Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
To ja wtedy też zrobię sobie +1 co ?:D Lepiej naprawdę uważaj na zaborce:P Tak naprawdę to Zdzichu - 45 lat:P Powiedz lepiej jak diablica spędza święta
A miałaś jeszcze to i dwa inne swoje plus love you:D Na fotosiku pani marcikowa hehe Trzeba było zrobić tak jak niektórzy cwaniaczki Piszą w pierwszym swoim poście, że maksymalnie 5 pytań Mhm a czemu moje zdjęcie chcesz ?:D Przecież tutaj piszemy o Tobie
Hehe trochę musiała pozamykać już tych tematów Ale bardzo podoba mi się ten tekst" Teamspamerka na legalu" Nie mogę zawsze z niego jak go czytam Zaborca jesteś jesteś tylko przed kobietą takiego dżentelmena udajesz
marcik przerąbane masz. Zaborca Ci do tematu się wbił Całe święta z głowy:D A zdjęcie naprawdęfane Bardzo fajne - tylko, że ja zdjęcia prosiłem a nie zdjęcie Upierdliwy jestem co ?:P Znalazłem Twoje zdjęcie Fajne 6adcbee339b6c252m.jpg
Dwadzieścia lat minęło jak jeden wiek... sialalala A zaraz będą Ci śpiewać czterdziestolatki, czterdziestolatki to ja i Ty Masz jakieś nowe fotki wogóle ?:P Bo widziałem te stare z pierwszych stron, ale to już dużo czasu minęło
Marcik zrób coś z nim ! On ciągle na mnie patrzy ja nie wiem co się dzieję:P Pad rzucę i pisanką tylko nie wiem czy będą całe i do koszyczka je włożysz