Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 229.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Dobrygracz: „Cytat od Sierstek: „Cytat od Dobrygracz: „Takiej hipokryzji to dawno nie spotkałem miałeś tyle kont i nic nie znaczyłeś to teraz po zakupie topki z Oberonu w końcu jesteś w stanie coś zdziałać, "GRATY STków" już teraz ” Coś więcej? ” A co tu więcej dodawać? Sam nas poinformował że 2 topowe konta z Oberonu zostały sprzedane i tyle w tym temacie. ” ciekawe które
-
Jak mniemam znów udało się na ostatnią chwilę wpaść do koleżanki Jmonster Piona OLD Dnia 17-10-2018 03:21:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sierstek [OLD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 464.827 Pancernik 97.927 _________________________________________ Obrońca Jmonster ________________________________________________ Mały transporter 5.180 Duży transporter 1.499 Lekki myśliwiec 69.122 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 860 Okręt wojenny 456 Recykler 2…
-
Nocne spalanie paliwa Piona OLD Dnia 04-10-2018 01:29:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sierstek [OLD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 500.015 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca drupio4 [GoSciE] ________________________________________________ Duży transporter 8.800 Sonda szpiegowska 315 Satelita słoneczny 571 Wyrzutnia rakiet 158.611 Lekkie działo laserowe 18.644 Ciężkie działo laserowe 15 Działo Gaussa 183 Dział…
-
Ostatnio wszystkie moje loty są kombinowane, albo nie ma tylu recków, albo paliwa mało, ciągle coś . Dziś tak samo, nim się okazało że gąski stoją to teleport już wypaliłem na jakieś tam niszczenie moona . Na szczęście po wielu kombinacjach wyszło pozytywnie, nawiosłowałem się trochę reckami ale wszystko jest u mnie , dzięki silver za pomoc dzięki Tobie zysk pełny! Dex zadanie wykonane! Jmonster jeżeli takowa będzie, btw byłem pewien że się obudzisz. Piona OLD Dnia 02-10-2018 04:15:07 następując…
-
Podobno nic nie zdarza się dwa razy. Dwie nocki z rzędu i odwiedziny u przemiłej koleżanki Jmonster. Zaczęło się wczoraj zupełnie niewinnie od lotu na trzy puste floty transportowców, puste bo puste ale zysk był. Potem przyszła pora na pierwsze poznanie się nie koniecznie w pokojowej atmosferze. Wczoraj okazało się że do układu zawitała przemiła koleżanka , podjąłem próby ujarzmienia kobiety, ale jak wiadomo kobieta wściekła to kobieta nieobliczalna nawet prezent w postaci dwóch GSów wypełnionyc…
-
O jakiekolwiek ST coraz trudniej, trzeba brać co leci Piona OLD Dnia 27-08-2018 04:01:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sierstek [OLD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 250.000 Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca Jmonster [GoSciE] ________________________________________________ Duży transporter 4.672 Sonda szpiegowska 1 Satelita słoneczny 344 Wyrzutnia rakiet 40.066 Lekkie działo laserowe 116 Ciężkie działo laserowe 1…