Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-320 z 465.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat: „glucik933 napisał(a) Cytat: „metal powinien być te 4-5 poziomów przed kryształem. Natomiast kryształ z deuterem w miarę na równym poziomie ewentualnie deuter 1-2 oczka wyżej.” Jak dla mnie zła taktyka budowania wg. mnie powinna być taka: teoria : Metal większy od kryształu o 3 poziomy Kryształ mniejszy o 2 poziomy od metalu Deuter mniejszy od kryształu o 2 poziomy w praktyce : metal 25 kryształ 22 deuter 20” A czemu tak ? Uzasadnij wtedy, że Twoja teoria nie jest zła

• A po co ujawniać wcześniej? Lepiej z zaskoczenia

• Pakowanie surowców w tak wysokie poziomy nanitów jest dla mnie nie opłacalne i będę bronił tego stanowiska. Jeżeli górnik chce zostać flociarzem to i tak 5 lvl mu wystarczy spokojnie. W jeden dzień i tak nie stworzy floty top 1 Lepiej zainwestować w kopalnie, które cały czas zarabiają. Nanity natomiast nie A spróbuj napisać poradnik dla nowego, średniego, umierającego uni Powodzenia Ja zakładam, że zaczynamy na nowym uni, bo większość graczy robi właśnie tak

• Co to prawda to prawda - w końcu Możesz napisać wszystko dokładnie jakie funkcje obecnie posiada czat oraz to co ma zawierać w przyszłości ?:)

• Szczerba zgadza się dobrze mówisz O ekspedycji napisał Revotour i nie zauważyłem, że napisał coś takiego - przeoczenie. Ale już poprawiam i dziękuje Zwolin: Cytat: „--dlaczego 1k Cl zamiast 4k Ll mają przecież lepszy stosunek moc/koszty chyba że o coś innego wam chodzi to chociaż poprzyjcie to symulacjami” Ciężkie są dobre na rozwalanie mięsa, także powinny znaleźć się w naszym bunkrze. Symulację trzeba było już sobie samemu zrobić i sprawdzić;) Symulacja 200.000 lm, 20.000 OW, 5.000 Bombowców v…

• Djablica

Czesiownik - - Archiwum CT

Cytat: „Djablica napisał(a) Cytat: „Czesiownik napisał(a) No no te różki a avatarze mówią same za siebie:P” Oj, to tylko ściema, popatrz lepiej na skrzydełka ]:-D” Skrzydełka pasują idealnie do rogów W końcu diabeł pieszo nie łazi

• A wykończony po pracy to i śpioszek się włączył Jutro będę na IRC, ale raczej w godzinach wcześniejszych do 14, a Ty pewnie na uczelni wtedy co ?:) A na coś miłego to liczę na Twoją inicjatywę

• Dzisiaj bądź jutro odpowiem na Twoje jak i innych pytania Teraz niestety czas do pracy

• marcik - szefowa szefow;)

A wieczorek taki sobie Nudnawy Zaraz idę przytulić się do poduszki dzisiaj wcześnie Na IRC niestety mnie nie było dzisiaj A jak tam Ci minął dzień, jakie plany na jutro, w końcu weekend - piątek a to koniec i początek. Powiesz mi coś miłego ?:)

• Dzień Dobry I do zobaczenia wieczorkiem Miłego dnia Ci życzę

• Cytat: „Alanith napisał(a) ” Jak już napisał Athelas to jest docelowe, a nie że mając konto od zera od razu coś takiego robisz Trochę pomyśleć Po za tym 709.380 to w poźniejszej fazie dwa miesiące gry

• alibaba a po co ryzykować ?:) Lepiej chwilę poczekać aż administracja ją dostanie i się wypowie na jej temat Zax mam nadzieję, że teraz już naprawdę się z tym uporasz raz dwa i projekt trafi do rąk adminów Zrobiłeś, że tak powiem chrapkę na to wszystkim

• O to ciekawy kierunek studiów wybrałaś Myślisz, że będziesz cały czas odwiedzała forum ogame. Będziesz z nim już związana do końca ?:)

• Witam Mija tydzień od czasu skończenia wtyczki. Na jakim etapie jest teraz ona? Mniemam, że projekt znajduje się teraz u administracji, a oni wysyłają ją do GF tak ?:) I czy wykryto jakieś błędy ?

• Matsuo już poprawiam tą dużą literówkę Dzięki za wypatrzenie jej A na idlakach można nawet i samymi mt'kami i Dt'kami latać;) Jest pełne takich bez obrony, zresztą zawsze możemy rakietki dobudować

Mhm rozumiem, że coś związane z naukami społecznymi, a co dokładnie ?:P Rozwiń skrót:P A czym handlujesz, gdzie handlujesz?:P

• Djablica

No no te różki a avatarze mówią same za siebie:P

A co studiujesz ?:) Gdzie pracujesz ?:)

A to co Ty w końcu robisz?:P Do jakiej szkoły chodzisz mhm ? Szkoda, bo weekend się skończył i trzeba pracować na kolejny weekend;) A tutaj przymusowe wolne Równowaga jakaś musi być czasem smutek, ale i tak przeważnie powinna być radość

A mieliście chyba chłopów też co ?:) Czyli mówisz, że zdasz