Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 465.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rozumiem, że planujesz grać eko skoro tutaj piszesz Jeśli chcesz taki rozkład planet to możesz wybrać albo 5 i 6 galę lub większy spokój w 8 i 9. Pamiętaj tylko, że jak będziesz chciał więcej farmić to lepiej już w 5 i 6. W 8 i 9 jest duży spokój, choć jak będziezs flotę to i tam możesz trafić coś ładnego

• marcik - szefowa szefow;)

Czesiownik - - Archiwum CT

Hehe to może następnym razem będziesz pierwsza w te kręgle Dużo ćwicz to w końcu wyjdzie Ja tam czekam na Ciebie Mam nadzieję że urlopik dostaniesz i wybierzesz się tutaj, bo naprawdę jest tutaj przyjemnie PS 2-5 lipca w Gdyni jest zlot żaglowców z całego świata, również te największe, więc warto tutaj być. Ponad stówa żaglowców w tym ponad 20 klasy A czyli tych największych Więc będzie co oglądać Załatw sobie wtedy urlop

I jak tam kręgle ? wygrałaś czy ostatnia ?:P Aj tam co tutaj będę pisał:P Było super, scene zbudowaliśmy to i piosenkarze mogli śpiewać Między innymi Makowiecki nam zagrał, Makiewicz również A zabawa była przednia i naprawdę jest co wspominać Powiedz kiedy zamierzasz nad morze przyjechać, ale Bałtyckie i w Polsce Najlepiej koło Trójmiasta:P

• Vaizard- animowany modek

Niestety kryzys dotknął chyba wszystkich U mnie też ciężko z pracą, co prawda jakoś pracuje, ale nie jest tak jak było Bo o kasie mniejszej to już nie wspomnę W końcu zdecyduj się na wyjazd nad morze i przyjedź tutaj

Urodzinki były fajna, super, bajeranckie Opowiem Ci co się działo jak się spotkamy :d hehe Jak tam niedzielka mija ?:) Jakieś ciekawe plany na dzisiaj czy tylko wylegiwanie się ?:P

Oki niech będzie A mnie dzisiaj tutaj już chyba nie będzie Bo do pracy idę tak na 11 (dzisiaj później) do około 21 i jak wróce to śmigam na wieeeeeelkie urodziny Ciekawe jak z nich wrócę

To jak będziesz wpadał do rodzinki to daj znać Na piwko zawsze mogę wyskoczyć O_o to nie dziwię się że chcesz pojechać, jaki taki fajny zlocik To powodzenia i zrealizowania tych planów

Nie ma nawet porównania poznawać się w internecie, a na żywo Dopiero w tym drugim przypadku możesz poznać człowieka, a niekiedy nawet i tak nie da się go poznać A dobry wieczór Miłego wieczorka Jak tam dzionek minął ?:)

Dobranoc, słodkich snów

Wejherowo powiadasz ?:) Toż to obok mnie, bo ja w Rumii aktualnie mieszkam Morze lepsze, bez niego bym się nie obszedł Góry też uwielbiam i żałuje, że tak rzadko tam jestem, ale morze i tak lepsze Mówisz do Niemiec, a gdzie dokładniej I na jakiś domek czy coś zorganizowanego tam - festiwal etc

Ta a nad morze to się wybierzesz jak sójka z znanego wierszyka Oj poznać się można bardzo szybko

Wyjeżdżasz gdzieś za granicę ?:) Morze czy góry? Polska czy granica ?

• Art

Czesiownik - - Członkowie Teamu

Art czemu nie dbasz o swój CT ?:)

• Djablica

Ty tutaj raz na ruski rok zaglądasz Djablica

To kiedy przyjeżdżasz nad morze ?:) Oprowadzę Ciebie po całyyyym trójmieście No cholipka znam Ciebie bardzo, ale to bardzo dobrze

Dobranoc moja piękna Słodkich snów Pewnie rano odpiszesz dzień dobry Już po sesji ?:)

Sama jesteś wiercipupka :P:* Co tam porabiał w ten piękny słoneczny dzień ?:) Bynajmniej u mnie

Czemu ?:P Chcesz dalej się trudzić ?:) Ja tam już ogólnie przyzwyczajony do nowego forum, ale nie powiem, starsza wersja i tak była bardziej przejrzysta I o wiele bardziej intuicyjna Dzień dobry Ty łobuzie

• Djablica

No popatrzcie kto się tutaj w końcu pojawił Djablica aż niepodobne to do Ciebie Ale cieszymy się, że znowu jesteś Mam nadzieję tylko że będziesz teraz tutaj częściej zaglądało co ?:P Byłaś na procesji w czwartek ?:D bo jestem ciekawy czy diablice wychodzą w ten dzień na ulice

Cytat od marcik: „Quoted from "Czesiownik" O ile dobrze pamiętam to zna perfekcyjnie angielski i polski Do tego hiszpański coś tam umie i kurczę chyba jeszcze jakiś mhm niemiecki ?:) niemieckiego nie znam ale chcialam sie uczyc znam tylko PL/EN/ES/RU” Tak myślałem, że nie był to niemiecki Pomyliłem z ruskim Ale i tak mam dobrą pamięć A ten tego no idziesz już spać ?:P Jak tak to dobranoc (pewnie rano mi napiszesz dzień dobry :P)