Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 307.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Nie Gram Dla Punktow napisał(a) Cytat: „Djablica napisał(a) Cytat: „Angelique88 napisał(a) Juz jest zielona Djablica teraz chyba czas na zielonego Aniolka, prawda ?:)” No jasne ... nawet nie pytaj :)” A moze ten djabelek to taki aniol ukryty ??:) Mihihihih Pozdrawiam :*” Oj Bo się zaczerwienie hahah Chyba z aniołkami mam nie wiele wspólnego , ale miło , że takie przypuszczenie wysuwasz hahaha
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Luppus napisał(a) Kochana mi modkuje się wprost smakowo zwłaszcza, że moja połóweczka też jest zieloniutka^^:) Ty już swoją na szczęscie znalazłaś:P farciara” Bardzo się cieszę Aguś , że znalazłaś swą drugą połówkę i życzę Wam jak najlepiej . Fajniusia z Ciebie kobitka
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Luppus napisał(a) Jak tam Izuniu kochana Ci się modkuje?:) Aguś super , a jak Tobie ?? Dalej spamujesz ze swoimi podopiecznymi?;) hahah a w życiu , jakże bym mogła Ładnie to tak ?:P no hhmm , aż mi wstyd Poza tym jakbyś miała gdzieś jechać na zlot to w jaki region? (trzeba mieć rozeznanie:P)Oj , wiesz praca dom , raczej mi skutecznie uniemożliwiają takie imprezki ” Irenicus ależ ogromne dzięki , żeś mi wybaczył
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „^^Irenicus^^ napisał(a) Ja czy inni SPAMerzy ? hhmm trudne pytanie , może jakiś casting ogłoszę u51 czy inne zdecydowanie Wy najbardziej absorbujecie moją uwagę , inni są grzeczni Wpadniesz do Lublina na nastepny zlot? ta opcja jest niewykonalne , ze względów osobistych jak bardzo mnie kochasz ?oj , aż brakuje mi słów , żeby to wyrazić ” Irenicus przepraszam , niedopatrzenie zwykłe , wybacz
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Pinio napisał(a) Dlaczego skończyłaś z u43 ? :?” Piniuś a czemu nigdy nie ma Cię na irc uni 43 ?? oj nie ładnie , a miałeś tam działać
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Rassija napisał(a) Zapiekanka z potrojnym serem czy Lech Poznań ?Zdecydowanie zapiekanka Poznań czy Warszawa ? hhmm to ja poproszę Ustkę :P”
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Chloe napisał(a) Diablica ;*** To ja siem zapytam Gdańsk czy Gdynia?:) zdecydowanie Gdańsk Polska czy Inny Kraj?:P Polska Sport czy Nic nie robienie?:P hah , jasne , że nic nie robienie haha ]:-D” Rassija Lubisz jak sie Ciebie meczy w tym temacie? nie czuję się zmęczona tym tematem Z czym Ci sie kojarzy: 1,5 V AAA? zdecydowanie z energią elektryczną Lech Poznań Całus czy Legia Warszawa hhmm to ja poproszę zapiekankę z podwójnym serem
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Tortoise napisał(a) czemu cię nie było w grudniu na spotkaniu w Katowicach 14.12.2007 Bo nie wiedziałam jak tam dojechać myślisz, że kiedyś się spotkamy Kiedyś być może tak co możesz powiedzieć o mnie Nie zły Rzułf z Ciebie i czemu zbywasz Agus :*? a w życiu igdy nie zbywam Aguś i bez insynuacji mi tu takich , Agusie uwielbiam aa i może napisz też coś w moim CT tam tak pusto jasne , że napiszę ”
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Luppus napisał(a) Czeeeeeeeeść:* Tęskniłaś? To fajnie bo ja też:P Jasne , że tęskniłam jak możesz nawet pytać Dziękuję za zraportowanie za mnie-.- zapomniałam się:* Cała przyjemność po mojej stronie Wiesz, że jesteś kochana?:) no hhmm to tylko taki imege sceniczny hahaha Ty też jesteś kochana Aguś Kiedy się zaszlajasz w końcu we wschodnie strony świata?:) Jak Święta mijają^^? Wybacz , że nie odpowiedziałam na wszystko , ale mam usprawiedliwienie , to ten remont w domku zaćmił mi umysł ”
