Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 429.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
wycisniety jak cytryna Graty Gonzales
-
Cytat od Czachor: „@Adam525, wydawało mi się, że jesteś przykładem sumiennego gracza z zasadami. Napisz nam co Ci wlepili ” Padlem Ja mysle,ze nieslusznie przesladowany za orientacje lub wyznanie,bo bankowo nie za walki w grze Moze tylko zlomu nie odeslal za probe moonowa Przeciez zawsze gral uczciwie,bota nie uzywal,wlasnych zapychaczy nie farmil itp TO MUSI BYC POMYLKA
-
grubo ale troche za malo %%%
-
zawrócona flota
Postdziwne,przez 5 minut mialem problem,ale teraz wszystko smiga bez problemu. Skanuje,wysylam ataki i jest o dziwo ok,bo nikt nie ucieka. Moze net Wam muliii Pewnie dlatego promocja na anty,bedzie mozna flote odkupic
-
Cytat od Duch Szerszenia: „. Obrońcy mniej wiary w bunkier. ” hahaha i kto to mowi co masz na planetach? jest parcie na szklo porozbijac sie,ale ST jest,dobrze ze zlomu nikt nie skroil ,bo znowu bys konczyl SzO bunkrownikowi
-
Knot skanujesz,latasz i farmisz juz nie mowie o czasie poswieconym na gre i po co zarywac nocki ? chyba,ze lubisz (tak jak ja ) nasi sasiedzie umieli sie ustawic dlugi91 i ArcusCalka dzisiejszej nocy wywiezli z noob-konta 2 MILIARDY !!! DEXU + inne surowce Naturalnie czystym przypadkiem obaj panowie (lub panie) mieli planety owego konta w swoich ukladach noob-konto dzisiaj rano wskoczylo na BANA i co dalej....... Gratulacje i SzO zgwalconemu. Ps. nastepnym razem opowiem o aktywnosci innych Asow
-
stalo 2godziny bez akty,to nie ma co sie dziwic SzO zgwalconemu,ma wprawe,pojdzie migiem Thx za lot Giker
-
Tomee SzO jeszcze oare minut wczesniej skanami strzelales. Spioch to straszna sprawa xd No a dla Showa gratulacje 3 ST jednej nocy