Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 151.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Boże jeszcze ten temat jest poruszany moze by tak wojna pomiędzy dwoma sojuszami WINTER vs WARIORRS się przydała to by zakończyło te akcje z marcusem i było by co innego poczytać. A i w dziale Wojny by pusto nie było
-
Juventus Turyn F.C.
Juventus - - Piłka Nożna
Post0:2 dla Juve oni na wyjazdach załatwiają awansy
-
Spory procent wyszedł. Markus SZO. Szkoda że wyszło jak wyszło. Może kiedyś rolę się odwroca
-
Cytat od Edes: „A z czego te % jak tam nic nie było u obrońcy rolleyes.gifnoob.gif ” Przynajmniej lata na coś, nie chowa się za bunkrami jak inni moze ty pokaż co potrafisz skoro taki mądry jesteś. Ładne farming oraj bunkrownikow dalej bo na Libra ich opór
-
Zysk pewnie odgrywa tu drugą rolę. Pierwszą jest satysfakcja Gratki akcji i milego przetopu śrubek z niszczarek obrońcy pakiecik SzO
-
Procent powala. Graty za akcję i klep więcej niszczar może trafisz lepszych na tym uni. Obrońcy SzO
-
Cytat od Truck Driver : „Jesli @Juventus sie zglosi z flota na koncie Chong Li to i ja sie zapisze w nadziei, ze nie trafimy na siebie w tej samej druzynie smile.png ” Jak mi maja po satelitach latać to ho... Z taką grą. Powinno się tego zakazać to wtedy pomyślę. I możesz się zapisać ja nie rydzyk żebym pozwolenia wydawał
-
Ładny wlocik obyś teraz coś konkretnego huknoł przetapiaj i zlomuj dalej. Obrońcy pakiecik SZO