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Rassija napisał(a) Jakie magiczne znaczenie maja mandarynki? hhmm a mają w ogóle takowe ?? Czy tabletki od prosiaczka firmy plusssz moga miec magiczne znaczenie? yyhh skąd Ty bierzesz takie pytania ?? haha Czy chcesz juz sylwestra? Biorąc pod uwagę , że ten przespałam przez przypadek przydała by się powtórka haha Kac byl? no hhmm szampan został na przyszły rok Jeszcze nie bylo? Jak wypiję szampana to zapewne będzie Bedzie? kiedyś Czy mlody szczeniak na oklatce zeszytu do religii jest wys…
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Dumbledore1 napisał(a) A ja mam jedno pytanko do mojego skarbka Djablicy :cmok:: Czy to prawda ze masz małe owłosione stópki??]:-D:cmok:to jest Dumble moja słodka tajemnica ” ^Uriziel^ dziękuję i Tobie wszystkiego najlepszego w Nowym Roku iasie jak wyjrzę przez okno to rozciąga się fascynujący widok ............. drugiego bloku hahaha
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Rassija napisał(a) Damy razem komus w nos? 8)” hahaha ależ Rasija , a kogo Ty chcesz szturchać ??? ogólnie możemy razem głosić pokój iasie myślę , że ta opcja była by baaardzo ciekawa
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „iasie napisał(a) Iasie.... wypowiesz się tutaj lubisz , gdy widujesz spam w swojej prezentacji jakiego wyznania jesteś ;>” Zaraz zajrzę w Twój temacik Spam ?? hhmm W sumie w taki sposób można się troszkę poznać z ludzmi na forum Jestem Katoliczką , co nie sądzę , aby tu miało jakieś znaczenie Luppusku nie masz za co dziękować , jak widziałaś jakoś tak z rozpędu wszystko prawie zlustrowałam haha Może kiedyś zapędzę sie w Twoje rejony albo Ty w moje hah HM w sumie to nie głupi pomysł Aguś
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostRasija , Ty jak zwykle zabiłeś mnie pytaniami hahaha ale do odpowiedzi się przyłożę jak będę miała więcej czasu , mam nadzieję , że wybaczysz mi małe opóznienie bo i awaria kompa i Swięta za pasem
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Codec uni44 napisał(a) Diabliczko czemu tak zadko nam spamujesz ostatnio na 44u ;)?” OOOO Teraz to mi nagadałeś Normalnie idę na forum pospamic Jak mogłam tak zaniedbac moje kochane uni 44 Przyjdzie mi samej sobie baty wymierzyc hahahaha Piniuś Nie na kilka miechów a tygodni
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
Posthahah Superman .. hhmmm oprócz latania pytasz co będę robic ?? nie zastanawiałam się nad tym , ale coś wymyślę Na pewno wypije szampana raz w roku , bo ogólnie go nie lubię , ale sie poświęcę dla tradycji
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „^sasha^ napisał(a) ty nie możesz ?? no to zjazd przyjedzie do ciebie :D:D:D” ahhaha Sasha , no to wymyśliłeś , aż mnie zatkało hahah Supermen może dałbyś mi szanse na zrobienie tej fotki chociaż haha pracuję teraz na nocki więc mało korzystnie wyglądam a nie mogę straszyc moich fanów . Cierpliwości
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „XLord napisał(a) a najszczerszcze i najzyczliwsze zyczenia przy lamaniu sie oplatkiem ? ;)” OOO to jest tak oczywiste , że nawet nie pomyślałam , żeby wyniac Sasha Niestety rodzina i praca nie daje mi możliwości wyjazdów
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Rassija napisał(a) ee myslalem ze beda jakies szalone odpowiedzi dotyczace zwiazkow chemicznych a tu nic Uwazasz ze istnieje jeszcze cos takiego jak magia swiat?hhmm zapewne istnieje , ale nie ma już tej świątecznej atmosfery jaka była w dzieciństwie . Swieta to komercja? w dużym stopniu tak . Mozna jeszcze obchodzic swieta w tradycyjny sposob? u mnie w rodzinie zawsze odbywa się to w tradycyjny sposób , czyli cała rodzina przy stole , tradycyjne potrawy wigilijne , prezenty pod choinką …