Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-645 z 645.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP1 ACS Agent Brown [N_Z] & Bolss [N_Z] & jufcia [N_Z] & sandro69 [N_Z] vs. Jax [BP corp] ~ 208312.52%
asherl - - Hall of Fame
Postpo tym jak dostalem sms o 4 rano ze padl jax myslalem , ze znowu jaja sobie ze mnei robicie jednak gdy moim oczom ukazalo sie to ST , byłem bardzo mile zaskoczony. Szczere gratulacje dla was chlopaki ! dobry duet sie nam zapowiada oczywiscie gratulacje tez dla Jufki , ktora stworzyła taką piekną flote ( push push push ) Maniek w tydzien zrobiles wiecej na uni niz inni przez ostatntnie pol roku odpowiednie tagi po odpowiednich stronach jedynie szkoda ,ze to byłe konto Kefirka , ktory włozyl w nie…
-
TOP1 SOLO Jufuncia [N_Z] & Bolss [N_Z] & jufcia [N_Z] & sandro69 [N_Z] vs. imarcin [BP corp] ~ 111765.99%
asherl - - Hall of Fame
Postjak widac Bp nie mimo ,ze sojusznik padl nie potrafi pograstulowac , ale spoko ja to zrboie drugi raz manius jestes wielkii o dobrze o tym wiesz jeszcze troche do wyzlomowania Ci lub nam zostalo , wiec czekam na wiecej obroncy nie szo.
-
TOP1 SOLO Jufuncia [N_Z] & Bolss [N_Z] & jufcia [N_Z] & sandro69 [N_Z] vs. imarcin [BP corp] ~ 111765.99%
asherl - - Hall of Fame
Postja przegralem Ogame , ale Ty wygrales dołączasz do elitarnej społecznosci uni gratki Maniusss piknego b000m . Emocji było ze hoho ale najwazniejsze ze masz te rw i top 1 uni i z kosmicznym zyskiem szybko przetapiaj , bo masz troche do odbudowy dzieki za pozderki
-
TOP1 SOLO, PB solo, TOP1 zysk: ACS; sharky [BP Corp] vs dragon91, qst [ECO-FLY] - 68653,98% + farming
asherl - - Hall of Fame
Postwielkie wielkie gratulacje ! kosmiczny % i jeszcze lpeszy zysk !! przetapiaj , bo masz co Dragonowi , Szo o ile bedzie gral dalej
-
Imię: Michał Wiek: 20 Nick w grze/na forum: Dsdswq / Asherl Gram/grałem na uniwersum/uniwersach: Xalynth , Eridanus - on . u41 - off Ulubiony film: Dziennik Ninfomanki Ulubiona książka: kamasutra - 100 pozycji Ulubiona piosenka: Dj Ozi - Juicy Pen (Original Mix) Przez wiele lat panowało przekonanie, że prawdziwy mężczyzna to macho z krwi i kości, który po ciężkiej pracy zajada się mięsem pozostawiając resztę prac domowych swojej kobiecie. Mimo wszystko każdy mężczyzna posiada jakąś czynność, któ…