Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 465.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

Czesiownik - - Archiwum CT

Witaj piękna Kiedy ja tu byłem ostatnio A wiesz że niedawno przejeżdżałem przez marcinkowo

• Kopalnia metalu sumarycznie 352 czosownik - uni 25

Co tam malutka ?:) Jak mi się spać chce No Żory to jakoś tak szybko pewnie nie odwiedzę ale kiedyś może kto wie kto wie

A ja to w sumie tydzień pracuje po 12h a potem tydzień wolnego:P I tak jakoś czas ucieka tak szybko że się w głowie nie mieści A przez marcinkowo przejeżdżałem bo byłem na mazurach Powiedz mi kiedy Yamato znudzi się spamowaniem Licząc jego dwa konta to miałby już hoho postów:P Czy nie nudzi Ciebie już ten cały ogame ?:)

• Ała ile to mnie już tutaj czasu nie było Ale że ostatnio dwa razy przejeżdzalem przez marcinkowo to od razu mi się ktoś przypomniał i musialem tutaj napisać Co tam u Ciebie słychać słońce ?:) Duża buzia bo dawno nie pisalem

Ach nie ma to jak wyspać się A Ty już w pracy czy też wolne ?:P A i bym zapomniał, dzień dobry i buzi Przeczytałaś jakaś książkę w innym języku ? Jakim i ile około miała stron ? Piłaś kiedyś gorzką żołądkową miętową ?:D

Cytat od marcik: „Cytat od Czesiownik: „Tęskniłaś ?:P Jeeeej gdzie Ty byłes tak długo calus31.gif Wszędzie i nigdzie Ale czasu było brak :P Nie zgadniesz przez jaką miejscowość ostatnio przejeżdzałem hehe pewnie przez Marcinkowo :fgrin: Hehe dokładnie:P I kurczę od razu o Tobie pomyślałem :D Lubisz jaszczurki ?:) nie wiem ...kiedys chcialam miec legwana ale mama wypersfadowala mi to z głowy :fgrin: Czemu ?:P Jakie miała przeciwko ?:P Widziałaś 2012? nie A ja w czwartek idę Mam nadzieję że fajny …

• Djablica

Słyszałem, że Djablico za mną tęskniłaś ?:P Ale rozumiesz u mnie trzeba sobie zaslużyć:P Czemu taki podział pijania kawy masz ?:P Ta ranna ma CI dać kopa na dzień ?:P A potem to tylko aby ladowac baterie ?:P Co chcesz dostać na gwiazdkę ?P

Tęskniłaś ?:P Nie zgadniesz przez jaką miejscowość ostatnio przejeżdzałem Lubisz jaszczurki ?:) Widziałaś 2012?

• Vaizard- animowany modek

No tak zapomniałem, że Ty irokeza nie postawisz mój błąd masz mnie To od kiedy golisz czuprynę ? i czemu ?:P Oglądasz w11 lubisz programy tego typu ? Ile godzin w tygodniu średnio oglądasz telewizję? Słuchasz dużo radia ?

Ominąłeś jedno pytanie jeśli chodzi o spodnie vaizard Czemu buty tylko pumy ? Według Ciebie najlepsza firma? Pod jakim względem? Czemu nie nike albo and 1 albo lacosta:P Czy żelujesz włosy ? skarpetki pełne czy do kostek ?

Czy ludzie sie Ciebie słuchają ? Czy jesteś kreatywna ? Czy było tak, że czasami albo jesteś zawsze duszą towarzystwa ? Umiesz rozbawić smutną osobę czy płaczesz z nią? Trzymaj buziaczka, żebyś nie mówiła że nie daję ich ?:P

• Witcher - return.

Czemu starasz się nie oceniać ? Czy czasem nie trzeba stanąć z boku i właśnie tak popatrzeć na siebie i zobaczyć czy dobrze się robi ? Czy owładnął Ciebie wyścig szczurów ? Co byś w sobie chciał zmienić co według Ciebie jest złe w Twoim zachowaniu ? Umiesz spojrzeć czasem na siebie ironicznie ?

• Witcher - return.

Uważasz że jesteś żałosny ? W ilu procentach ? Czy masz w czterech literach to co o Tobie myślą inni czy robi Ci to ? Jakim uważasz się człowiekiem w życiu ?

Ostatnie to ciekawe pytanie jeśli chodzi o blablablablablacza Dobra czas na modę Jaki styl wolisz sportowy czy elegancki ? Jeansy czy spodnie materiałowe ? Lubisz nosić koszulę wizytową ? A nosisz często polo ? Jakie buty ?

Jak z braku buziaków to proszę:*:*:* Dałbym nawet więcej, ale nie chce warna dostać Zresztą jak chcesz więcej to przyjedź nad morze to zostaniesz wycałowana Propozycja nie od odrzucenia To ja Ci życzę powrotu do zdrówka Czekolada czy batonik ? Chciałabyś prowadzić jakoś grupę w pracy? Czyli być jakoś "menagerką" ?:) Lubisz od tak czasem ubrać się bardziej elegancko ?:)

Dobra blablacz dałem Ci fory, ale widzę że i tak słabo Ci idzie Także trzymaj się mocno jedziemy z pisaniem Vasco co do Twojego pytania, bez sensu byłoby zadawać pytanie a nie czytać odpowiedzi. Nie ma wtedy tutaj nawet żadnej logiki Dobra vaizard jakieś pytanka trzeba CI wymyśleć Oprócz zmiany w pracy to o czym pisaleś emeryci i ludzi młodzi co byś jeszcze zmienił w Polsce ? Czym spowodowane jest to że w Polsce, polskie firmy zajmujące się budową dróg i (autostrad:D) robią to w kilka miesięcy a…

U widzę, że nowa sygnaturka Dobrze dobrze bardzo dobrze Tydzień wolnego i nie wiem co robić. Mam w sumie co, ale nie chce się ALe damy radę Co tam u CIebie ciekawego się działo przez weekend ? Byłaś ostatnio chora ? Jesteś w zimie często chora ?

• Kasia321

Czesiownik - - Członkowie Teamu

Mówisz, że lubisz Coben'a. Też go lubię ma fajne książki;) ostatnio czytałem "obiecaj mi". Czytałaś ? Podobała się ?:) Wolisz nosić spodnie czy spódnice ? Herbata czy kawa z samego rana ?

vaizard modkiem chciałbyć, a Ty właśnie mi dobrą opinię wystawiłeś Dzięki hehe:P A u mnie cały czas był prąd i net i nie sypało śniegiem Za to sztorm był jak ja nie mogę blablacz Ciebie dobrze się obgaduje Nabijaj posty u vaizarda w temacie to może mnie dogonisz hehe Czym jest spowodowane to, że tak często jestem na forum i tyle piszę ?:) Umiałbyś wybudować sam dom ?:) W sensie że byś sam wszystko robil jedynie miałbyś kogoś do pomocy jakby coś trzeba było przenieść przytrzymać itp itd ?:) Co by…