Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 465.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Djablica

Czesiownik - - Archiwum CT

Podstawa dialogu to forum pff:P Kartka będzie, ale wiesz z wyciętymi literkami z gazety hehe :d Co do szubienicy to obiecuje i straszę

• marcik - szefowa szefow;)

A co pani się stało, że w szpitalu, co ?:*

Wiem wiem, że czekasz:P ale jak zobaczysz to pisać już nie będziesz ze mną chciała:D Rączki przy sobie niby tak, a reszta ciała gdzie Ci lata ?:P A mi dzień minął pracowicie Czyli tak samo jak ostatnio od rana do wieczora w pracy EDIT: Dobranoc:*

Chętnie poznałbym bardziej Ciebie marcik Czemu zaglądam tutaj codziennie i zawsze musze tutaj coś napisać nawet "głupie" dzień dobry czy dobranoc ? Co Ty robisz, że tak się dzieje ?:) Jak minął Ci ten wolny dzień co ?:)

• Dla flociarza nie jest tak chop siup nie wiem czy w ogóle jest możliwe Zauważ, że flociarz sam obiera swój styl czym chce grać pancernikami, bomkami itd. Po za tym nie da się zrobić najlepszej floty na wszystko, bo raz trafisz taką flote raz taką i różne jednostki są na różne jednostki

Dzień dobry:* O czyżbyś dzisiaj zaspała, że rano Ciebie nie było ?:P Chyba ze masz wolne dzisiaj i śpisz do 10

• Djablica

Nie no rózga to za mało na Ciebie naprawdę tutaj to tylko szubienica bądź na stos Dobrze chociaż, że go otworzyłaś, bo już szukałem adresu hehe I spadaj z tym pw lub IRC:P Kiedyś Ciebie jeszcze tam nawiedzę na pewno

Ech ostatnio to tylko wchodzę żeby powiedzieć Ci dobranoc albo dzień dobry:( Późno wracam i nie mam nawet czasu tutaj zbytnio zajrzeć. Ale pod koniec tego tygodnia będzie więcej to może i na IRC zajrzę w końcu A jak narazie to dobranoc słońce

Dobranoc moje złotko:*

• Djablica

Djablica mam być na Ciebie zły ?:P Zamknęłaś temat na uni 25 mojego autorstwa i chętnie odwiedzanych przez wszystkich:P Najbardziej popularny temat w DiD. WIesz co Ty teraz narobiłaś ?:P Otwórz go z powrotem, Tomisher jakoś nic nie miał do naszego tematu

W sobote sie odpoczywa tak a ja siedzialem do 19 w pracy Ale potem pobalowalem sobie troche i teraz spac mi sie chce

Dzień dobry Widze ze odpisalas na poprzdniego posta wczesniej ale zobacze wieczorem co nabazgrałas:P bo teraz do pracy sie spiesze

To do której siedziałaś wczoraj, co ?:) I czemu musialas siedziec ? mhm:> DZieńdobry, dzisiaj lepsza pogoda jest

Dobranoc słońce moje

Ja myślę że młody

Mnie też dzisiaj burza napadła, przez co skończyłem o 11 pracę:P zamiast o 20 jak zawsze;)

Niestety dopiero wróciłem i już idę spać, więc niestety nie wpadnę Hehe to czekaj czekaj

Dobrze myślałem Dzien dobry i do uslyszenia wieczorkiem Niestety padające

• Według mnie oraz innych doświadczonych górników, lepiej nie rozmieszczać planet w tak różniących się galaktykach. Oszczędność deuteru najważniejsze w tym wypadku A po za tym mając bunkier powinniśmy być bezpieczni. Oczywiście wystepują szaleńcy i osoby którym zajdziemy za skórę, ale to już zależy indywidualnie jakimi jesteśmy ludźmi i jak się zachowujemy Wporządku gracz nie będzie miał takich kłopotów

A przypomnij mi co Ci obiecałem:P Bo pamięć mam dobra, ale krótka Dobranoc piękna EDit: chyba wiem już o co Ci chodzi, ale powiedz:P