Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Kupie deuter Cała akcja Keispera więc to jemu należą się graty ściągnął moona ale, że kolega miał spory bunkier i podzielił flotę na 7 eksp to i mi coś przypadło niestety z telefonu nie ogarnięte synchro recków więc koło połowy złomu u obrońcy który sprytnie sporą obronę zamienił na ~20k recków niestety już na urlopie, w sumie ze wszystkich starć 300kk do przodu Pozdro @Kicki @Kot na Kacu, @KrzysDRJ, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @ukati, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchan…
Wiem wiem, @Poka Bydlaka Smierdziela ale przynajmniej Cie pozdrowię w zadość uczynieniu Pozazdrościłem CI @Kicki porannych lotów Pozdro @Kot na Kacu, @KrzysDRJ, @Keisper, @Fifi, , @ukati, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA i reszte Mns których z nicka z forum nie znam Dnia 27-02-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor thats [Mns] ________________________________________________ Reaper 10.000 _________________________________________ Obrońca Cinior __________________________________…
Takie jubileusze to mi się podobają, pisałem na discordzie napiszę i tutaj, elegancka akcja piękny zysk jeden lot, a tyle nowych statków będzie GRATULACJE!
Brawo więcej takich wspólnych ofiar, dobrze, że chłop uznał, że za słabi dla niego jesteśmy, przynajmniej jest na czym zarabiać, Gratulacje i wyczaruj nam jeszcze wiele ładnych st