Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 645.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
takie malenstwo w ukladzie pozdrowienia dla znajomych Agresor asherl [ WarriorS ] ________________________________________________ Niszczyciel 91.956 _________________________________________ Obrońca maz70 ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.028 Ciężki myśliwiec 1.006 Krążownik 1.336 Okręt wojenny 30 Bombowiec 2 Satelita słoneczny 1.366 Niszczyciel 43 Gwiazda Śmierci 5 Pancernik 35 Wyrzutnia rakiet 121.597 Lekkie działo laserowe 4.692 Ciężkie działo laserowe 5.113 …
-
Dnia 01-05-2018 16:26:10 następujące floty spotkały się w walce: Vegi bardzo czesto odswieza z tele , tym razem bylo chyba tak samo pozdrowienia dla Szturmana Ulisia sojusznikow Agresor asherl [ WarriorS ] ________________________________________________ Krążownik 33.333 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Vegi [BP corp] ________________________________________________ Mały transporter 14.624 Duży transporter 10.486 Lekki myśliwiec 1.106 Krążownik 687 Okręt wojenny…
-
takie tam oranko bunksa pare słow od obiego: Podrowienia Dla sojusznikow i znajomych ode mnie pozdrawiam Szturmana , Ulisia , sojusznikow i wszystkich znajomych Dnia 29-04-2018 14:19:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obibok [WarriorS] ________________________________________________ Okręt wojenny 43.564 Niszczyciel 68.078 Pancernik 149.424 Lekki myśliwiec 1.525.440 Krążownik 209.244 _________________________________________ Agresor asherl [WarriorS] _____________________________…
-
obibok [WarriorS] & asherl [WarriorS] & Therion [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & koval [WarriorS] vs. lvp ~ 304113.89%
asherl - - Starcia Wasat
Postwiadomo koval musial jak zawsze zlamic , ale koniec koncow jakos to wyglada dzieki za lot panowie i do zobaczenia!
-
SZTURMAN [MAFIA] & empe [MAFIA] & asherl [WarriorS] vs. Ganimedes [TEREFERE] ~ 6963.23%
asherl - - Starcia Wasat
Postszkoda Pzta ale zawsze cos tam siadlo gratki i fajnie ze moglem pomoc dzieki za pozrasy , a za brak linka dostainesz 50% pzta
-
Wielkie dzieki Art za pomoc i wysluchanie graczy, a Tobie Jax gratulacje zaswuetny pomysł
-
psialem do suportu o wniki , wygraly 7 eco 0.5 dex 70 % DF podobno wiekszosc glosujacych tak zaglosowala ;p wiec msuimy czekac az art pusci dalej
-
sami ejstesmy ciekawi , mi zniknela ankieta i nie wiem nic . @Art mozemy poznac wyniki ?
-
i to mi sie podoba !
-
ja pamietam jak wybieralismy z Xala miedzy wasatem a draco, było cos ze nawet nasza najmocniejsza 3-4 nie dalaby rady top 1 draco , stad decyzja o wzmacnianiu sie na wasacie.