Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 421-440 z 560.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od buleon: „Niemniej jednak tłumaczenie galaktyka jako pozycja jest... dziwne. Moim zdaniem błąd. ” Pewnie coś zmianiali przy okazji (patrząc na listę zmian i realne zmiany w kilku poprzednich wersjach widać, że poprawiają wiele rzeczy o których nie piszą w zakresie zmian dla wersji) i zamiast tablicy (czyli trzech wartości - galaktyka - układ - pozycja w układzie) zrzutowali to na jedną wartość - i tak wyszło. Pierdoła i tyle - a świadczy jedynie o niechlujstwie programistów. Ale to nic n…

• Cytat od Devuriel: „to czekamy teraz kto pierwszy wynajdzie błąd i namnoży czegokolwiek a potem 80% uni i ogame będzie chciało tylko sprawdzić czy rzeczywiście ten błąd działa ” 1. Nowy mechanizm wymaga duzo anty. Więc nie namnożysz zasobów bez wkładania realnej kasy. 2. Na starych uni (moim zdaniem) - tam gdzie jest handlarz - ten mechanizm będzie martwy. Użyje go ktoś raz na rok - do zrobienia antyrecków po zlomie. Tyle. 3. Na starych uni (moim zdaniem) - tam gdzie nie ma handlarza ten mechani…

• Cytat od _XYZ_: „Jesteś żydem Ernesto? tak tylko pytam .. Dzięki Słowik ... .. Niech moc będzie z Wami. Już wkrótce będziecie mieli tylko takich przeciwników na jakich sobie zasłużyliście ” Napisał Eol, który przyłączył się wcześniej do GRUPA - i jakoś mu "Ernesto" wtedy nie przeszkadzał i sposób gry ludzi z GRUPA. Śmieszą mnie ludzie kupujący konta za większą kasę a potem nie potrafiący ich przypilnować. Choć część to jest nic innego konto kupione pod push, więc wtedy to staje się żałosne. Jak …

• DEX KUPIE(Anarki) ZłODZIEJ

cokolwiek - - DiD Quasar

Cytat od Ergon: „do tego ludzie to jest nie pojęte tej nocy połknął konta o nazwie Xys a teraz popołudniu konto alucard ” Zaskoczenie - mniej więcej takie samo, jak to, że rano wschodzi słonce. Przeciez to konto Xys to od początku uni było na usługi Kanarka (zgaduje - kolega albo bot). Za sfarminie konta Wujek (które tak cudownie zapycha układ do fsów Xysa i Kanarka) - siedział na banie. A teraz to konto sie nazywa alucard. A jeszcze jedna ciekawostka - alucard (albo alacard) nazywało się konto,…

• Cytat od Tyski: „Buhahaha ale ty pizdniety jesteś . Obrońca mi pisał że się ustawiłes u niego w 6 gali ale ze nic nie wskurales to uciekłes nawet w układ nie potrafiłes wlecieć beka 100 lecia . Ja ci się odgrazalem a to dobre . Dobrze ze uwolnilem się od tego miesiąc temu do obrońcy nie mam żalu ponoć wodeczka i meczyk był elegancki i git . Z tego co wiem szo nie będzie i dobrze szkoda czasu na ten syf. ” ORT!! Jeszcze mi się tak przypomniało - to skomentuję. Atakujący w swoim stylu komentuje. J…

• Dopalacz - Prędkości Flot

cokolwiek - - Gra

Spokojnie, takie dopalacze powstaną, ale na 3 miesiące przed zamknięciem gry - taki ostatni skok na kasę Plus - aby to miało jakiś sens (zakładając, że manager się uparł i nie patrzy na głosy krytyków) to takie dopalacze musiałyby być drogie (co nie jest problemem dla niektórych), ale także dawać niewiele - tj np przyspieszenie o 5% (brąz), 10 / 15 / 20 (max 30-50%). Tak, aby taki dopalacz był elementem pomagającym, a nie rozwalającym system w jedną chwilę. Oczywiście za takim dopalaczem są głów…

• Gratulacje dla wszystkich - za mega procent - ale także za kulturę wypowiedzi. Jak porównać to do wielu innych uni (choćby ostatni duży ST z Europy) - szok. Tutaj moderator nawet nie musi czytać, full kultura, zero błota czy szamba. Naprawdę, inni gracze powinni brać z was przykład. A może powinno być inaczej - posty takie jak tutaj, z kulturą - a jak nie - to ban ban ban. I eliminacja patologii - a nie tolerowanie, jak jest obecnie.

• Cytat od Qnick: „Czy planowane jest jakieś uniwersum w wersji offline? Ściągasz, instalujesz, latasz na piratów i kupujesz anty żeby przepalić te miliardy surowców. ” Tylko koniecznie z dodaniem API dla piratów - aby dział ST żył i prężnie się rozwijał. I oczywiście z opieką Teamu, aby wyeliminować całkowicie próby oszustw.

• Cytat od Majcher: „a rynek bedzie i handlarz ? ” Starego handlarza i rynku nie będzie na żadnym nowym uni, a na pewno do czasu fuzji. To obecnie ustawienia domyślne, więc nawet o tym nie piszą. W ankietach także nie będzie takich opcji.

