Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 429.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od RelentlessOne: „Taka wymiana... Na fenrir jego konto niedlugo padnie, a tu go pushuja Moze nie w tym starciu, bo to jakies z przypadku, ale ogolnie wiecej wkrotce Oczywiscie -1 dla pusherow. ” ja tez mam konto na Fenrir,chcesz ??? od pol roku na urlopie,ale dobrze stoi flotowo Gratulacje i SzO
-
teraz dla zmylki,ze zlomowanego konta wioslujesz,dobry system. SzO,ale pewnie nie bedzie bo kupione albo zajumane
-
Cytat od amen0688: „Ciagle maly niedosyt ” bo bieda nastaje,renta babci kulawa,to i na kupno kont nie ma. Szo biedakowi,ale pewnie nie bedzie bo kupione za krwawice babci
-
Cytat od amen0688: „Jesteś powaznie uparty i szukasz zaczepek , chyba napisalem Ci zbedne komentarze sa niepotrzebne , chyba musisz wkoncu dostac bana na forum , zebyś wkoncu sie zamknal , bo chyba nie masz co robic tylko sobie posty nabijac... ” nie strasz,nie strasz bo sie ..... takich nedzarzy trzeba pietnowac,kradles,oszukiwales,kupowales,wiec co chcesz jeszce raz,nie gratuluje,bo tepa dzida
-
Cytat od amen0688: „dzisiaj jednak okazalo sie ze jest nieaktywny i udalo sie wkoncu go trafic ” bo chyba przelew z babcinej renty doszedl. acs z nim to sliska sprawa,juz jednego wafla wyslal na bana,przez co stracil swoje TOP 1 pkt SzO zgwalconemu,ale chyba nie bedzie,wiadomo glaczego
-
Cytat od Crasher: „zdziwiłem sie jak zobaczyłem złom u bolsa, zwłaszcza ze niedługo przed skanował. w pytaniu o rw taka oto wiad od obrońcy bols03.12.2019 19:27:31 Masz ale to nie był zwykły złom nie podnioslem floty chciałem na innym uni zacząć no i mam motywację teraz widziałem jak leci:) ” to moze nas oswiecisz ,jak bylo z "kasztan" ja tez bylem strasznie zdziwiony,on chyba tez widzial jak leciales no i ta ilosc surowca na moonie,moze zwozil na turbo Powodzenia na nowym uni dla zgwalconeg0
-
sprzedam krysztal
Post80 baniek krysztalu sprzedam. nick w grze: kubanczyk
-
Piekne ST. Konto od dluzszego czasu obserwowalem.Zero przyrostow,zero inwestycji. Codzienna zsylka surowca i nic dalej.Czekalem z ciekawoscia, kto bedzie tym "tym przypadkowym" SZCZESLIWCEM. Dwaj "FARCIARZE" leca po 30 us w sumie na pewniaka,przed 03:00,gdzie bankowo nie zgadzaja sie im minuty po skanach (jesli takie byly) W tym samym czasie,pojawiaja sie kolejne akty,po powrotach mt,ale leca dalej. Mimo to ,ze starcie przed przelogowaniem, nie sa zainteresowani tym,ze na planecie pod moonem sto…