Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 429.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• gratulacje nygusie mowilem,ze klamie zysk konkret

• a tak ostatnio szalal z tymi SS graty zajec

• no az tak bosski to nie jestes nie nie chcialo im sie szukac,tylko widzieli i nie polecieli juz ja mozesz wykasowac za duzo planet na 3 gali,moze 7 bedzie ok? Szo obroncy

• czesc tu kubanczyk Pozdrowienia dla WszySSkich w Ojczyznie i na wygnaniu Ps. dzieki Giker Dnia 24-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor The End Fidel [T R] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 4.530 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca kri [RiO] ________________________________________________ Duży transporter 1.160 Lekki myśliwiec 2.510 Ciężki myśliwiec 410 Krążownik 510 Okręt wojenny 1.565 Recykler 93…

• teraz zieloni Cie dojada za bicie konia graty

• czesc tu kubanczyk Pozdrowienia dla WszySSkich w Ojczyznie i na wygnaniu Dnia 23-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor The End Fidel [T R] ________________________________________________ Pancernik 4.520 Okręt wojenny 12.000 _________________________________________ Obrońca CWKS [S T] ________________________________________________ Mały transporter 3.037 Duży transporter 3.884 Lekki myśliwiec 4.970 Ciężki myśliwiec 224 Krążownik 2.000 Okręt wojenny 76 Recykler 3.000 Sonda szpi…

• Cytat od BlackDeath: „Blisko mnie, ale ja nie latam, bo nie mam turbodoładowania:D ” i niech tak zostanie SzO obroncy bo nas malo

• czesc tu kubanczyk Pozdrowienia dla WszySSkich w Ojczyznie i na wygnaniu Ps. witam nowych sojusznikow Dnia 22-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor The End Fidel [T R] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1 Pancernik 4.510 Okręt wojenny 7.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Hasztag ________________________________________________ Duży transporter 422 Lekki myśliwiec 7.516 Krążownik 3.216 Okręt wojenny 361 Statek…

• The End Fidel [T R] vs. Barnaba123 [GORNICY] ~ 891.34% Dnia 21-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor The End Fidel [T R] ________________________________________________ Krążownik 6.000 _________________________________________ Obrońca Barnaba123 [GORNICY] ________________________________________________ Mały transporter 384 Duży transporter 10.479 Sonda szpiegowska 50 _________________________________________ Po bitwie... Agresor The End Fidel [T R] ___________________________…

• ZBAWCA i Kiluminati, ladnie sie daliscie wkrecic Nie wiedziliscie jak sie koncza ACSy z Zającem Ja 7 dni mialem na przemyslenia Teraz Silver88 i ORMO (ktore zawsze czuwa ) Wam to wyjasni,oczywiscie na swoj tok rozumowania Mialem leciec z Wami,ale kilejny tydzien wakacji,to juz przesada. GRATULACJE

• The End Fidel [T R] vs. Freeman [TTG] ~ 269.02% Dnia 18-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor The End Fidel [T R] ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Pancernik 4.400 _________________________________________ Obrońca Freeman [TTG] ________________________________________________ Duży transporter 2.150 Lekki myśliwiec 258 Krążownik 158 Okręt wojenny 60 Recykler 168 Sonda szpiegowska 541 _________________________________________ Po bitwie... Agr…

• no sasiad,opowiadanie strzeliles przetop flote,stawiaj eko i najlepszego na nowej drodze graty

• Cytat od Cichy_Buch: „Cytat od Billie the kid: „pragne takze pozdrowic @Nefereti @silver88 oraz Uciuciu @Migotka powiem tylko challenge accomplished . ” Co Stek taka sama dedykacja... Głębiej, głębiej Dobra już nie żartuję bo zaraz się krzykacze odezwą "Nawet sojusznik się śmieje" Gratki Wurst (nie wiem jak jest Parówka po niemiecku ) ” hahahahaha PUSH ME BABY Szo dla obroncy,bo nas malo. Cichy Rozwaliles system hahahahahahahahahah

• ST naciagane jak GUMA w majtach nie mogles panc poslac? SzO

• Cytat od Billie the kid: „gdzies go trafil kuben , graty Zysku , wiesz gdzie slac nie ” na Fenrir juz leci push Szo obroncy

• hmm czyj to wafel

dziadek barezi - - DiD Fenrir

jeszcze leci? czy juz wlecial? jak wbil to push CZA do Go zglosic

• czesc tu kubanczyk Pozdrowienia dla WszySSkich w Ojczyznie i na wygnaniu Ps. UWAGA ORMO CZuWA Dnia 15-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor The End Fidel [T R] ________________________________________________ Okręt wojenny 11.000 Pancernik 4.300 _________________________________________ Obrońca maq [NOOB] ________________________________________________ Mały transporter 962 Duży transporter 1.137 Lekki myśliwiec 6.893 Krążownik 414 Okręt wojenny 716 Recykler 428 Sonda szpiegows…

• The End Fidel [T R] vs. Cosiek [NOOB] ~ 797.35% Dnia 15-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor The End Fidel [T R] ________________________________________________ Pancernik 3.300 _________________________________________ Obrońca Cosiek [NOOB] ________________________________________________ Mały transporter 1.400 Duży transporter 500 Krążownik 3.550 Recykler 400 Sonda szpiegowska 57 _________________________________________ Po bitwie... Agresor The End Fidel [T R] _____________…

• hmm czyj to wafel

dziadek barezi - - DiD Fenrir

Cytat od Billie the kid: „gyazo.com/4c97382c653437149768a2992eaeef39 @silver88 oraz @Migotka wiem ze to nie miejsce ale wkurza mnie to juz pol dnia , zrobcie cos bo zaraz nie wytrzymam i mu pocisne tak na pw ze dostane bana , dziekuje dobranoc ! ” zostaw czlowieka,moze sie dopiero uczy grac i po co biec i sie skarzyc? Porozmawiaj,wytlumacz zasady,jak nie Ty to moze Silver albo Migotka

• graty Teczowy,ale uwazaj ! nie lataj w ACS i zostan w tym przedziale %%%. Powod ? Dostaniesz BANA ORMO CZUWA i czuje sie nietykalne,ale.... czas pokaze