Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 465.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Djablica
PostDawno mnie tutaj nie było, ale przez to miałem spokojne zycie bez djablicy Co tam słychac u Ciebie ? Ilu krzywdę zrobiłaś przez ostatni tydzień ? herbata słodzona czy nieslodzona ?
-
A mój internet na laptopie tak wolno chodził, że ledwo co tylko konta sprawdzałem. Teraz już jest w miarę dobrze i mogę sobie pozwolic na forum W zeszły piątek jak jechalem do mrągowa do przejeżdzałem przez marci(n)kowo ;p zgadnij o kim pomyślalem Czyżby ktoś miał urodzinki dwudzieste dzisiaj ?:):* Miłego dnia :):*
-
Przepraszam, ale będą opóźnienia prawdopodobnie (a raczej na pewno) z drugą cześcią poradnika - ekspedycje. Niestety jestem, że tak powiem w delegacji od środy, a wszystkie dane mam na komputerze stacjonarnym. Na laptopie niestety nie mam nic także wyniki badań będą później. Chyba, że uda mi sie kogoś w domu pomęczyć aby wyslal mi wyniki na pocztę A wy powiedzcie czy ten poradnik górnika powinien się znaleźć w faq ?:)
-
Djablica
PostOna by się bardzo cieszyła, bo w końcu jako djablica miała by swój raj :d
-
Djablica
PostTy nam tutaj nie sciemniaj ze jestes pracocholikiem Za takie przewinienie kare powinnas dostac:P
-
Jest droga ta obrona co podałem, ale według mnie powinna być taka. Nie mówię że Twoja metoda jest zła, bo również jest dobra, ale dla mnie ta większa obrona daję większa ochronę. Rajd gs'ami ok ale ile trwa jak długo. Do tego czasu sami możemy mieć podstawkę zrobioną. W końcu znamy kogoś. Jesteśmy w sojuszu. Po za tym również sami możemy mieć trochę tych gs'ów. Są gracze którzy nie logują się przez 1-2-3 dni jak mówisz. Ja loguje się codziennie - dwa razy dziennie. Daję mi to większe bezpieczeńs…
-
Djablica
PostCzemu się mendko nie odzywasz ?:P Już mój drugi post Byś odpisała na ten pierwszy