Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 119.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mniam Piękne starcie GRATY! szkoda Łodziaka przetapiajcie i walcie kolejne
-
Farming cyk fuch Pozdrowienia dla GoT i reszty znajomków GTW Agresor Ryuoshi [GoT] ________________________________________________ Mały transporter 120.000 Pathfinder 38.485 Pancernik 30.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Miracle [PAC-MAN] ________________________________________________ Duży transporter 45.000 Statek kolonizacyjny 1 Wyrzutnia rakiet 10.000 Lekkie działo laserowe 10.001 Ciężkie działo laserowe 500 Działo Gaussa 100 Działo jonowe 100 Wyrzut…
-
Cytat od Ogni: „Pozdrowienia dla sojuszu GoT znajomych wszystkich razem i osobno udało się tym razem wyjść z zyskiem SzO obrońcy a Tobie dzięki za lot” Dzięki Ogni za lot ST dzięki Tobie, flota wyczajona, wyliczona, mi zostało klikanie i ustawienie pilota GoT w natarciu w tym tygodniu Pozdrowienia dla sojuszu i pozostałych znajomków Obrońcy pakiecik, pogratulował (jako pierwszy na tym uni ), mam nadzieję że to nie będzie koniec GTW Dnia 02-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:…
-
Stało i już nie stoi Podczas lotu wróciły GS także straty większe niż zaplanowane, ale plus jest Dzięki @Ogni @szturman za recki Pozdrowienia dla GoT GTW Dnia 30-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ryuoshi [GoT] ________________________________________________ Pancernik 78.272 _________________________________________ Agresor SZTURMAN [GoT] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 69 _________________________________________ Agresor Ogni [Go…
-
Dok się odebrał to poleciałem puszówka niedopilnowana Pierwsze ST kiedy @szturman nie jest na urlopie, mam nadzieje ze klątwa Szturmana minęła Pozdrowienia dla GoT GTW Dnia 30-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ryuoshi [GoT] ________________________________________________ Pancernik 79.928 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca New Universe [DRAGONS] ________________________________________________ Mały transporter 78.693 Duży transpor…
-
makao.. czekamy na "po makale" Graty, do następnego
-
o jak pie... pier... nie będę mówił co.. Graty Panowie % zacny, zysk też. Przetapiać i do następnego
-
Graty Szturman nadajesz tempo temu uni, nie zwalniaj Truskawkowy szejk z rana dla Szturmana, siła, masa, pierdyknięcie Obrońcy tutorial z fs'a
-
Graty Panowie tak trzymać i nie zwalniać