Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 307.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „historyk14 napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) a chcesz Go zobaczyć? opowiedzieć Ci o Nim?” :lol: ELMOLUCJA :lol: :lol: Skarbie czemu nie podpiełaś mojego tematu Klasa u29 na uni 29 :*” Jak ja Wam wszystko podepnę to gdzie będziecie spamić ? bo w tematach podklejonych zero spamu Elmuś boszee , nie musisz mi opowiadać o swoim włosie na klacie haha niech to będzie Twój skarb
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Elmo napisał(a) ehh i zamknęłaś mi temat w DiD u1<nono> mam iść spać teraz czy nad porankiem? najlepiej się śpi po 48 h bezsennych , więc spoko , możesz posiedzieć jeszcze złomować czy nie? daj biednym sąsiadom odpocząć wyrósł mi włos na klacie<chwali sie> hahahah Elmuś , normalnie stajesz sie mężczyzną :*”
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Rassija napisał(a) Co się stało, że ostatnio tak rzadko tu goszczę? :P” Zaniedbujesz mnie
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Mind_war napisał(a) Dzieki za odblokowanie mojego tematu w DiD uni 60 ;)” Ależ proszę bardzo
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Cronos napisał(a) 1 Dlaczego w lodówce jest światło, a w zamrażalniku nie? 2 Jeśli jechałbyś w samochodzie jadącym z szybkości dźwięku, i puścił byś bąka, to najpierw byś go usłyszał, czy poczuł? 3 Czym łysy myje głowę? Szamponem czy mydłem? 4 Czy po wyjęciu wszystkich statków z mórz i oceanów poziom wody zmniejszyłby się? 5 Jeśli jechałbyś samochodem z szybkością światła, to co zdarzyłoby się, po włączeniu przednich świateł? 6 Kiedy łuk staje się tunelem? 7 Ośmiornice mają ręce czy nogi…
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Elmo napisał(a) [....] hehe fajnie jest być dziewczyną:D ale to tylko tymczasowe:D już nie mam focha cieszysz się? moja radość nie zna granic dzięki Ci o wielki ”
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Elmo napisał(a) MEGA FOCH hm co ja widzę ,Ty po programie "łabędziem być " ? hah jaka przemiana oddasz mi temat? nie 13 strona otwarta:D uczcijmy to lampką soczku pomarańczowego ”
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Wichura Trabki napisał(a) A kilka pytanek Czy uni 2 to sami alkoholicy , złodzieje i zgredy ? hm ciężko powiedzieć , ale może po jakiejś imprezce integracyjnej się dowiem To teraz pytanie iście pasujące do naszego uni piwo czy wódka ? to ja poproszę soczek Dlaczego skasowałaś mi kilka postów w DID ??? Według mnie nie obrażały nikogo i były całkiem z sensem hm , skoro takie były to na pewno nikt ich nie skasował Co jak co ale spamer ja nie jestem to tak jak ja , nawet nie wiem co to spam …
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Elmo napisał(a) Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka a dziękuję i nawzajem a dlaczemu zamknęłaś mi tematy do szpamerowania?? no boszeee , ludziom to się nie dogodzi ,najpierw płacze , że spam a potem fochami rzuca daje focha teraz to ja daję focha i to z przytupem ha ! ”
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „^Hannibal^ napisał(a) Witkaj hej :P A dlaczego Kotek w Twoim avku ma rogi? bo mam kolegów z wyjątkowym poczuciem humoru haha I jeszcze skrzydełka aniołka to też ich sprawka , drobny tuning zrobili 50/50? 12/12 Demoniczny Kot Aniołów? hhmm coś w tym stylu KFC czy Mc Donald? i to i to , kocham takie żarełko Pozdrawiam ;)” Elmo vel Wiewiorak o powie dżem jak się go otworzy? zjedz mnie Elmo czy Wiewiorak? szpamerska wiewiórka Spam czy Szpam? spam , szpamerem poganiany Spamer czy Szpamer? wie…
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Beny(Mu_fan) napisał(a) Luuubisz Benegoo ?:D (tegoo z u 10:D) ależ Beny co to za pytanie , oczywiście ,że Cię lubię ” -Kromkas- Witam:D a witam 1: dlaczego do czerwonego pomidora pasuje zielona papryka? a)bo suma kolorów = const. b)bo świstak siedzi bo sreberka z przemytu były zdecydowanie to wina świstaka c)inne... (własne:P ) 2:ile potrzeba kaczek by upolować komara i odwrotnie? a to ja nie wiedziałam , że kolega z uni 32 3:co było pierwsze jajko czy kura? oto jest pytanie 4:dlaczego t…
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „DangerMan napisał(a) Jak sobie radzisz ze spamerami, którzy z uni 47 przybyli na u55(łacznie ze mną) ?? na razie sobie nie radzę hahahaha czemu MOD a nie GO ? bo zielony kolorek jest taki śliczny wolisz forum czy gre? gra po 3 latach już nie jest tak ekscytująca jak na początku , a na forum zawsze się coś dzieje dalsze pytania jutro jak miło ”
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Rassija napisał(a) na początku lat 80-tych... Pierwsze skojarzenie? kolejki w sklepach Witam po dłuuuuugim czasie nieobecności oj Rasija , no co za zaniedbanie witam i Ciebie ” various Jak Ci w nowym sojuszu ? Nowy sojusz , ale ze starymi znajomymi , tylko sie tak zastanawiam czy tylko ja mam odblokowaną opcję pisania do soja hahahaah
-
S_P_E_C
Djablica - - Archiwum CT
PostS_P_E_C Temat na drugiej stronie ??? Oj ktoś się tu zaniedbuje Masz jakiegoś zwierzaka w domku ??? Bloki czy swój dom ??? Ulubiona potrawa ???
