Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 141.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam garstke aktywnych, bo nie wielu juz zostalo:P Zabawa jak zazwyczaj...poskanowalem nic nie znalazlem to poscilem na idlakow. Pech ze mialem czas to siedzialem dalej. Zaciekawila mnie swiecaca akty na moonie u gracza dr MD wiec ostatnim slotem poscilem poraz kolejny ss. Jak sie spodziewalem flota wyladowala a reszta planet cisza. Mialem pod reką 1.3kk dexu to na pance starczylo. Szkoda tylko ze wtyczka antigame mi sprawila psikusa i nie dodalo reszty mt bo zysk bylby duzo lepszy, ale nie ma …
-
jak zwykle antek zdja urlop i sa efekty .graty bo trzeba czasu i checi n ataka akcje
-
Witam. W sumie to wiekszosci tojka st bo mnie cisnal codziennie ze gracz hadzin stoi u mnie w ukladzie a ja nic nie robie wiec w koncu sie zmobilizowalem i nawet ze 3 razy patrzylem dzis czy akty sie nie swieci. w koncu sie pojawilo to lot bez symulacji co okazalo sie bledem bo niedopatrzylem 8 gasek. dopiero dofarm rozbil pozostale stadko gasek. po 20 min lotu bylem pewien ze obronca sie zalogowal bo akty nie zniknelo ale na szczescie to tylko tojek szperal sadami wszedzie jak zawsze:P wyszlo z…
-
Pewnie mozna to nazwac kopanie lezacego ale skoro obronca wysyla gaski na idlaka na atakuj z planety a potem likwiduje bunkier to jak tu nie leciec. Lot symboliczny za ugadaniem sie z tojkiem. On to wykryl i odstapil jeden z powrotow wiec w szczegolnosci podziekowania dla niego i potem reszty fenioksow. Dnia 03-03-2018 21:24:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor boski wiatr [FenikS] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 191 Sonda szpiegowska 1 ____________…
-
Witam...dupy nie urywa ale wkleje. obronca siedzial dosc długo w nocy wiec na zmiane spalem wstawalem sprawdzalem.(nawet kajtek zauwazyl moja dziwna aktywnosc w nietypowych godzinach ) az w koncu ujrzałem minutki. gaski juz staly cały dzien w ukladzie wiec jak to mowia do 3 razy sztuka,w dzien sie nie udawalo to sprobowalem w nocy za namowa tojka ktory ciagle mnie pospieszal obronca zalogowal sie a ze mialem tylko pare rekow w ukladzie reszta leciala z dalsza to 20kk sobie zabral ale w koncu jeg…
-
Niestety ta rutyna gubi. Tojek ty do odbudowy, niech no sie gabban dowie to ci lekcje opozniania da:P dla obroncy szacun bo nie wielu zostalo ktorzy potrafia sie jeszcze oprzec martwemu uni