Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 284.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A co to się stało
Posto tak! Kamil, El Baab i ja to kółko fanów Rudej!
-
Jak z tymi ekspedycjami było, to za dokładnie nie wiem. Ale wiem jak to było jakieś dwa lata temu, jak Janek padł dwa razy Plus parę innych starć. No i jedno miało być też całkiem przyjemne, ale ktoś po ściągnięciu moona poszedł pić i zapomniał flotę puścić W skrócie - przed ekspedycjami mieli dobrą pozycję startową. Głównie dzięki umiejętnościom. Ekspedycje tylko przyspieszyły rozwój.
-
Cóż, chłopaki brak doświadczenia próbują nadrobić entuzjazmem No cóż, graty pomysłodawcom. Ciekawe ilu jeszcze złapią na takie coś
-
Cytat od umpa: „gratulacje fajnych trzymających w emocjach farmingów 21 ekps jak Tyś to zrobił ? ” itemy z eventu
-
Cmentarz
PostCytat od umpa: „Cytat od Kicki: „@Adanio Jest tutaj ktoś kto potrafi odpowiedzieć na to ? ” sądzę że sami nie wiedzą bo pewnie jesteś pierwszą osobą która to testuje dlatego milczą jak coś wygłówkują "wolontariusze" napiszą ” Nie jest pierwszy Byłem na cmentarzu, znicz zapaliłem i poszedłem sobie. W sumie nic tam nie działało. Nawet nie mogłem zobaczyć ile statków jest na koncie
-
Cmentarz
PostCzekaj do fuzji
-
ha! Starrk jednak człowiek honoru i nie wleciał w byłego dostawcę paliwa
-
słuszna decyzja! tyle gongów, tyle odbudów i jeszcze gra. ile można grać na jednym uni i koncie? bleh