Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-37 z 37.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Manchester United
^Maykel^ - - Piłka Nożna
Postwielkie graty robiliście z nami co chcieliście życzę kolejnych tak miłych wieczorów dla was za sprawą MU
-
Arsenal Londyn
^Maykel^ - - Piłka Nożna
PostJaki wynik u Was bo nie wiem ???
-
Manchester United
^Maykel^ - - Piłka Nożna
PostBo nie wiesz co mówisz i, dlatego wiem, że nie oglądałeś Chelsea miała pecha, a na dodatek brak Terrego i bardzo słaby występ Johnsona spowodował utratę bramki.... MU więcej nie pokazał jak chcesz podyskutować zapraszam na gg 4344982
-
Manchester United
^Maykel^ - - Piłka Nożna
Postnie oglądałeś meczu więc nie możesz oceniać przez cały mecz dominowała Chelsea a bramki dla Birmingham wpadły przypadkiem szczególnie ta druga, a pierwsza to ze stałego fragmentu sorry za SPAM już się wyłączam
-
Manchester United
^Maykel^ - - Piłka Nożna
PostCytat: „No no ładny start i to u siebie, ale i tak życzę Wam powodzenia... ” to moje słowa wystarczy je przeczytać i już widać, że pisałem w przenośni...
-
Manchester United
^Maykel^ - - Piłka Nożna
PostNo no ładny start i to u siebie, ale i tak życzę Wam powodzenia bo szacunek do Was mam za odebranie nam tytułu powalczcie z nami i w tym sezonie
-
Arsenal Londyn
^Maykel^ - - Piłka Nożna
PostNo i Arsenal zdobył pierwsze 3pkt w lidze
-
Manchester United
^Maykel^ - - Piłka Nożna
Postdlaczego??? interesuje mnie MU może nawet bardziej jak ciebie tak więc nie ucieknę stąd i pisze się Chelsea
-
Manchester United
^Maykel^ - - Piłka Nożna
PostCytat: „vanKRASSek napisał(a) Cytat: „Flamzol napisał(a) Mam nadzieję, że skład MU jest bardziej zgrany niż kibice klubu bo jak nie to nie będzie z kim walczyć I już spokój ;)” chelsa, nie wtracaj sie jak prawdziwi kibice sie kłócą i to nie jest twoj temat, czyli o chelsa, wiec exit_logo.gif ale racja, powinien byc spokoj i porzadek :D” naucz się pisać i uciekaj do tematu z R10
-
Manchester United
^Maykel^ - - Piłka Nożna
PostMam nadzieję, że skład MU jest bardziej zgrany niż kibice klubu bo jak nie to nie będzie z kim walczyć I już spokój
-
Manchester United
^Maykel^ - - Piłka Nożna
PostCytat: „to o niczym nie świadczy... mozesz byc nawet 10 lat kibicem jakiesgo klubu i g**** o nich wiedziec.. a widzisz, ja jestem z MU 3 lata i zapewniam cie ze wiem duuuzo wiecej o Mu niz ty o CFC.... bo kibicowanie to nie jest tylko bronienie swojego klubu przed atakami kibicow inych druzyn... ” Kibicuje im nie od wczoraj i dlatego zawsze bronię Chelsea jeśli ktoś mówi bo Romek.... i na pewno nie wiesz więcej chyba, że otworzysz strony wszelkiego typu o MU - skąd wiesz ile ja wiem o Chelsea???…
-
Manchester United
^Maykel^ - - Piłka Nożna
PostCytat: „vanKRASSek napisał(a) Cytat: „Flamzol napisał(a) Cytat: „vanKRASSek napisał(a) @Flamzol a ty wiesh co piszesz, akurat MU jest zgrany, a Chelska przez ostatnie 3 sezony zmienili praktycznie caly swoj sklad, wiesz sa niezwykle zgrani a zaden klub nie jest zgrany na perfekt. A MU to przynajmniej zespol z charakterem, a nie jak chelsa ani to nastawone na atak, ani to na obrone...” wszędzie ma dobrych graczy i nie ma na co nastawiać Cytat: „zgadzam się...po przejęciu jej przez Abramowicza prz…
-
Manchester United
^Maykel^ - - Piłka Nożna
PostCytat: „vanKRASSek napisał(a) @Flamzol a ty wiesh co piszesz, akurat MU jest zgrany, a Chelska przez ostatnie 3 sezony zmienili praktycznie caly swoj sklad, wiesz sa niezwykle zgrani a zaden klub nie jest zgrany na perfekt. A MU to przynajmniej zespol z charakterem, a nie jak chelsa ani to nastawone na atak, ani to na obrone...” wszędzie ma dobrych graczy i nie ma na co nastawiać Cytat: „zgadzam się...po przejęciu jej przez Abramowicza przez Chelsea przeszedło około 150 zawodników... i nie można…
-
Manchester United
^Maykel^ - - Piłka Nożna
PostCytat: „vanKRASSek napisał(a) Cytat: „Flamzol napisał(a) Zapewniam kibiców ManU, że Chelsea i Liverpool łatwo nie odpuści :D” a wez sie ty schowaj Chelsa po nowych transferach mu nie ma szans Wiec wg. mnie liga angielska podbita ponownie :D” czyli cały MU jest już zgrany do perfect żal takich ludzi - nie wie co pisze
-
Manchester United
^Maykel^ - - Piłka Nożna
PostManU jest na fali, ale chyba w transferach - Chelsea może i nie pozyskała nie wiadomo kogo, ale trzeba pamiętać, że piłkarze z poprzednich okienek ciągle są Więc nie był bym taki pewien wygranej
-
Manchester United
^Maykel^ - - Piłka Nożna
PostZapewniam kibiców ManU, że Chelsea i Liverpool łatwo nie odpuści
-
Arsenal Londyn
^Maykel^ - - Piłka Nożna
PostCytat: „kafar19909 napisał(a) po odejściu Ljungberga Arsenal napewno kupi kogoś na jego miejsce jak Henry odejdzie to wtedy będą mieli problem żeby zastąpić go równie świętnym piłkarzem jak Henry :P” po tej wypowiedzi widać jak bardzo interesujesz się Arsenalem