Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 429.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od showtime: „potwierdzasz mi tylko wasz poziom ” Piszesz,ze ludzie nie potrafia grac,nie maja skilla itp pierdy ale to od tych bez podstawowej wiedzy na temat gry (jak napisal DBZ) DOSTALES KAPCIEM w MACHE Normalnie jak w TVPInfo,dostal w tube,ale "wygral" Jak polski rzad Atakerom graty starcia,bo jak wynika z RW,to Oni sa zwyciezcami,a skoro tak to.... Pierwszeństwo umieszczenia RW w ST należy do zwycięzcy danej bitwy. Gdy nie uczyni on tego w ciągu 24h od powstania RW, prawo takie zysku…
-
Cytat od Usagi: „Ładnie, a nawet ślicznie przytarliście noska pusherom (bo takie mam zdanie o graczach z TO nie raz banawanych) ” graty obrony
-
Cytat od zona_rolnika: „bo chcieli kupić moje konto ” taki badziew ? no chyba,ze dalej popujesz z sojusznikow itp. jeszcze raz gratulacje dla "AGRESOROW"
-
Cytat od Bebol007: „Niby Luffy trafił Showka na piękny procent ale jeżeli chodzi o moje odczucia to właśnie tutaj mamy ST TOP1 uni Octans Gratuluję atakującemu, piękny profit. Kiedy powtórka ? ” stan podniecenia-lvl master graty dla agresora,pamietam czlowieka chyba z Kalyke, zgwalconemu... co tam chce i kultury troche,po co ta mowa nienawisci
-
Cytat od Damiano: „Czekamy na wpis obrońcy co tam sie wydarzyło ” a co sie moglo wydarzyc boot przestal dzialac w chwili gdy pionierow nie wyslal po pz wylogowalo "miszcza"do lobby a ninja juz nie zaskoczyl,ot i cala historia tego st pewnie bedzie czarowal,ze pil alko,albo inne pierdy rozejrzyjcie sie ludziska ile kont sasiadujacych z showkiem poszlo na urlop np. Fampirka, jedno z wielu co do starcia.... Gratulacje powaznego %%%% a zgwalconemu...... kolejnych gwaltow
-
Cytat od GramBoLubie: „czy jestem oszustem ” oczywiscie,ze jestes CYGANEM i to silnie ograniczonym. wklejales na forum screen,ze ban do 19 maja za bash,dlaczego twal dluzej juz sie nie pochwaliles. lamiac zasady regulaminu,kazdy staje sie oszustem. znowu zasypujesz ludzi swoimi pierdolami,mierzac innych swoja miara. co do kontaktpw zapytaj showka,ale nie ,Ty znowu swoje teorie na sile pakujesz innym do glowy. wez sie w garsc CYGANIE,bez odbioru. Gratulacje i SzO zgwalconemu
-
i wrocil nasz "krystalicznie uczciwy" (jak i reszta ssojusznikow) biedny,przesladowany przez GF ,nieslusznie banowany showek Ty to taki multi-recydywka,co wyjdzie na wolnosc,to sie dusi bo powietrza zbyt wiele i wraca tam gdzie jego miejsce kontaktpw juz lykniety,teraz kolej na nastepnego lamusa z sojuszu,Eli pora szykowac rowek,showek nadchodzi SzO zgwalconemu,lub powo w realu
-
gruby gwalt Max ile to juz razy? chyba cisniesz na rekord Graty Rosol .fest zysk SzO zgwalconemu.
-
Cytat od GramBoLubie: „Ban na kilka dni. ” Te Cygan,chyba zapomnieli ,ze juz 19 byl SzO i gratuluje umyslnego BANA
-
Cytat od BIEDRONEK77: „bo o jeden raz za duzo mu wyliczyli w tej łapance w dobę pojechał o jeden most za daleko jak to mówią ” mecenasie,to ataker taki poeta,a licfzyc nie potrafi ??? jak "mu wyluczyli" ??? to pomocy potrzebuje przy liczeniu ??? sumarycznie, BAN jest BAN, a CYGAN to CYGAN zapomnialem pogratulowac liczenia slotow Gratulacje,piekne starcie
-
to teraz moze opiszesz to : (gu ) Szo dla zgwalconego Ps. zmien tytul na "jak oszukac innych graczy" kolejny CYGAN na uni.