Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 465.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Djablica

Czesiownik - - Archiwum CT

Spokojnie znajdę jeszcze takie miejsce na tym forum, gdzie nie znajdziesz paru słów na Ciebie Chyba, że w każdym podforum w każym dziale w każdym temacie masz swoich szpiegów Chłostnij - prosi

• marcik - szefowa szefow;)

Już jestem, ale Ciebie chyba nie ma co ?:P A ja znowu dzisiaj jednak wolne

• To ja już wchodzę na IRC Dzień dobry słonko:* EDIT: EJ miałaś byc a ja caly czas na Ciebie czekam i czekam Teraz musze spadać, będę po poludniu

No w końcu w domu Czemu tylko do 22 ?:) Dawaj dłużej OD której jutro będziesz ?:) Jak tam zdrówko teraz już dopisuje?

• Djablica

Kurczę ta ma wszędzie oczy Myślałem że przejdzie to po cichutku Djabliczko proszę proszę wychłostaj mnie

• A o której będziesz to może wejdę Mogę być rano i jakoś wieczorkiem pewnie Ty bumerang ale to wystartuj u siebie, Gdynia będzie Twoim punktem najdalszym tutaj spędzisz trochę czasu i wrócisz do domku

To bumerangu podleć aż do Gdyni Jesteś złośnica z tym IRC Ale za to Cie kocham :D:*

• A co ja pisałem już dawno dawno ?:) Jeżeli ktoś szuka wrogów to niech nie buduję obrony bo nic mu nie da;) Górnik powinien być mhm przyjazny. Szukać raczej znajomych a nie wrogów Bo po co górnikowi wrogowie, jak i tak nie atakuje. Chyba że zajmuje się farmieniami, ale wiadomo jak z nimi jest, Jeśli robi się to z głową to wrogów i tak nie będzie miał

Oj Ty nie dobra:P Zmusza mnie na wejście na IRC::P To dobrze ze juz do nas wróciłas:*

• Vaizard- animowany modek

To w co wierzysz ?:) Postaram się poszukać tą lekturkę co zaproponowałeś Heh ludzi jest od groma co wierzą jeszcze w tych czasach I wątpie zeby w najblizszym czasei to szybko sie zmienilo

My to nawet mnie niż 1/5 mózgu używamy o ile dobrze pamiętam.Leonardo da Vinci i reszta mądrych wykorzystywała niecałe 20% a my troche ponad 10%. Telepatia prawdopodobnie byłaby możliwa przy wykorzystawaniu już30% mózgu - tylko kto to udowodno skąd te wnioski mhm ?! Cytat: „Pisze o eksperymencie z hipnotyzowaniem jakiegoś budowlańca, który był w stanie opisać jak wygląda cegła położona 8 lat wcześniej, w szóstym rzędzie, czwarta od lewej, na trzecim pietrze danego budynku (albo coś w tym stylu).…

• Djablica

Wychłostasz ?:P Lubie tak 4 strony zalet ?:P Djablico bajeczek nie opowiadaj hehe Ty z tymi rogami to wiesz co

• No właśnie jaki jest wynik końcowy ? Nikt Ci nie wleci nie poleci w ACS żeby mieć 900 gwiazd zeby zarobic niecale 2kk surowców Bo surki już dawno nie będzie Taką ilością gwiazd leci się na duże bunkry, ale z flota, surką.

No ja też mam nadzieję że będziesz się już częściej odzywać Masz tam laptopa, czy korzystasz z komórki, bądź szpitalnego kompa ?:) A co Ci się stało dokładnie że w szpitalu wylądowałaś ?:* Chyba, że nie chcesz mówić

• Heh no ja się nie dziwię, że sceptyczny jak pokazałeś rw gdzie jest bunkier z flotą Bez przesady Panie, ale jaka obrona ma chronić taką flotę Bunkier polega na chronieniu surowców + DT. Do tego do bunkra daję się gs, a tutaj nie ma żadnego Także to ST które pokazałeś niczego tutaj nie udowadnia

A ja bym jednak chciał z Tobą porozmawiać na temat religii Również jestem nie wierzący, choć do końca nie jestem pewien czy ty też masz takie "poglądy". Moi rodzice akurat tego kościoła tak nie przestrzegają, ale niby są wierzący, natomiast z babcią to coś podobnego jak z Twoimi rodzicami, kółka różańcowe, parafialne i wszystko podobne też ją interesuję. Ale nie zmieniając tematu. W co wtedy wierzysz. Jak powstał świat ? Jak wyjaśnisz cuda które podobno są udowodnione przez kościół ?

• Djablica

Proszę podaj swoje trzy dobre zalety, jeśli mówisz żeś dobra Bo listę tych złych nie będę opisywał, bo by forum zlagowało

• Djablica

A na mojego posta to też nie odpiszesz zła kobieto ?:P

Nie lubisz rozmawiać o religi ? Czy również twierdzisz ze religią jest najbardziej intymną rzeczą ? W co wierzysz ? Lubisz Barcę tak ? Jesteś zły:D

• Nie znudziło Ci się być już GO ?:P jogurt pitny czy zwykły ? kubek czy szklanka ? Lubisz czerwone porzeczki ?