Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 119.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Beczka - dzięki za cynka @beczkaCytat: „Dzięki za lot leciałem na tego pana, powiedział że czeka na spakowanie to został spakowany xD pozdro dla wszystkich :D” Pozdrowienia dla GoTów i pozostałych GTW Agresor Ryuoshi [GoT] ________________________________________________ Pancernik 111.111 _________________________________________ Agresor beczka [B S] ________________________________________________ Krążownik 300 Sonda szpiegowska 6.666 _________________________________________ Agresor SZTURMAN …
-
w końcu GoTy w ACS Dzięki Panowie za lot, przetapiamy i lecimy po kolejny ACS Graty dla nas do następnego GTW
-
Wyliczone PZ Obrońca pogratulował, także Pozdrowienia dla GoT i reszty znajomych % poprawiony, ogotcha nie liczy rozporków GTW Agresor Ryuoshi [GoT] ________________________________________________ Niszczyciel 7.826 Reaper 8.980 Okręt wojenny 73.063 Pancernik 118.582 _________________________________________ Obrońca An1hilat0r [Sopranos] ________________________________________________ Mały transporter 23.790 Duży transporter 4.600 Lekki myśliwiec 30.000 Ciężki myśliwiec 2.260 Krążownik 3.700 Ok…
-
Stało to poleciałem Pozdrowienia dla sojuszników GTW ! Agresor Ryuoshi ODDAM [GoT] ________________________________________________ Pancernik 111.111 Pathfinder 3.333 _________________________________________ Agresor Ogni [GoT] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 666 _________________________________________ Obrońca Miracle [PAC-MAN] ________________________________________________ Mały transporter 4.232 Duży transporter 17.277 Lekki myśliwiec 75.652 Ciężki myśliwi…
-
Gratulacje Panowie każdy do przodu, Bot 500 GS, a Wy 8kkk No już 2gi raz Ogni klonuje flotę cho no do mnie spróbujemy Cytat od 0R1C1: „Gratuluję wyliczenia powrotu floty. Na szczęście dla mnie, udało się zwiać i to na sekundę przed wlotem - wystarczyło odpalić teleport, wklepać liczbę gęsi, a następnie w momencie lądowania floty wcisnąć przycisk "Teleportuj". Ot cała magia, w której brak botów, wróżek i innych stworów nie z tego świata, które ty i inni sobie uroiliście. Mogłem przewidzieć, że bę…
-
Elegancko spuchniecie xD zaraz zaczniemy ufsy robić przed Wami Graty raz jeszcze