Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 141.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty gremlin bo dla mnie zawsze bedziesz gremlinem;) Masz checi do gry a co za tym idzie wykanczasz po kolei tych co checi maja mniej;p Lepiej jak widac miec cie w soju niz po przeciwnej stronie. Nie obylo sie bez angeli jak widze ale to resztka z nc jaka jeszcze cos szczeka. Angelo czepiasz sie della za bana a dostal za multi czyli gre z zona a to fajna babka bo wiekszosc z nas sie o tym przekonala piszac z nia.sam jej konto dalem. Dla GO najlatwiej dac bana po ip mimo ze oboje zglosili gre i …
-
nie minelo jeszcze 48 h wiec obronica nie powinien wklejac st. Wolalbym jednak historie tego rw. Suche fakty mialem zaraz po starciu.
-
No i jak tu nie pogratulowac skoro moja wyrocznia sie spelnia: PAMIETAJ!!! NADEJDZIE CZAS GDZIE EKONOMOWIE BEDA PAKOWAC W RECKI "WIELKICH" FLOCIARZY , a dopiero co pisalem ze czasy nc minely. Oczywiscie mozna pisac ze dziki to nie nc ale zapach pozostal. Co do sojuszy ktore wymieniles jakie sa na twojej czarnej liscie to zmien dane bo fenix to nie feniks. Zawsze mozesz napisac do GO zazalenie jakim prawem zrobiono fuzje twojej uni ze slabszymi i oni maja jeszcze czelnosc isc w ptk w gore a na do…
-
a widzisz gremlin... pierwszy glos rozsadku w tym starciu. Ptk1. Zona ma zawsze racje Ptk2. Nawet jak sie myli wroc do ptk 1
-
to w koncu ile zebral obronca?bo jesli agresor zebral prawie caly zlom to inaczej to st wygladalo
-
graty zarowno dla atakujacych jak i obroncow. Procent nie predko bedzie pobity. Brak tylko raportow z pz. Bo tak szybko przeliczajac moze sie okazac ze jednak obronca poniosl wieksze straty niz atakujacy jesli nie zebral wystarczajaco duzo pz;p Pewnie odbudowa bedzie szybka i bedzie kolejne st w podobnym skladzie
-
ACS gzylu [FenikS] & to ja [FenikS] & Boski Wiatr [FenikS] & dell1983 [FenikS] vs. Fazi ~ 2903.36%
PostKajtek cicho bo kuzyni, ciocie, babcie czy nie wiadomo kto sie zdenerwuje. Pozostanmy przy tym ze to konto malo aktywnego gracza;p
-
bravo Ess. Dobrze ze w koncu U zdjales. Przy obecnym eco szybko nadrobisz straty. Co do Kajtka to uwazajcie. Slyszalem plotki ze robi ostatnie badanie pod sady. Potem beda mu lataly z misja "niszcz" wiec w 2 min moze rozwalic dowolnego moona jak mu ktos podpadnie;p
-
Gratulacje sie naleza bo procent zacny. Co do push itp nie wypowiadma sie bo nie znam historii ale po stronie NC tez lata duzo babci cioci itd
-
jak widze wszyscy ochloneli to moge sie wpisac:D Po pierwsze primo: graty zespolenia takiej obrony mimo ze praktycznie nie maja ze soba na codzien nic wspolnego Po drugie primo ( a jeszcze nie wiem ile ich bedzie): szo atakujacemu. Przez chwile bede spał spokojniej bo rip jak widac to dobry gracz Bedzie trzecie primo: dlaczego kajtek wysłał tylko nedzne pare ow i niszczarek skoro mogł dodac reszte i doszło by do całkowitego zakonczenia walki. kajtek lama:P.nawet mialem pisac do niego ze cos sie …