Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
A w jakich sytuacjach marciki dużo mówią ?:P Powiem Ci, że ten biały aż tak mocno po oczach nie wali, na pewno lepiej to wszystko wygląda EDIT: Właśnie zmieniłem sobie na ten drugi i jest taki szarawy i w sumie najlepszy:P Biały tak mocno nie wali, ale ten jest o wiele lepszy:P Można powiedzieć, że jest "przyjemnie"
Zmieniłem sobie styl na ten ostatni, wszystko jest białe, ale oczopląsu nie ma i moge pisać marcik Ale problemów nam narobili marciki takie małe stworzenia to umieją w ogóle mówić ?:P
Marcik rozkręcasz się Co raz lepiej Proszę jeszcze raz To forum jest okropne;/ Tak tak kwestia przyzwyczajenia ... Aż wchodzić i pisać się nie chcę. Wczoraj napisałem ze 2-3 posty w swoim DiD'zie i tutaj już nie chciało mi się wchodzić;/ Oczopląs
Nie boli nic, ale leń się włączył:P Przez cały dzień nic się nie chciało:P Ale wieczorkiem do kina wyszedłem sobie i 3D oglądałem dobranoc ;):* ps dziękuje za buziaczka:P Tylko czemu w policzek
Oj u mnie dzisiaj nie było lepiej, rano to lało jak z cebra, potem chwilę przestało ale chmurzyście cały czas. Dopiero od 15 zaczęło wychodzić słońce, ale na przemian z powrotem deszczu;/ Cały dzień lipny ogólnie Dobranoc
Oj bo sie zawstydzę zaraz naprawde tesknilas?:P hehe akurat bylem w domu, ale czasu nie bylo:P no w domku mozna duzo rzeczy robic:D zwlaszcza na wsi gdzie nikogo w poblizu nie ma
A jakoś czasu nie było ostatnio, więc niestety nie mogłem zaglądać zbytnio;) Nie mów że teskniłaś za mną jagody czy borówka? domek na wsi czy w mieście?