Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat: „glucik933 napisał(a) Cytat: „metal powinien być te 4-5 poziomów przed kryształem. Natomiast kryształ z deuterem w miarę na równym poziomie ewentualnie deuter 1-2 oczka wyżej.” Jak dla mnie zła taktyka budowania wg. mnie powinna być taka: teoria : Metal większy od kryształu o 3 poziomy Kryształ mniejszy o 2 poziomy od metalu Deuter mniejszy od kryształu o 2 poziomy w praktyce : metal 25 kryształ 22 deuter 20” A czemu tak ? Uzasadnij wtedy, że Twoja teoria nie jest zła
Pakowanie surowców w tak wysokie poziomy nanitów jest dla mnie nie opłacalne i będę bronił tego stanowiska. Jeżeli górnik chce zostać flociarzem to i tak 5 lvl mu wystarczy spokojnie. W jeden dzień i tak nie stworzy floty top 1 Lepiej zainwestować w kopalnie, które cały czas zarabiają. Nanity natomiast nie A spróbuj napisać poradnik dla nowego, średniego, umierającego uni Powodzenia Ja zakładam, że zaczynamy na nowym uni, bo większość graczy robi właśnie tak
Szczerba zgadza się dobrze mówisz O ekspedycji napisał Revotour i nie zauważyłem, że napisał coś takiego - przeoczenie. Ale już poprawiam i dziękuje Zwolin: Cytat: „--dlaczego 1k Cl zamiast 4k Ll mają przecież lepszy stosunek moc/koszty chyba że o coś innego wam chodzi to chociaż poprzyjcie to symulacjami” Ciężkie są dobre na rozwalanie mięsa, także powinny znaleźć się w naszym bunkrze. Symulację trzeba było już sobie samemu zrobić i sprawdzić;) Symulacja 200.000 lm, 20.000 OW, 5.000 Bombowców v…
Cytat: „Djablica napisał(a) Cytat: „Czesiownik napisał(a) No no te różki a avatarze mówią same za siebie:P” Oj, to tylko ściema, popatrz lepiej na skrzydełka ]:-D” Skrzydełka pasują idealnie do rogów W końcu diabeł pieszo nie łazi
A wykończony po pracy to i śpioszek się włączył Jutro będę na IRC, ale raczej w godzinach wcześniejszych do 14, a Ty pewnie na uczelni wtedy co ?:) A na coś miłego to liczę na Twoją inicjatywę
A wieczorek taki sobie Nudnawy Zaraz idę przytulić się do poduszki dzisiaj wcześnie Na IRC niestety mnie nie było dzisiaj A jak tam Ci minął dzień, jakie plany na jutro, w końcu weekend - piątek a to koniec i początek. Powiesz mi coś miłego ?:)
Cytat: „Alanith napisał(a) ” Jak już napisał Athelas to jest docelowe, a nie że mając konto od zera od razu coś takiego robisz Trochę pomyśleć Po za tym 709.380 to w poźniejszej fazie dwa miesiące gry
alibaba a po co ryzykować ?:) Lepiej chwilę poczekać aż administracja ją dostanie i się wypowie na jej temat Zax mam nadzieję, że teraz już naprawdę się z tym uporasz raz dwa i projekt trafi do rąk adminów Zrobiłeś, że tak powiem chrapkę na to wszystkim
Witam Mija tydzień od czasu skończenia wtyczki. Na jakim etapie jest teraz ona? Mniemam, że projekt znajduje się teraz u administracji, a oni wysyłają ją do GF tak ?:) I czy wykryto jakieś błędy ?
Matsuo już poprawiam tą dużą literówkę Dzięki za wypatrzenie jej A na idlakach można nawet i samymi mt'kami i Dt'kami latać;) Jest pełne takich bez obrony, zresztą zawsze możemy rakietki dobudować
A to co Ty w końcu robisz?:P Do jakiej szkoły chodzisz mhm ? Szkoda, bo weekend się skończył i trzeba pracować na kolejny weekend;) A tutaj przymusowe wolne Równowaga jakaś musi być czasem smutek, ale i tak przeważnie powinna być radość