teraz wogóle nie będą odwiedzane To czekamy na Ciebie

Ja bym w jego obietnice nie wierzył

Z kim robisz sense filmowe ?

• Nowe Filmy

Czesiownik - - Muzyka i Film

Oglądał ktoś może film "nienarodzony" ? Ja byłem przedwczoraj na nim i muszę powiedzieć, że naprawdę dobry film. Choć pisz, że horror to nie taki straszny Można powiedzieć, że wogóle Jedynie dziewczyny czasem odwracały głowę:P Ciekawa fabuła, afekty takie do obejrzenia Co do czesia bo widzialem ze ktoś o nim pisał. Żałuję, że na to poszedłem. Lepiej w domu to obejrzeć. Początek super, ale potem chwilami się dłuzył i dłużył. kompletnie niepotrzebny wątek z tymi misiami. Chcieli na chama jak najba…

Byłaś ostatnio w kinie ? Jak tak to na czym ? Oglądałaś film "nienarodzony" ?

Śpioszek dobra dobra:P A szafę chętnie bym sobie obejrzał w sumie, czemu nie

Kto by pomyślał Pad, że Ty już liceum kończysz:P Marcik co Ty dzisiaj spać poszłaś wcześniej czy co ?:P

• Charlian mam podobne odczucia do Ciebie

• To pytanie już wszędzie krąży i każdego pytają:P Marcik pomoglem Tobie niestety już nie Wiem, że spamu nie lubisz i ogólni nie lubisz dużo pisać, ale czemu tak mało postów masz tuaj w swoim temacie ?:) Zaledwie dwie strony

• Ja również mam nadzieję, że uda im się jakoś ładnie wygrać. Trochę wstyd przegrać z San Marino, ale nasi chłopcy to potrafią Oczywiście trzymam za nich kciuki

• Tak przy kompie ?:P Włącz kamerkę

• Co robisz o tej godzinie na nogach ?:P

Marcik czuję się wykorzystywany:P Nie no żartuję sam od siebie odpowiedziałem W końcu marcik trzeba pomagać nie ?

• Książki Coelho np "11 minut" super książka Książki Cobena - wszystkie po kolei Oczywiście nie może zabraknąć fantastyki: czyli legendę: Tolkiena, bardzo fajną tryliogię a zarazem dokończenie trylogii Tolkiena napisał Nik Pierumow. Język cięższy, ale również bardzo wciągające. Jeśli chodzi dalej o fantastyke, no to na pewno Eragon, niedawno co wyszła Gildia magów/Nowicjuszka/Wielki Mistrz + prequel trylogii czarnego maga. A dodatkowo jeszce napiszę trylogię Wojny świata wynurzonego - naprawdę sup…

Cytat: „Charlian napisał(a) Dwaj ojcowie i dwaj synowie zjedli razem 3 jabłka, każdy po całym jabłku. Jest to możliwe:>” Musialem Dziadek->tata-> syn Jest dwóch ojców (dziadek,tata) i dwóch synów(tata,syn) Pad jak rzucasz monetą to orzeł/reszka nie idziesz do szkoly, stanie na kancie lub w powietrzu to idziesz:P