Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 141.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bravo Ess. Nie wiem czym ci zaszedl za skore ale juz go tepisz od zagadry. Obroncy szybkiej odbudowy coby ess znowu byl szczesliwy;)
-
co tu mowic. Ladny wlot.ladny zysk. Podziel sie:p
-
[NM] 13.11.2019 06:32:51 boski wiatr [Feniksy]-164,92% Atak na księżyc13.11.2019 06:32:51 Od: dowódca floty Flota z m9 [3:287:8] dotarła do księżyca planety Księżyc [3:326:9]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 96.99 % Szansa na zniszczenie GŚ: 36 % [NM] 13.11.2019 02:45:47 boski wiatr [Feniksy]-156,13% Atak na księżyc13.1…
-
[NM] 12-11-2019 09:43:13 boski wiatr [feniksy] -174.78 % Atak na księżyc12.11.2019 09:43:13 Od: dowódca floty Twoja flota z: m8 [9:268:13] dotarła do księżyca planety Księżyc [8:367:7]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 9…
-
[NM] 10.11.2019 09:05:29 boski wiatr [Feniksy]- 128.38% Atak na księżyc10.11.2019 09:05:29 Od: dowódca floty Twoja flota z: m2 [4:2:4] dotarła do księżyca planety Księżyc [4:6:11]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 100 % …
-
A co tu zglaszac:p Swiezutko bo zlomie zostaly tylko gaski i moze cos tam dok dolaczy ale z u nie mam jak sprawdzic czy cos jest boski wiatr Sojusz: Feniks Flota: Lekkie Myśliwce: 10 000 jesli dok odda Ciężkie myśliwce: 1000jesli dok odda Krążowniki: 12 000 jesli dok odda Okręty Wojenne: 500 jesli dok odda Bombowce: 15 jesli dok odda Niszczyciele: 15 jesli dok odda Gwiazdy Śmierci: 1 060 na stanie Pancerniki 4 000 jesli dok odda
-
Sam nie wierzylem kajtek. Dwa razy przelecialem po koloniach wczoraj jak wysylalem fsy czy cos nie zostalo. Juz myslalem ze ze mnie gapa ale dostalem suprisa od ogame. Fsa wyslalem. Mialo pieknie leciec na 30 proc z misja stacjonuj a dzieki jakiemus lagowi wyslalo pieknie ale na 100 proc. A nie mam zwyczaju sprawdzac 10 fsow jakie robie codziennie. W sumie juz mi sie tak zdarzylo wiec ja tam do siebie nie mam pretesji...bardziej do tworcow za banalny blad. Dzikiemu pogratulowalem bo trafil jak s…
-
dziki masz kompleksy czy co? Jeszcze nie poznalem latte na tyle ile trzeba ale to ze ma cie w 4 literach nie znaczy ze nie wygra czegos w sd. Ty to mozesz sobie patykiem wskazac kto z kim i gdzie ale zapominasz ze jestes tylko pionkiem w tej grze. Rownie dobrze latte moglbyc w twoim teamie tylko dla niszczenia moonow. Potrzeba mu wedlug mnie 24h zeby zdobyc nagrode bo nie ma faworyta. A jak masz kompleksy to daj zamiane finka za ciebie. Mysle ze wtedy i na duzynowa maja szanse
-
Taki zapier... ze nie ma czasu na top1 sie wpisac;p Graty calej zalodze. Atak tylko pokazal ze nie ma na taurusie floty ktorej nie mozna spakowac w recki. St cieszy mnie tym bardziej ze po wlasciwej stronie znajduja sie sojusze i gracze z dawnej zagadry najslabszego uni po fuzji Szo dla obroncy bo to chyba ostatni gracz z nc jaki cieszy sie jeszcze szacunkiem u innych No i co ...wszyscy leca dalej