Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 229.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Takie tam od "dupo właza" PIONA OLD Dnia 16-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sierstek [OLD] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca es67 [GoSciE] ________________________________________________ Mały transporter 9.896 Lekki myśliwiec 1.068 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 98 Okręt wojenny 153 Recykler 1 Sonda szpiegowska 100 Bombowiec 10 Satelita słoneczny 313 Niszczycie…
-
Cytat od r0gal: „Bzdury piszecie. Człowiek sobie spokojnie EKO od lat pogrywa, a tu takie oskarżenia. Dex sam proponowałeś podstawkę i sam od dawna mnie farmisz, więc teraz nie oczerniaj innych, tylko się przyznaj do swojego błędu. Jakbyś trafił z czasem i napisał o o podstawce w trakcie, jak np Wojak na mnie leciał, to ty byś zbierał złom. Krystek miał lepsze wyczucie czasu. ” Nowy użytkownik forum Odsyłam Cię do kilku postów wyżej, Dex jasno się przyznał do swojego błędu.
-
Cytat od krysteketsyrk: „Sierstek jakbyś był tak miły i zdradził swoją teorię ;). Bo jak na razie to wygląda to tak, że po każdym nieudanym ataku panuje wielki ból du.... Czy Ty nie rozumiesz że Dex leciał gsami a nie Mt !! Jeszcze leciał w układy które mamy pod falanga. Zgłoś się do mnie na priv a wyślę Ci rozmowę moja z rOgalem po tym jak zobaczyłem że leci na niego Dex. A może dziwi was to że że akurat sprawdzałem falanga rOgala ? Sorki Dex ale dałeś ciała bo mogłeś opóźnić, a Ty nawet nie pu…
-
Straty GS'ów akurat tutaj są najmniej ważne, akcja pokazała nam zupełnie coś innego co tylko potwierdziło pewną teorię.
-
To już 3 i 4 spotkanie stkowe u kriss'a, nazwoził trochę surki co w połączeniu z bunkrem skusiło na lot Trash jednak spłatał figla i druga fala weszła w remisie niestety i spowodowała mały niedosyt co wiązało się z puszczeniem 3 fali na dofarm. Finalnie jest zysk i dobra zabawa Piona OLD Dnia 12-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sierstek [OLD] ________________________________________________ Krążownik 15.000 Okręt wojenny 14.986 Pancernik 29.963 ___________________…
-
Zgadzam się, to było frajerskie lecieć bez zabezpieczenia recków