Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-45 z 45.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Najlepszy gracz U68

Kratos - - DiD U68

widzę, że Antharas dzielnie walczysz o bana na forum "za atakowanie" świętości

• Gratulacje trafienia;) Zaraz dostaniesz odpowiedź od moda że do skarg i zażaleń masz support A tam sobie ticket poczeka parę dni... Także ciesz się wolnym od nałogu przez parę dni:) Przygotuj się psychicznie na odpowiedź, że wg logów to był push i masz oddać surowce.

• noc na plus, gratulacje;) Thor widzę po każdym zlomie konsekwentnie się odbudowuje, szacun

• gratulacje;) spore tankowanie i ilość zniszczonych GSow;)

• Kratos vs keri0102 ~ 8096.2%

Kratos - - Starcia Wezn

Siemka, Debiut po tej stronie, piraci się już znudzili. Zastanawiałem się czy jest sens wrzucania tego ST, bo wiąże się to z intensyfikacją skanów i lotów ze strony większych flot ale uznałem, że i tak prędzej czy później wpadnę w recki KNR, więc co mi tam. Złom u mnie, zbierany na dwa razy, ale jest, bez dofarmu, gdyż przypomniałem sobie o dofarmie, gdy obrońca już był na urlopie. Dnia 26-05-2020 15:24:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kratos ___________________________________…