Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdro dla Sojuszu,dostawców paliwa i buddy youtube.com/watch?v=qTj0Ol6aCh…qIB_8U1H8p4vjw7OXpqKCqGqf Dnia 22-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor jumek [Veto] Technologia bojowa 200% - Technologia ochronna 200% - Opancerzenie 200% ________________________________________________ Mały transporter 27.000 Pancernik 3.333 _________________________________________ Obrońca michael9k [NewSin] Technologia bojowa 150% - Technologia ochronna 160% - Opancerzenie 160% ___________…
-
Pozdro dla Sojuszu,dostawców paliwa i buddy youtube.com/watch?v=JXSb_Algxfc Dnia 09-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor jumek [Veto] Technologia bojowa 200% - Technologia ochronna 200% - Opancerzenie 200% ________________________________________________ Niszczyciel 50.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Czlowiek Slimak Technologia bojowa 190% - Technologia ochronna 180% - Opancerzenie 190% ________________________________________…
-
Pozdro dla Sojuszu dostawców paliwa i buddy youtube.com/watch?v=R9tGqDgGvDo Dnia 02-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor jumek [Veto] Technologia bojowa 200% - Technologia ochronna 200% - Opancerzenie 200% ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca KINGAMELIA Technologia bojowa 170% - Technologia ochronna 170% - Opancerzenie 170% ________________________________________________ Mały transporter 1…
-
Cytat od Darth Sion: „Kurufir Ty to jesteś ładnie zryty ja Ci wszystko pokazałem jak na tacy a Ty swoje:P No niech Ci będzie ze się pushuje A jumek czyścioch no kawał ROKU Jak chłopina trzęsie portami przy locie nawet po drobne :D:D:D Pozdrowionka z samego środka Niegocina Bawię się dobrze, surka się zbiera przygarnę jak wróce moją dole z agresora:D ” Ty może udaru dostałeś że tak bredzisz kto gdzie i kiedy trząsł portami? Twoja taca się nie zgadza nawet w 10% z moim przyrostem doskonale o tym w…
-
Pozdrawiam Veto i Znajomych oraz buddy!!! Dnia 29-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor jumek [Veto] Technologia bojowa 200% - Technologia ochronna 200% - Opancerzenie 200% ________________________________________________ Pancernik 194.007 _________________________________________ Obrońca Stormsword [PULSAR] Technologia bojowa 170% - Technologia ochronna 150% - Opancerzenie 180% ________________________________________________ Mały transporter 313 Duży transporter 13.9…
-
Cytat od RAFUS1973: „Graty HBI ładny % i ładny zysk ,jednak jak widzisz szkoda że nie uczestniczyłeś w S&D Aha i po upolowaniu Vetowca uważaj na ZDOBYWCĘ ,będzie ci groził że odda ostatnia koszulę żeby cię za sojusznika wyzłomować , i pewnie jumek pomoże ,ciśnie dobrze w statach ,jest już na 1 miejscu w kilka miechów ,nieźle ciśnie kontami łał ,no ale Veto może . ” Graty starcia szkoda sojusznika ale drobi dobre ma eko Co do Cb Rafus: Stary a głupi Co do mojego TOP pomagają mi w tym również Twoi…
-
Graty starcia opis jak zawsze lekturowy Nie spotkało to tylko Ciebie bo i mi się przydarzyło czytać wypociny łaciny od obrońcy pozdrawiam