Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 465.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Djablica

Czesiownik - - Archiwum CT

Dawno mnie tutaj nie było, ale przez to miałem spokojne zycie bez djablicy Co tam słychac u Ciebie ? Ilu krzywdę zrobiłaś przez ostatni tydzień ? herbata słodzona czy nieslodzona ?

• A mój internet na laptopie tak wolno chodził, że ledwo co tylko konta sprawdzałem. Teraz już jest w miarę dobrze i mogę sobie pozwolic na forum W zeszły piątek jak jechalem do mrągowa do przejeżdzałem przez marci(n)kowo ;p zgadnij o kim pomyślalem Czyżby ktoś miał urodzinki dwudzieste dzisiaj ?:):* Miłego dnia :):*

• marcik - szefowa szefow;)

Dawno mnie tutaj nie było bo nie miałem czasu ciekaw czy tesknilas Dzisiaj będę przejezdzac przez marcikowo znowu Bo jadę do Mrągowa

• Przepraszam, ale będą opóźnienia prawdopodobnie (a raczej na pewno) z drugą cześcią poradnika - ekspedycje. Niestety jestem, że tak powiem w delegacji od środy, a wszystkie dane mam na komputerze stacjonarnym. Na laptopie niestety nie mam nic także wyniki badań będą później. Chyba, że uda mi sie kogoś w domu pomęczyć aby wyslal mi wyniki na pocztę A wy powiedzcie czy ten poradnik górnika powinien się znaleźć w faq ?:)

No ja też pogaduszyłem sobie tylko że przy piwku I tak wpół do 2 poszedłem spać:P A teraz trzeba było wstać:P\ Hehe a wygodna chociaż ta Twoja łupinka calinka Co do mózgu z chorobami uważam tak jak Ty, a co sądzisz o niektórych poglądach ze moglibyśmy wtedy rozwawiać telepatycznie, lewitować itd?:)

• mniej więcej w tym tygodniu bądź następnym Co prawda będą to opublikowane pierwsze badania na temat ekpedycji ale coś tam na pewno wniosą. Będą też kolejne z innymi jednostkami i ilościami

Dobranoc Calineczko jak tam wieczorek minął ?:)

• Djablica

Ona by się bardzo cieszyła, bo w końcu jako djablica miała by swój raj :d

Fajny artykuł nie powiem A jak Ty myślisz (już nie posługując się artykułami) co człowiek mógłby robić gdyby korzystał np z 30 czy nawet 50 % swojego mózgu ?

• Djablica

Ty nam tutaj nie sciemniaj ze jestes pracocholikiem Za takie przewinienie kare powinnas dostac:P

Nasz leniuszek wybiera się do pracy ?:P Z ilu procent mózgu kozysta człowiek ?

Zależy na co czekasz ode mnie E to pracuś z Ciebie jak na zwolnieniu szłaś robić

• Jest droga ta obrona co podałem, ale według mnie powinna być taka. Nie mówię że Twoja metoda jest zła, bo również jest dobra, ale dla mnie ta większa obrona daję większa ochronę. Rajd gs'ami ok ale ile trwa jak długo. Do tego czasu sami możemy mieć podstawkę zrobioną. W końcu znamy kogoś. Jesteśmy w sojuszu. Po za tym również sami możemy mieć trochę tych gs'ów. Są gracze którzy nie logują się przez 1-2-3 dni jak mówisz. Ja loguje się codziennie - dwa razy dziennie. Daję mi to większe bezpieczeńs…

Dobry piękna Już w pracy czy dalej wolne ?:) A ja niedługo idę do pracy Dzisiaj "troche" później

A w pracy byłem Dzisiaj w sumie tak samo, 10 minut temu wrócilem z pracy;/ I tak od 6.30 ech. Ale jutro sobota ostatni dzień i niedziela w końcu wolna

• Djablica

Czemu się mendko nie odzywasz ?:P Już mój drugi post Byś odpisała na ten pierwszy

• Vaizard- animowany modek

4500 to nie tak źle, na 65 o tej porze było jeszcze gorzej A znasz może taki "cytat " Silent! I kill you" ?

• Za jakiś czas będzie opublikowane badanie. Mam już wyniki trzeba tylko wszystko opisać i wykresy zrobić dotyczy to oczywiście ekspedycji

• Vaizard- animowany modek

Ilu obecnie jest graczy na uni ?:) Znasz komika Jeff'a Dunhana ?:) Widzialeś może jego występy ?:)

Kurczę cały dzień u mnie pada i do tego dwie burze - masaka A jak tam u Ciebie humorek dzisiaj ? Lubisz lody snickers ?