Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 429.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[ciach] Giker dobrze mowi "taka akurat zbieznosc" kompan push,ty kupione konto,to juz norma na tym uni SzOOO Zgrywusek,odsapnij i wracaj Moderator Miikuu:usunięto odniesienie do zkoszowanego posta
-
nie ma czego gratulowac,kupiles konto od mlodego Falkiego i sie witasz??? Zal i kilo syfu Szo obroncy.
-
dzieki za lot Asy ladnie weszlo ja nadzienia nie wysysam,mam cukrzyce
-
taaaa nigdy o zysk nie biega tylko zabawa sie liczy graty ASY
-
Cytat od Dominikus: „śmiechu warte , jedni lubią push a drudzy jak im nogi śmierdzą TTP (To Tylko Push) proponuje zmienić nazwę soja lol rozmowa z graczem WieslawZBydgoszczy ” spostrzegawczosc PRO My wolimy PUSH do obroncy: nie idz na urlop,jeszcze Cie odwiedzimy
-
YeahBunny [T R] & The End Fidel [T R] & Yoshimoto [T R] vs. WieslawZBydgoszczy [SMURFS] ~ 6766.09%
PostCytat od Dominikus: „Cytat od dziadek barezi: „kiedys ktos mi powiedzial: nie zwracaj na to uwagi," DAMSKIE I FRAJERSKIE SIE NIE LICZY" ” jaki mentor taki człowiek , damskie przydupasy jak Ty przydają się raczej w realu , a z frajerami się jedzie , bynajmniej tak jest jak wyłączycie matrixa ” uderz w stol, a dama ,sory nozyce sie odezwa
-
YeahBunny [T R] & The End Fidel [T R] & Yoshimoto [T R] vs. WieslawZBydgoszczy [SMURFS] ~ 6766.09%
PostCytat od Spartanikus: „szpieg+ push + zryty czosnek od gry = sojusz T R najbardziej zeszmacony sojusz na uni;] ” kiedys ktos mi powiedzial: nie zwracaj na to uwagi," DAMSKIE I FRAJERSKIE SIE NIE LICZY" wiec moi drodzy,wybierzcie sobie co do was pasuje Pozdro dla uni 41 Obroncy szere Szo
-
mowia,ze nie kopie sie lezacego ale.. ja tylko dwa lacze poslalem Zajac bardziej go kopal SzO
-
Postdzieki nygusy za locik ja obawialem sie jednego,ze jak lecimy z Wishem,to bankowo nie wejdzie dlatego... nigdy nikomu nie oddalem konta,brak poszanowania cudzej pracy. Szo albo urlopu
-
Widzisz Dzbanie mogles miec taka ladna soloweczke a tak.... po bunkrach CZA latac SzO
-
Dnia 25-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kubanczyk [T R] ________________________________________________ Pancernik 2.200 _________________________________________ Obrońca Cosiek [NOOB] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 175 Okręt wojenny 346 Recykler 1 Sonda szpiegowska 12 _________________________________________ Po bitwie... Agresor kubanczyk [T R] ________________________________________________ Pancernik 2.200 ( -0 ) …