• Szykuje się kolejne kalekie uni, równie kalekie jak Kalekie. Teoretycznie dla takiej konfiguracji piraci dają największą przewagę (tzn mając do wyboru granie flotą przeciwko graczom a flota przeciwko piratom - na x1 / 7 gal - masz najgorszy układ przeciwko graczom - co sprawia, że najlepszy przeciwko piratom). Super. Jeszcze tylko zmieńcie, aby nie było zakrzywienia - tak, aby zwiększyć maksymalnie czas lotu do wrogów - i będzie idealne uni dla botów do expa - latają same, nie potrzebują innych …

• Cytat od Maniak87: „Czy warto zostawiać planety które mają temp. - 93 stopnie ale ma 216 pól? ” Na to musisz sobie sam odpowiedzieć. Jeden będzie ustawiał pod minimum temp, nie patrząc na rozmiar. Inny - patrzy na balans. Ja bym zostawił. Bez względu na temperaturę / energię z satek - to jest planeta 15. A więc deuter będzie na bardzo dobrym poziomie. Rozmiar ułatwi sprawę - bo możesz mieć stocznie i laby wyżej na danej planecie. Plus magazyny (jeżeli to stare uni, z handlarzem). Dodatkowo - dla…

• Cytat od w0jci3ch: „Cytat od mario500v: „A niech puchnie...z kim bedzie gral ? Z ekspami chyba tylko. Ja wole pograc live z 100 osob mojego pokroju niz scigac multi. Masz oczywiscie racje w tym co piszesz, nie zaprzeczam. Ale takiemu moze sie szybko znudzi gra...moze ? Widzisz, ciezko o ten zloty srodek, ciezko. ” no wiesz, im się znudzi szybko po tygodniu dwóch miesiącu czy więcej ale zniechęcą do gry większości graczy co by poklikało trochu... a są tacy co grosza nie szczędzą na ogame, mam kil…

• Podałem przykład, jak można wykrywać boty BEZ ZMIANY KODU GRY, bez nowych technologii (koszty dla GF) - a jedynie zmianą zasad oraz odrobiną chęci teamu. Siedzenie po nocy - zgadza się, wymaga to zarwania kilku nocek przez kogoś z teamu. Ale ci, co rakietowali ciapkę pisali, że ona i tak siedzi - bo przeciez nikt nie podejrzewa ciapki o bota - więc to nie jest problemem A tak serio - tak, wymaga to trochę od teamu - ale kilka takich nocek i potem uni mega spokojne od bociarzy, graczom sie przyje…

• Cytat od Apofis: „odkrywca psuje grę, jego walki z piratami i nie wyobrażalne zyski do innych klas ” Ale to tylko na starych uni. Na nowych - zwykłe expy cywilne dają nieporównywalnie większe zyski niz powinny. Wystarczy to, że w 24h jesteś w stanie bez problemu podwoić wartość konta (przez pierwszy tydzien) - a więc bot na nowe konto, polata, złomujesz takie konto - i odskakujesz. A potem, jak na Pasu - patrzysz na listę banów - a na pierwszych dwóch stronach ST bez banów policzysz na palcach j…

• Cytat od mario500v: „Juz tak nie kupuja, pogralem troche na Rosalind... Konto juz czeka na kasacje ” Nie? Coś nowego. Im szybsze uni tym więcej flociarzy - takich, co za $ chcą się spushować i ułatwić sobie grę - więc dlatego na Pasi chyba z 90 kont z top100 poszło na handel a na nowym - mniej. Ale i tak - na nowych uni masz proste rozwiązanie: zakładasz 10 kont, wbijasz boty i czekasz. Jasne - 3-4 pójdą na bana - ale za każde pozostałe weźmiesz po 200/300 pln, a jak jakieś pójdzie wyżej - to od…

• Cytat od pawel1000: „Cytat od new_mateuszgg: „topowi flociarze nie beda jednoczesnie mobilni w kilku galach... ” Czekaj czekaj , bo monów nie bedzie ? Skoro proponujesz by nie było tez i falangi , to w sumie wygladalo by jakby wszyscymieli moony. Wiec co do mobilnosci w ogóle nie trafiłes bo kazdy ogarnięty flociarz trzyma dex na kazdym moonie. ” Ale: - brak teleportów - wiec mobilność kosztuje czas i deuter - skoro nie ma moonów to nic nie niszczysz (i potem nie ma lotu na pewniaka - fs na zbie…

• Było już ostatnio - masz zapamiętane hasło do lobby w autouzupełnieniach przeglądarki - i wtedy odrzuca (porównuje stare hasło do uni z hasłem z lobby) - ale mieli to naprawiać. Nick bez problemu zmienisz w innym miejscu - po lewej stronie, na górze - kliknij na swój nick w miejscu pustym na screenie :nick nick klik klik Nowa nazwa gracza - nowy nick (zmienia tylko na danym uni) Hasło - hasło do lobby

• @szturman A złom cały u ciebie (jak zaznaczyłeś w ST)? Bo podobno nie taki cały i wyprawa nie tak zyskowna jak ST wskazuje.

• W miarę ładne cyferki jak na to słabe i nudne uni. Nudne - bo pierwszy raz po 10 dniach bez fsa i ruszania floty ktoś ją zeskanował SZOK Co do kończenia - raczej norma niż wyjątek - i nawet 25% floty z doku tego nie ratuje - bo wiele osób nie zakłada odbudowy - co najwyżej sprzedanie doku znajomemu. Tak to już jest - po 3 miesiącach uni umiera - nie pierwsze i nie ostatnie. I stąd część waszych ST - ludziom nie chce się juz pilnować i zostawiają flotę bez fsa. Atakującemu gratulacje - tylko zami…

• Cytat od RolnikSzukaZony: „Cytat od masterflamaster: „Jak jest teraz uni bez rynku, to proponuje teraz uni bez klas!! ” A może uni bez ankiety? ” Było - Quasar bodajże (albo Pasi) powstało bez ankiety. W tamtym rzucie nie było w ogóle akiet w żadnym kraju. Cytat od pit: „to jak juz jedziemy po bandzie to moze uni Bez GO i SGO ” A może uni bez graczy?