Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 229.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzięki za krótką wspólną grę! Niestety OGame staje się nałogiem jak każdy inny sam się przekonałem wracając po 6 latach przerwy do tego "hobby" tak więc na pewno jeszcze się gdzieś zobaczymy Jedno jest pewne OGame daje wielkie możliwości do poznania nowych świetnych ludzi - i to chyba jedyny plus tej gry
-
Temat podrzucił kiedyś zgredek do obserwacji, pacjent bardzo dziwnie użytkował flotę z planet nie wykorzystując do tego kulek Pojawiła się aktywka na jednej z planet i jak się potem okazało coś wróciło, dalej to już standardowo: skan - lot - kaboom Nie mam tylko pojęcia po co mi te mt'ki były Piona OLD Dnia 06-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sierstek [OLD] ________________________________________________ Mały transporter 962 Lekki myśliwiec 90.000 Pancernik 7.000…
-
II wojna światowa
PostNiestety nie.
-
Geograficzny!
PostZgadza się.
-
Obrońca już miał ze mną małe spotkania podczas farmienia, nawet jeden księżyc mu z przypadku zrobiłem, ale jak widać nie potrafił z nich korzystać - a ma już ich 3. Zysk nie powala ale tylko to było w danej chwili pod ręką żeby lecieć Obrońcy SzO i nauki z korzystania z moon'ów Piona OLD Dnia 30-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sierstek [OLD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 75.000 Pancernik 6.000 ___________________________________…
-
II wojna światowa
PostCytat od Het Masteen: „czy chodzi o rzeź dokonaną przez Niemców w trakcie Powstania Warszawskiego na rannych powstańcach i cywilach znajdujących się w szpitalach na Starym Mieście w Warszawie? ” Niestety nie, wydarzenie to miało miejsce 2 sierpnia
-
Geograficzny!
PostNa terenie jakich nadleśnictw miał miejsce największy pożar lasu po II Wojnie Światowej?
-
II wojna światowa
PostJakie tragiczne wydarzenie z rozkazu Himmlera miało miejsce 2 września 1944 roku?
-
II wojna światowa
Post4 Armia
-
Geograficzny!
PostZbiornik Wolta - Jezioro
-
II wojna światowa
Postzgadza się
-
Geograficzny!
Postzgadza się
-
Standardowo: praca - skan - lot - kaboom computer.gif baseball.gif Złom w całości zebrany przez szybkie recki dex'a - dzięki thumbsup.gif Piona OLD Obrońcy SzO! Dnia 14-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sierstek [OLD] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 50.000 Pancernik 6.998 _________________________________________ Obrońca Jonathan [K W] ________________________________________________ Mały transporter 775 Duży …
-
II wojna światowa
PostKtóra bitwa podczas II WW została określona jako "Polskie Termopile"?