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Condemned napisał(a) Dlaczego Djablica? taki żarcik , wszyscy wiedzą , że strasznie milutka jestem Lubisz dawać warny? nie lubię i robie to naprawdę w ostateczności . Jakie działy na forum najchętniej czytasz? ze względu na wykonywany zawód i spamerską duszę , zdecydowanie DiD ” Dragon XTR Czy jest szansa abyś została modką did'a 50 ? nie sądzę , gdyż po pierwsze moje FA dostałoby zawału słysząc o kolejnym uni , a po drugie, musiałabym wtedy wziąć 2 , żeby było do pary a wtedy ja bym dos…
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „ziomU55 napisał(a) 1. Czemu jesteś taka miła? oj, chyba sobie zaczynam psuć renomę tej złej , wrednej djablicy 2. Czemu założyłaś ten temat? hhmm sama nie wiem , ale miło sobie tak pospamić 3. czy ? wszystko w odpowiednich proporcjach 4. Lubisz komputer? taaaa, jak mnie nie drażni , wysyłając mi jakieś dziwne raporty 5. Jaką grę kom. lubisz najbardziej oprócz ogame? nie gram w sumie w inne gry , ale kiedyś bardzo lubiłam takie klocki , co budowało się rzędy 6. Czemu masz taką śwetną sygn…
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Shawty Get Loose napisał(a) czego taka ranga? ranga oddaje mój charakter , lubię DiD , lubię czasem spamnąć , choć czas nie bardzo mi teraz na to pozwala . uni dwu czy jedno cyfrowe? chyba nie ma to większego znaczenia , każde uni ma swoją specyfikę i w każdym właściwie coś się dzieje . flota , eko? zdecydowanie eko , na flotę trzeba poświęcić więcej czasu , na przemyślane fs , a tego nie mam za wiele . Choć pewnie procent byłby niezły z mojej "farmingowej" floty hah . :E”
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Rassija napisał(a) Az 12 dni bezemnie? Jezu jak mialas fajnie tez bym tak chcial hhmm aż mnie ciekawi jakbyś tego cudu dokonał hhaha Proponuje takie pytanie. Czy potrafisz dokonczyc podane ponizej teksty piosenek? 1) Idź prosto wtedy, gdy rymy manifestem księżyc raz odwiedził staw , bo miał wiele ważnych spraw , zobaczyły go szczupaki , kto to taki , kto to taki ......... 2) jestem czarujący, bo mam na to metody jestem z miasta , to widać , jestem z miasta , to słychać , jestem z miasta …
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Rassija napisał(a) Masz męża? WyTyFy dokąd jest kierunkowy 0-69? hhmmm A miniST ładne zrobiłem? ślicznie ”
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Rassija napisał(a) Ile razy włamywalas sie na serwer polskiej policji? ciiiiiiiii Majac do wyboru 4 krowki lub 3 kozy wybralabys? biorę wszystko co dają , a co mi tam Ile złotych miesiecznie wydajesz na prad na komputer? nie wiem , ale jak założę pod licznik to sie dowiem Pracujesz gdzies? pracuję Masz dzieci? jedną sztukę dziecka mam Masz meza? mam Lubisz jak sie Ciebie drapie za uchem? nie znoszę CIastka z kremem czy bez kremu? zdecydowanie bez kremu Z wisienka czy rodzynkami? wisienka…