Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TttdiNO.png 1. Yara-ma-yha-who [NFZ] vs. noyzrt [AFERA] & Pan Szpryc [ZLY SEN] & NoName [AFERA] | 181 555.95 % Straty Agresora: 19.253.775.000 Straty Obrońcy: 6.915.810.000 Zysk/Strata punktowa starcia: +11.362.531 DATA STARCIA: 25-03-2020 2. noyzrt [AFERA] vs. ORION [CRO] | 170 300.6 % Straty Agresora: 2.783.979.000 Straty Obrońcy: 19.225.826.000 Zysk/Strata punktowa starcia: +15.269.895 DATA STARCIA: 09-06-2020 3. Leonidas [NFZ] vs. Michas [AFERA] | 128 899.87 % Straty Agresora: 4.579.868.000 …
-
Poszukujemy chętnej osoby do prowadzenia topki starć SOLO & ACS na uPasiphae. Kandydatury przyjmujemy do 16.11. 20:00. Spośród kandydatów administracja forum wyłoni jednego prowadzącego. Co trzeba zrobić? Należy wpisać się w tym temacie z wypełnionym wzorem zgłoszenia: Nick: Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd): Częstotliwość aktualizacji: Przykład kolorystyczny rekordu: Przykład kolorystyczny rekordu jest najważniejszym podpunktem, gdyż to on przedstawia nam jak mogły…
-
Cytat od buleon: „no i oczywiście @Neferet - chociaż wiem, że zezłomowanie jednego z ostatnich aktywnych Kojaków nie spotka się z radością z Twojej strony. ” Tak! Mój biedny Gacha, który pewnie już o mnie nie pamięta, aleeee.. ja pamiętam o nim! Gratuluję akcji, bo jest czego! Starcie duże, aż jestem w szoku, że na Bell jeszcze da się coś takiego wykręcić @Gacha coś ci tam jeszcze zostało? Flotkę miałeś dużą jak odchodziłam Obrońcom życzę SzO!
-
Poszukujemy chętnej osoby do prowadzenia topki starć SOLO & ACS na uSombrero. Kandydatury przyjmujemy do 22.11. 20:00. Spośród kandydatów administracja forum wyłoni jednego prowadzącego. Co trzeba zrobić? Należy wpisać się w tym temacie z wypełnionym wzorem zgłoszenia: Nick: Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd): Częstotliwość aktualizacji: Przykład kolorystyczny rekordu: Przykład kolorystyczny rekordu jest najważniejszym podpunktem, gdyż to on przedstawia nam jak mogły…
-
AmstelL [WINTER] & SharpShadowOfTheFog [WINTER] vs. Kamil ~ 82 877.52%
Neferet - - Starcia Libra
PostTemat przeczyszczony. Panowie nie mogą się pokłócić na priv?
-
To teraz ja się wypowiem. Starcie główne jest wygrane przez obrońcę, więc ma prawo je wrzucić. Cytat od showtime: „Bitwa zakończyła się remisem. Agresor przejął: 0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru Agresor stracił łącznie 162.878.000 jednostek. Obrońca stracił łącznie 100.446.000 jednostek. ” Starcia kolejne przyjmowane są jako "bonus". Wygrani, czyli agresorzy, mają jeszcze czas na wrzucenie swojego ST. Dokładnie do 21.10.2020 16:34:15. Cytat od showtime: „Dnia 20-10-2020 16:34:15 następujące flo…
-
na prośbę autora.
-
Nie odświeżamy starych kotletów.
-
Tag nadal mi się nie podoba, ale skład ACSa już tak Pozdrawiam z urlopu i gratuluję starcia!
-
Temat przeczyszczony z obraz i offtopu. Panowie i Panie (jeśli są tutaj) odnosimy się do starcia, a nie do zachowania agresora.
-
Postarałeś się, nawet moim kolorkiem napisałeś Dobrze, że jeszcze nie dałeś czcionki roz. 5 jak niektórzy i da się chociaż przeczytać ten Twój wierszyk Szo lub powodzenia w realu dla dawnego sąsiada, a wam przetopu.