Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 229.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Geograficzny!
PostElbrus?
-
Takie tam po urlopie. Piona OLD Dnia 10-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sierstek [OLD] ________________________________________________ Mały transporter 358 Lekki myśliwiec 185.576 Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca krystian9696 [IW_OI] ________________________________________________ Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 7.106 Okręt wojenny 48 Satelita słoneczny 104 Wyrzutnia rakiet 15.222 Lekkie działo laserowe 3.856 Ciężkie działo…
-
Geograficzny!
PostPustynia Takla Makan - zachodnie Chiny?
-
Opis niczym wielkie ST Bartosh'a już raz odwiedziłem z niewielkim zyskiem, lot był bardziej dla zabawy. Ostatnio sporo surki się u niego walało na matce ale pilnował tego starannie. Dziś w pracy falanga pokazał bardzo dziwnego fs'a na pz'a, przy posiadanym moonie strzał w kolano jak nic. Z racji że zgredek i dex łoją ostatnio wszystko co nie ucieka na drzewo , trzeba było tą malutką flotę zdjąć. Wyskoczył mi nagły wyjazd z domu, zdążyłem tylko puścić pilota a reszta to czysta improwizacja zza kó…
-
Geograficzny!
PostCytat od Toadie: „Google twierdzi, ze może Osadnik Gajówka? ” Jak zawsze wujek Google niezawodny Byłem tam osobiście świetne miejsce
-
Geograficzny!
PostGdzie znajduje się polskie lazurowe wybrzeże?